Mens en Dier

Grapperhaus krijgt wind van voren na uitspraken over Koningsdag: ‘U komt mensen nu de maat nemen?’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Grapperhaus heeft gezegd dat de drukte met Koningsdag ‘niet goed’ was. Hij betreurt het dat veel mensen toch naar de grote steden trokken. De minister riep iedereen op om zich aan de basisregels te houden.

“Dat we op Koningsdag de ME moeten inzetten om mensen zich redelijk te laten gedragen, dat moeten we toch niet hebben. Zo’n land zijn wij niet,” zei Grapperhaus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Door jullie toedoen

Advocaat Aldert Nijhuis haakt hierop in: “Zo’n land waren wij inderdaad niet, Grapperhaus, maar zijn we inmiddels door jullie toedoen wel geworden.” De ME trad gisteravond op in onder andere de Amsterdamse Jordaan en bij het Vondelpark.

Op social media roept Grapperhaus mensen op om ‘pas in betere tijden’ weer naar Nederland te komen. “Dit is helaas niet de tijd voor gezelligheid, winkelen of terras over de grens. Het helpt ons in de strijd tegen corona om nu als Nederlanders, Belgen en Duitsers in eigen land te blijven.”

Drukke huwelijksfeestje

De minister krijgt op social media de wind van voren. “De man die zelf de vrijheid opzocht op een mooie dag, maar dat anderen niet gunt,” twittert media-ondernemer en voormalig 538-baas Erik de Zwart.

“Dan weet u ook waarom er geen begrip was na uw trouwdag, toen u uw schoonmoeder omhelsde, niemand 1,5 meter afstand hield of een mondkap droeg. Hoeveel besmettingen waren er trouwens op die dag?” vraagt Samira Tarrass. “En u komt mensen nu de maat nemen?” Opiniemaker Jan Roos voegt toe: “Is dat niet die man van dat drukke huwelijksfeestje?”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Nederigland. Het enige land ter wereld waar de politie je legaal met stokken in elkaar ramt. Zelfs in Rusland gebeurt dit niet.

harm
harm
2 jaren geleden

Achter de tralies daar is waar hij hoort

Ron
Ron
2 jaren geleden

Gaan ze het volk nog de schuld geven ook! Hou op hoor! Voor het tribunaal met deze opper misdadigers! Boeten moeten ze!

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Voor psychopaten geldt dat zij meer vrijheden genieten dan het plebs. Zo redeneerde mijn familie ook. Ik mocht niet genieten van familiebezoek met mijn gezin, noch in mijn eentje een band met ze opbouwen. Dat mocht alleen mijn moeder. En dat vinden ze heel normaal, hoor.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x