Mens en Dier

Grapperhaus krijgt wind van voren na uitspraken over Koningsdag: ‘U komt mensen nu de maat nemen?’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Grapperhaus heeft gezegd dat de drukte met Koningsdag ‘niet goed’ was. Hij betreurt het dat veel mensen toch naar de grote steden trokken. De minister riep iedereen op om zich aan de basisregels te houden.

“Dat we op Koningsdag de ME moeten inzetten om mensen zich redelijk te laten gedragen, dat moeten we toch niet hebben. Zo’n land zijn wij niet,” zei Grapperhaus.

Door jullie toedoen

Advocaat Aldert Nijhuis haakt hierop in: “Zo’n land waren wij inderdaad niet, Grapperhaus, maar zijn we inmiddels door jullie toedoen wel geworden.” De ME trad gisteravond op in onder andere de Amsterdamse Jordaan en bij het Vondelpark.

Op social media roept Grapperhaus mensen op om ‘pas in betere tijden’ weer naar Nederland te komen. “Dit is helaas niet de tijd voor gezelligheid, winkelen of terras over de grens. Het helpt ons in de strijd tegen corona om nu als Nederlanders, Belgen en Duitsers in eigen land te blijven.”

Drukke huwelijksfeestje

De minister krijgt op social media de wind van voren. “De man die zelf de vrijheid opzocht op een mooie dag, maar dat anderen niet gunt,” twittert media-ondernemer en voormalig 538-baas Erik de Zwart.

“Dan weet u ook waarom er geen begrip was na uw trouwdag, toen u uw schoonmoeder omhelsde, niemand 1,5 meter afstand hield of een mondkap droeg. Hoeveel besmettingen waren er trouwens op die dag?” vraagt Samira Tarrass. “En u komt mensen nu de maat nemen?” Opiniemaker Jan Roos voegt toe: “Is dat niet die man van dat drukke huwelijksfeestje?”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Nederigland. Het enige land ter wereld waar de politie je legaal met stokken in elkaar ramt. Zelfs in Rusland gebeurt dit niet.

harm
harm
1 jaar geleden

Achter de tralies daar is waar hij hoort

Ron
Ron
1 jaar geleden

Gaan ze het volk nog de schuld geven ook! Hou op hoor! Voor het tribunaal met deze opper misdadigers! Boeten moeten ze!

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Voor psychopaten geldt dat zij meer vrijheden genieten dan het plebs. Zo redeneerde mijn familie ook. Ik mocht niet genieten van familiebezoek met mijn gezin, noch in mijn eentje een band met ze opbouwen. Dat mocht alleen mijn moeder. En dat vinden ze heel normaal, hoor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x