Homepagina » Gezondheid » Arts: “Mazelenvirus wordt verspreid door mensen die ingeënt zijn”
Arts: "Mazelen worden verspreid door mensen die ingeënt zijn"

Arts: “Mazelenvirus wordt verspreid door mensen die ingeënt zijn”

Het blijkt lastig om de ziekte mazelen uit te roeien. In een provincie in China is 99 procent van de kinderen gevaccineerd, maar komt mazelen nog vaak voor.

Het mazelenvaccin werkt duidelijk niet zoals men beweert, schrijft medisch journalist en arts dr. Robert Rowen in een bericht op Facebook. In de VS wordt uitbraak na uitbraak gemeld in een volledig gevaccineerde populatie.

“Vaccins geven je kunstmatige immuniteit,” zei dr. Rowen. “Ze zijn gericht op het deel van het immuunsysteem dat antilichamen produceert, maar geven geen cellulaire immuniteit. Je hebt beide nodig om volledige immuun te zijn.”

Immuniteit die wordt verkregen door vaccinatie neemt na verloop van tijd af. Ouders die hun kinderen weigeren te vaccineren krijgen de schuld van mazelenuitbraken, terwijl uit Chinese en Amerikaanse gegevens het tegenovergestelde blijkt, aldus Rowen.

Bovendien kan het aantal complicaties als gevolg van de ziekte volgens hem worden teruggedrongen met vitamine A. Tijdens een mazelenuitbraak in Afrika werden na het gebruik van vitamine A tot 80 procent minder complicaties gemeld.

“Uit onderzoek blijkt dat ons immuunsysteem verzwakt als we in een steriele omgeving leven,” zei Rowen. “Hoewel er een kleine kans is op complicaties bij kinderziektes, is het risico op permanente immuundysfunctie en zelfs kanker na vaccinatie vele malen groter.”

Arts: "Mazelen worden verspreid door mensen die ingeënt zijn"

Dr. Robert Rowen

Dr. Rowen is het niet eens met het vaccinatieprogramma. De kudde-immuniteit is volgens hem een bewezen mislukking. Kunstmatige immuniteit neemt na verloop van tijd af, waardoor een hele generatie kwetsbaar is voor ziektes waar het lichaam mogelijk geen raad mee weet.

“Als vaccins zo veilig zijn, waarom kunnen vaccinmakers in de VS dan niet worden aangeklaagd als blijkt dat ze schade toebrengen?” vroeg Rowen zich af.

Volgens dr. Rowen produceert de thymus na vaccinatie veel minder natieve T-cellen (thymocyten). Deze immuuncellen beschermen ons tegen specifieke pathogenen. Gevaccineerde ratten bleken tot wel 70 procent minder van deze immuuncellen te hebben. Hun immuunfunctie was met 70 procent afgenomen, aldus Rowen.

De thymus maakt ook killer T-cellen aan die je lichaam beschermen tegen infectie. Door vaccins is het lichaam mogelijk minder goed in staat om deze cellen aan te maken. “Je systeem heeft dan plotseling geen 100 tanks meer om zich te verdedigen tegen indringers, maar 30,” besloot hij.

[Vaccine Impact]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rolf schreef:

  Tja, er word wel heel veel geld mee verdient.

  Das natuurlijk veel belangrijker dan mensenlevens redden.

  Gelukkig zal liefde overwinnen.

 • Ton schreef:

  Ja mensen, Big Pharma moet zijn handelswaar toch zien te verkopen. Met flink wat lobbywerk en bangmakerij lukt dat meestal wel. Er zijn immers nog meer dan genoeg (goed)gelovigen die zich zonder na te denken laten volspuiten met een flinke dosis gif. Geniet er maar van, maar ik pas er voor !

  • Frans schreef:

   Big Pharma is dan ook ontzettend blij met de antivaccinatiebeweging.
   Door vaccinatieweigering blijven ziektes als polio en mazelen bestaan en kan Big Pharma zowel vaccins blijven verkopen als medicijnen aan de zieken.
   Win-win noemen ze dat, met dank aan de antivaxers!

 • Pascal schreef:

  Jammer, de bewuste mens van nu kijkt hier al dwars doorheen.

 • Bianca schreef:

  Het lijkt ten enenmale onmogelijk je kind te vaccineren en dan denken dat ze beschermd zal zijn, wanneer je tegelijk gelooft dat het niet beschermd is omdat er ergens een niet-gevaccineerd kind met een ‘geheimzinnig iets'(dat niemand anders heeft) rondloopt. Dit raakt kant noch wal.

 • Peter schreef:

  Komt er nog bij dat vaccins bederfelijke waren zijn en de farmaceutische bedrijven productie- en leveringsproblemen hebben. Als een vaccin werkzaam is dient het vers gebruikt te worden.

 • Ton schreef:

  Nee Frans, je hebt het mis. Ziektes als mazelen en polio blijven toch wel bestaan met of zonder vaccinaties. Een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn de beste garanties om dergelijke ziektes te bestrijden. Dan bouw je namelijk een goed immuunsysteem en dus een goede weerstand op. Daarom heb geen vaccinaties nodig om ziektes te bestrijden. Jouw beredenering is dus zo krom als een hoepel. Volgens mij geloof jij nog steeds in die vaccinatiesprookjes (en de mainstream media), nou knul ga die fijne prik dan maar snel halen. Hint (Frans of Henk?).

  • Arnout schreef:

   Jouw bericht bewijst maar al te meer dat jouw inzicht nog slechter is dan een baksteen.

   Als we jou moesten geloven zou het pokkenvirus nooit uitgeroeid zijn. Als jij zegt dat je geen vaccinaties of bescherming nodig hebt om ziektes te bestrijden betaal ik vandaag nog je ticket naar Afrika om daar Ebola patiënten te behandelen.

   Jij bent uiteraard met je “inzicht” zo goed beschermd dat je niks oploopt.

   Toch?

 • Arnout schreef:

  Moet je voor de grap eens op de link van de eerste studie drukken die hij citeert. Het onderbouwt zijn conclusies helemaal niet. Maar hij neemt aan dat de meeste mensen toch wel zo stom zijn om het niet na te lezen…. Hij zal er op een of andere manier wel geld aan willen verdienen…..

 • Ton schreef:

  Arnout, door sterk verbeterde hygiënische en sanitaire voorzieningen zijn een aantal virussen geleidelijk aan uitgeroeid. Dat is ook een logischer verhaal dan jouw merkwaardige inzicht dat vaccinaties daar verantwoordelijk voor zouden zijn. Kom jij maar eens met bewijzen die het tegendeel beweren. Maar neem gerust zo’n gifspuit, dat is pure gezondheid, toch ?

 • hannie schreef:

  in 1939 had ik mazelen ,ben erg ziek geweest ,,toen ik weer bij kwam ,zag ik dat ik een heel mooi ponnetje aan had ,,denke dat ik bijna dood was gegaan ,,
  na de oorlog kwam er een boot binnen met pokken aan boord .woonde bij de haven ,,,toen moesten we een pokken kras krijgen ,, 1zuster werd dood ziek ,,en de 2 jaar jongere kreeg die prik niet ,later hoorde ik dat die leeftijd niet hoefde ..vond ik zo raar .
  wij speelde altijd op straat ..had je wel eens een gat in de knie ,,af wassen en klaar was je .
  nu moet je bij een piep klein wondje hup gelijk een tetanes prik ,,je zag er soms niet uit met allerlei krassen ,, maar waren toch gezond .
  nu laat ik nooit meer een prik geven ,,en dan vinden ze me eigenwijs ,,
  vind het allemaal eng als je nu leest wat er allemaal speelt .
  ROLF laten we hopen dat liefde overwint ,,en gezond verstand.
  goed weekend ..

 • x

  Check Also

  mondkapje

  Rebelse neuroloog draagt toch mondkapje ‘om niet standrechtelijk geëxecuteerd te worden’

  Neuroloog Jan B. Hommel liet begin deze ...

  coronawet

  ‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

  De coronawet van het kabinet is aangenomen ...

  >