Gezondheid

Arts: “Mazelenvirus wordt verspreid door mensen die ingeënt zijn”

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het blijkt lastig om de ziekte mazelen uit te roeien. In een provincie in China is 99 procent van de kinderen gevaccineerd, maar komt mazelen nog vaak voor.

Het mazelenvaccin werkt duidelijk niet zoals men beweert, schrijft medisch journalist en arts dr. Robert Rowen in een bericht op Facebook. In de VS wordt uitbraak na uitbraak gemeld in een volledig gevaccineerde populatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Vaccins geven je kunstmatige immuniteit,” zei dr. Rowen. “Ze zijn gericht op het deel van het immuunsysteem dat antilichamen produceert, maar geven geen cellulaire immuniteit. Je hebt beide nodig om volledige immuun te zijn.”

Immuniteit die wordt verkregen door vaccinatie neemt na verloop van tijd af. Ouders die hun kinderen weigeren te vaccineren krijgen de schuld van mazelenuitbraken, terwijl uit Chinese en Amerikaanse gegevens het tegenovergestelde blijkt, aldus Rowen.

Bovendien kan het aantal complicaties als gevolg van de ziekte volgens hem worden teruggedrongen met vitamine A. Tijdens een mazelenuitbraak in Afrika werden na het gebruik van vitamine A tot 80 procent minder complicaties gemeld.

“Uit onderzoek blijkt dat ons immuunsysteem verzwakt als we in een steriele omgeving leven,” zei Rowen. “Hoewel er een kleine kans is op complicaties bij kinderziektes, is het risico op permanente immuundysfunctie en zelfs kanker na vaccinatie vele malen groter.”

Arts: "Mazelen worden verspreid door mensen die ingeënt zijn"
Dr. Robert Rowen

Dr. Rowen is het niet eens met het vaccinatieprogramma. De kudde-immuniteit is volgens hem een bewezen mislukking. Kunstmatige immuniteit neemt na verloop van tijd af, waardoor een hele generatie kwetsbaar is voor ziektes waar het lichaam mogelijk geen raad mee weet.

“Als vaccins zo veilig zijn, waarom kunnen vaccinmakers in de VS dan niet worden aangeklaagd als blijkt dat ze schade toebrengen?” vroeg Rowen zich af.

Volgens dr. Rowen produceert de thymus na vaccinatie veel minder natieve T-cellen (thymocyten). Deze immuuncellen beschermen ons tegen specifieke pathogenen. Gevaccineerde ratten bleken tot wel 70 procent minder van deze immuuncellen te hebben. Hun immuunfunctie was met 70 procent afgenomen, aldus Rowen.

De thymus maakt ook killer T-cellen aan die je lichaam beschermen tegen infectie. Door vaccins is het lichaam mogelijk minder goed in staat om deze cellen aan te maken. “Je systeem heeft dan plotseling geen 100 tanks meer om zich te verdedigen tegen indringers, maar 30,” besloot hij.

[Vaccine Impact]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rolf
Rolf
9 jaren geleden

Tja, er word wel heel veel geld mee verdient.

Das natuurlijk veel belangrijker dan mensenlevens redden.

Gelukkig zal liefde overwinnen.

Ton
Ton
9 jaren geleden

Ja mensen, Big Pharma moet zijn handelswaar toch zien te verkopen. Met flink wat lobbywerk en bangmakerij lukt dat meestal wel. Er zijn immers nog meer dan genoeg (goed)gelovigen die zich zonder na te denken laten volspuiten met een flinke dosis gif. Geniet er maar van, maar ik pas er voor !

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Jammer, de bewuste mens van nu kijkt hier al dwars doorheen.

Bianca
Bianca
9 jaren geleden

Het lijkt ten enenmale onmogelijk je kind te vaccineren en dan denken dat ze beschermd zal zijn, wanneer je tegelijk gelooft dat het niet beschermd is omdat er ergens een niet-gevaccineerd kind met een ‘geheimzinnig iets'(dat niemand anders heeft) rondloopt. Dit raakt kant noch wal.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x