Homepagina » Mens en Dier » Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’
baudet
Foto: Forum voor Democratie CC BY 3.0

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten aangevallen, maar krijgt ook veel steun. Senator Nicki Pouw-Verweij, nummer 3 op de kandidatenlijst, schrijft in een brief die in handen is van De Telegraaf dat ze het idee heeft dat Thierry in de afgelopen tijd ‘geradicaliseerd is en complottheorieën is gaan aanhangen’. Pouw-Verweij is ook arts-onderzoeker en liet aan het begin van de coronacrisis blijken dat ze de mediaberichten over corona gelooft. Thierry ging daar in eerste instantie tot op een bepaalde hoogte in mee, maar is inmiddels een ander standpunt toegedaan. “Voortschrijdend inzicht,” noemde hij dat zelf.

In de brief schrijft Pouw-Verweij dat hij op 20 november tijdens een partijdiner in Tiel heeft gezegd dat corona de wereld in was gebracht door George Soros en anderen om onze vrijheid af te nemen en een nieuwe wereldheerschappij te starten. Hij zou ook gezegd hebben dat het Hillary Clinton en de pedofielen niet gelukt was, maar dat het via ‘cajona’ wel zou lukken. Ook zou hij Nicki’s ‘medische expertise’ in twijfel hebben getrokken. Kandidaat-Kamerlid Joost Eerdmans laat weten dat het verslag zoals Nicki dat heeft vastgelegd ‘juist is’.

Georkestreerde karaktermoord

Er wordt met verbazing gereageerd op de uitspraken van Pouw-Verweij. “Thierry zou geradicaliseerd zijn de afgelopen tijd, terwijl dit letterlijk altijd al vanaf het Oekraïnereferendum zijn kijk op de wereld is. Daarom stemmen we ook op hem!” twittert BasedFox.

“Hoe er nu met Baudet wordt omgegaan, is de grootste door de media georkestreerde karaktermoord van een vrije oorspronkelijke denker die ik ooit heb meegemaakt in Nederland. En nee, ik zeg niet dat hij geen fouten maakt, want dat doet iedereen. Maar tolerant vrijdenkend Nederland is dood,” schrijft Percolator.

Ook arts Matthijs Schoemacher spreekt zijn steun uit voor Baudet. “Door een aantal minder geslaagde optredens van een aantal topfiguren in de nog jonge, maar zeer succesvolle en broodnodige politieke partij FvD is er helaas een splijting ontstaan. Juist nu er enig licht aan het eind van de tunnel gloort en er een eind aan de dictatoriale huidige marionettenregering lijkt mogelijk te zijn, mag dit niet gebeuren. Zeer talentvolle mannen als Baudet, Hiddema en Cliteur mogen niet verloren gaan!”

Sceptisch tegenover de coronamaatregelen

Amavel stipt een interessant punt aan: “Wat er nu met Baudet gebeurt, komt doordat hij zeer sceptisch is tegenover de coronamaatregelen. Niet meer en niet minder. Men is bang voor hun eigen hachje. Dan maar afzetten.”

We hebben de afgelopen maanden kunnen zien wat er gebeurt in landen waar kritische geluiden klinken over corona. Pierre Nkurunziza, tot voor kort de president van Burundi, deed corona af als onzin en gooide de WHO het land uit. Hij stierf vervolgens aan het nieuwe coronavirus, zo schreven de media. Saillant detail: het aantal coronadoden in Burundi staat op 1. De vervanger van Nkurunziza verwelkomde de WHO met open armen en voerde gelijk strenge coronaregels in. Baudet noemde corona in de Kamer een ‘onzinvirus’.

Ook Wit-Rusland nam in eerste instantie nauwelijks maatregelen tegen het coronavirus. Uit een bericht van persbureau Belta blijkt dat president Loekasjenko financiële hulp kreeg aangeboden in ruil voor het opleggen van strenge coronamaatregelen. Daar ging de president niet mee akkoord. Nadat hij in augustus de verkiezingen had gewonnen, gingen veel mensen de straat op om te protesteren. Lange tijd was het onrustig in het land. Minister Blok van Buitenlandse Zaken zei dat er nieuwe verkiezingen moeten komen omdat ze ‘niet eerlijk zijn verlopen’. Premier Rutte zinspeelde zelfs op sancties. Loekasjenko is al sinds 1994 aan de macht in Wit-Rusland. Waarom moet het regime nu opeens wijken?

En ook in Zweden, dat in tegenstelling tot de meeste andere Europese landen niet in lockdown ging, wordt de druk steeds verder opgevoerd om toch strengere maatregelen te nemen.

4.6 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
1 maand geleden

Thierry Baudet is de enige politicus die deugd in Nederland! Zijn ogen zijn open gegaan en hij mag er niet voor uitkomen!! Wat een schande dat ze hem laten ontslag nemen! De partij zal heel veel kiezers verliezen! En als de waarheid aan ‘t licht komt, (dat gebeurt altijd), dan zullen al degenen die hem weg wilden, de zware gevolgen en een groot schuldcomplex dragen.

Siem
Siem
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Wilders deugt evenzeer!

Realistic
Realistic
Reactie op  Siem
1 maand geleden

Ik ben het met je eens dat hij deugt alleen jammer dat zijn partijprogramma op een a4je past.

Eelco
Eelco
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Geen EU, Respect voor een andere culturen, mits onze cultuur ook door hen geaccepteerd wordt, vrijheid, gezondheid en geluk, geen communisme, geen open grenzen. Heb je daar een A4 voor nodig?

karel
karel
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Ander partij programma’s zijn zijn idd meestal groter maar wat wordt daar dan van gerealiseerd

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Probeer maar eens bepaalde groepen bij hun naam te noemen, of aan te geven het kwaad dat ze betekenen voor de mensheid, je tekend je eigen politieke doodvonnis, ze zijn oppermachtig, beheersen alle maar dan ook alle media, groet !

Sander
Sander
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

onzin, ze zijn niet oppermachtig, tenminste wij kunnen ze makkelijk aan want wij zijn de 98%. Daarnaast hebben ze niet alle media in handen, sterker nog, ze hebben media in handen dat steeds meer in marktaandeel verliest, procentueel. Dat komt door vrije media zoals De Andere Krant, Gezond Verstand, Viruswaanzin met eigen flyers (worden er zo honderdduizenden via huis aan huis van verspreid), Onafhankelijke pers Nederland, etc. Om nog maar te zwijgen over ongehoord nederland, Common Sense TV, facebookgroepen, Telegram, MeWe (concurrent van facebook maar helaas 10.000 kleiner en minder goede functionaliteit), oorlog reeds verloren etc. Maar inderdaad tot op dit moment zijn de corrupte Massa media nog in monopoly positie. JIJ kan dat veranderen door mensen te vertellen over de vrije en onafhankelijke media kanalen, door ook kranten te verspreiden van vrije onafhankelijke nieuwe media, of door gesprekken over dictateur/leugens/corona te hebben met wie dan ook. Jouw boodschap heeft een oneindig bereik. Plak deze slogan maar op je koelkast.. dank je.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Helemaal waar Christina

Zijn ogen waren al open alleen moet hij nu doorpakken en denk dat hij meer aanhangers heeft dan ze verwachten, mij steun zal hij nog steeds blijven krijgen, de meeste die hier op deze nieuwssite zitten weten wat er in de wereld gaande is net als Thierry net als Trump die 2 zijn al geruime tijd bevriend net als Peter Hoekstra ( ambassadeur)
Dit kan ook een hele slimme zet zijn van hem, wat ik ook wel van hem verwacht, zeker nu Trump gratie heeft verleend aan
Michael Flynn, die nu de lijken uit de kast mag halen en presenteren tot blinde paniek van de deepstate
De demoon-ratten onder leiding van hex Pelosi voelen de bui al hangen als die beerput open gaat,
Wat wij moeten hopen hier is dat Trump zijn gelijk krijgt in de hoge raad wat ik wel verwacht, dan liggen de kaarten zoals ze horen te liggen en kan het ontmantelen doorgaan, denk dat wij Therrie hier dan hard nodig hebben als de rest hier ook omvalt, dus blijf hem steunen in welke vorm dan ook.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Het FvD rest niets anders meer om zichzelf op te heffen, Baudet was de partij en zonder Baudet is het een losgeslagen LPF zooitje.

Danny
Danny
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Geen enkele politicus deugt. Allemaal nemen ze deel aan hetzelfde spel van verdeel en heers.
De enige politicus die deugde, hebben ze uit de weg geruimd (Pim…RIP…)

Nole Ksum
Nole Ksum
Reactie op  Danny
1 maand geleden

Ook die deugde niet. Zoals je zei, geen enkele deugt.

Peters
Peters
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Toen P.Fortuin uit leefbaar werd gezet was hij nergens meer en begon lijst Fortuin 3 maanden voor de verkiezingen,3 maanden later was hij de grootste geworden.( en overleden helaas.} dus Thierry kan nog veel ,…

Eelco
Eelco
1 maand geleden

Er is een enigszins twijfelachtig bericht verschenen over een bepaald vaccin (AZ). Vanwaar deze koerswijziging? Iemand enig idee?

Pieter
Pieter
Reactie op  Eelco
1 maand geleden

Er wordt veel geld verdiend met het schommelen van de prijzen van aandelen.

Ana
Ana
Reactie op  Eelco
1 maand geleden

Waar gaat dit over?

anargie
anargie
Reactie op  Eelco
1 maand geleden

Neem het vaccin niet. U tekent uw eigen doodvonnis. Er zit GMO materiaal in dat het chromosomenpaar 8 genetisch verandert.

Dit chromosomenpaar 8 gaat over intelligentie en natuurlijke weerstand voor autoimmuunziekten zoals kanker.

https://www.bitchute.com/video/Zhrgmx5ThpIT/

Om dit er door te drukken worden ALLE veiligheidsmaatregelen en testen overboord gegooid. WIJ WORDEN DE LABRATTEN!

Schande.

Beppy
Beppy
Reactie op  anargie
1 maand geleden

https://www.youtube.com/watch?v=bcVSwSxDn24 (copy en paste)
goed interview over test en vaccin

Wappie
Wappie
1 maand geleden

Als je een ander geluid laat horen ben je tegenwoordig staatsgevaarlijk,het is echt onvoorstelbaar dat dit maar blijft voortduren!!
Als je nu nog niet inziet wat er wereldwijd gaande is dan heb je ze niet allemaal op een rijtje!!
Iederéén die meewerkt aan deze massahysterie is mede verantwoordelijk voor de Dictatuur waar wij inmiddels in zijn beland.
Het is voor veel mensen een dagelijks gevecht tegen dit sadistische wanbeleid.

Mario
Mario
Reactie op  Wappie
1 maand geleden

Een overzicht van de leugens van Rutte en co: https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/11/jokken-mag-niet-volgens-dhr-rutte/

Casper
Casper
1 maand geleden

“Pouw-Verweij is ook arts-onderzoeker en liet aan het begin van de coronacrisis blijken dat ze de mediaberichten over corona gelooft”

Geloven en onderzoeker zijn gaan toch niet zo samen dacht ik. FvD is gewoon geïnfiltreerd door dit soort personen. Ik zou ze eruit schoppen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Casper
1 maand geleden

Al die Nederlandse Arts en onderzoekers, hebben nooit de goed werkende medicijnen van Pr. Dr. Didier Raoult uit Marseille tegen deze griep, toegepast op hun patienten, men noemde hem een Charlatan, voor mij zitten al deze medicie in de zelfde grote geld zak, als je mensen kunt genezen en dit niet doet om dat de Pharmaceutische industrie dit niet wil, ben je als Arts geen knip voor je neus waard !

anargie
anargie
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Google maar eens op “Neue Deutsche Medizin” en Gerd Hamer 😉

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Casper
1 maand geleden

Zij geloofde dus wel ome bill die geen medische opleiding heeft op elk medisch gebied.Net als de regering.Geld spreekt de waarheid volgens deze soorten artsen en zelf verklaarde bestuurders.Of zijn het niet de slimsten op deze positie’s maar de meedogenlozen en gewetenlozen de clowns als het ware?
Mvrg,Marcel

Akkafietje
Akkafietje
1 maand geleden

Hoe kunnen ze in vredesnaam onze held Baudet chanteren, doodsbedreigingen aan zijn familie soms

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Tja, als het oorlog is moeten burgers van hoog tot laag hun bek houden. Corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Van Nederland heeft men binnen een jaar een gesticht gemaakt. Den Haag is theater. Nooit anders geweest. Veel mensen houden klaarblijkelijk van SM. Normale mensen lopen in het openbaar niet met een luier voor hun gezicht.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Nieuwe partijen pas op. U weet hoe Fortuyn het is vergaan. En de LPF is ook van binnenuit opgeblazen met behulp van BVD/AIVD, de linkse kerk en uiteraard de fascisten van de media. Heel erg jammer Baudet was tenminste eerlijk en deed niet aan vieze spelletjes

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

die eerdmans is net toegetreden en hoppa LPF praktijken

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  mistery babylon
1 maand geleden

Eerdmans is niks. Hij loopt al twintig jaar van partij naar partij te zwalken en in twintig jaar tijd heeft hij nog geen grasspriet laten buigen in het politieke landschap.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

hij was uiteindelijk te licht. jammer inderdaad. maar dit soort dingen gebeuren. droog je tranen en ga opzoek naar een alternatief.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

nee dat is onzin. een partij die om 1 persoon wordt opgebouwd, die is uiteindelijk gedoemd om te sneuvelen, als deze persoon verdwijnt, vermoord wordt of weet ik veel…dan valt in in 1 keer alles weg..zie LPF, en zie nu het FvD. Niks meer, niks minder.

Chimpan
Chimpan
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

En natuurlijk waren deleiders van de nieuwe partijen zo clean, dat ze niet te pakken waren.
Moet je nagaan. Ze beschuldigden de andere partijen van van alles en maken dan dezelfde fouten waardoor ze worden opgeruimd.
Mijn gedachte is dat de nieuwe partijleiders opportunisten zijn die hun kansen ruiken, nemen en dan de roem niet meer aankunnen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
1 maand geleden

Ik ben van af het begin lid van Baudet zijn partij, niet om dat ik in wie dan ook zijn politiek geloof, maar vond dat deze jonge man het verdiende te laten zien wat hij dacht en uitsprak in praktijk te brengen.
Ja juist “”VOORTSCHRIJDEND INZICHT”” maar de media willen dit niet, ze blijven hem afmaken, de ratten hoe getalenteerd ook verlaten het zinkende schip, men biedt Baudet de gifbeker, hem aangeboden door de gedachte vrienden, ik stem voor Baudet, om dat hij met al zijn menselijke hoedanigheden incluis toch de FvD is, en sta volkomen achter zijn voortschrijdend inzicht !

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

nee man, hij is zelf zo dom geweest om in het mes te lopen. hij had dit door de media gecreëerde probleem moeten oplossen, want als die bloed ruiken dan blijven ze er opzitten. waarom is dit nooit bij Wilders gelukt? Omdat Wilders weet wat jakhalzen er rondlopen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Die Wilders heeft wel gelijk gekregen daarmee inderdaad. Toch vind ik bet jammer. Ook van die Hiddema. Vond dat altijd wel een genot om naar die man te luisteren. Die kon je op een beschaafde manier helemaal verrot schelden.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

ik vraag me toch elke keer weer af waarom ze denken dat het met ‘de grote reset’ te maken heeft. Waarom? Om macht? Wat heeft macht voor zin? Uiteindelijk heeft niemand van ons het eeuwige leven. Wat kan het ze schelen of we nu wel of niet dat vaccin nemen, rijk zijn die lui toch al!
Of willen de rijken juist voorkomen dat er nog meer rijken bij komen? Als dat zo is dan is het ze nu al gelukt want de overheid heeft nu al zoveel schulden gemaakt om elke ondernemer die door corona geen werk meer heeft te helpen.
Het komt dus straks allemaal weer op ons eigen bord terug. Want de schulden die gemaakt zijn moeten worden terugbetaald. Door wie denk je? Door Jan Modaal!

hejo
hejo
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Het gaat allemaal om macht en perverse toekomstvisies van een groep engerds. Volg via bite chute “computing forever ” dan vallen alle puzzelstukjes op de plek van de grote Reset.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Nogmaals een reactie, je begrijpt het nog niet helemaal. De rijken willen alleen maar rijker worden, ze zijn nooit tevreden (kijk maar naar Bill Gates, die heeft gezegd dat de overstap naar vaccins zijn beste investering ooit was), maar dit keer gaat het letterlijk en figuurlijk over de ruggen van de mensheid. Dat recht hebben zij zich toegeëigend. Daarvoor zijn al die zo genaamde goede doelen organisaties opgericht, om de mensen voor de gek te houden, hun geld op een slinkse manier af te pakken en om er zelf een goed leven op na te houden.

Het is schandalig dat iedereen in de wereld voor de gek wordt gehouden omdat er een “elite” is die volledige macht over mensen, geld, bezittingen en kapitaal wil hebben. Zij zijn gestoord en leven in een dimensie die hopelijk nooit werkelijkheid wordt. Want dat is de ondergang van de mensheid en de wereld zoals wij die kennen.

Het probleem is dat die mensen wel denken het eeuwige leven te hebben en daarom zichzelf laten invriezen, om wanneer het mogelijk is, in het eeuwig leven in te stappen. Mensen mogen hun ideeën hebben en dat vindt ik prima, maar niet over de ruggen en ten koste van andere mensen. Dat recht heeft niemand.

Het komend vaccin heeft 3 doelen: 1 – mensen ziek maken om er veel geld aan te verdienen, 2 – mensen op termijn of zo snel mogelijk te elimineren, 3 – de overgebleven mensen te controleren in de vorm van transhumanisme.

Al deze punten hebben niets met menselijkheid te maken, maar zijn wel de inzet. Daar moeten wij ons als mensen tegen verzetten. Dat er dan een ander financieel stelsel moet komen is daar natuurlijk ook een onderdeel van, maar dat zal niet in het voordeel zijn van de meerderheid van de wereldbevolking. Het zal een financieel controle systeem zijn en mensen aan banden leggen om ze te controleren.

De rijken zullen dan rijker en machtiger worden en dat recht hebben zij niet. Tegen die tijd bestaat Jan Modaal niet meer.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Het gaat om streberige soort mensen, deze psychopten willen macht, gewone macht over andere mensen, onze menselijke geschiednis zit er vol mee, en zie wat een ellende deze mensen voortbrengen, vreselijk in en in triest dat we dit moeten laten gebeuren, lijkt wel !

anargie
anargie
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Nee zij willen goden worden.
DAT is waar de alchemisten in de middeleeuwen naar zochten.

Zij kunnen dat nu en daarom is de rest niet meer nodig. Dat kan worden vervangen door robots en 5G

Realistic
Realistic
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Macht is iets wat een ander toestaat. Wat heb je aan een miljoen als niemand je een brood wil verkopen?

hillie
hillie
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

depopulatie

anargie
anargie
Reactie op  hillie
1 maand geleden

Nee. Het wordt de grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid.

anargie
anargie
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

De grote reset heeft te maken met de Georgia Guide Stones.

Het financiële stelsel is volledig kapot. De schuld is door alle woeker van de afgelopen eeuwen tot enkele honderden BILJOENEN en kan van zijn lang zal zijn leven niet meer worden afbetaald.

Diegenen die daar tegenin gingen zijn volledig zwart gemaakt en ofwel met een volledige familie (JFK), ofwel met een volledig land (Ghadaffi, Romanov, Hitler) bijna COM-PLEET uitgeroeid.

De technologie is nu op het punt gekomen dat ALLES kan worden gemonitord en dat DNA genetisch kan worden veranderd zodat het kan worden gepatenteerd en gelicenseerd. Daarom moet de huidige maatschappij worden vernietigd, zodat via “build, back, “better” een utopische maatschappij geheel naar inzicht van deze satanisten kan worden opgebouwd.

N.B. Het eerste protocol is “Maintain the population in constant balance with nature at 500 million”

En dan te bedenken dat er 7,8 miljard “useless eaters” op aarde leven…

Dave
Dave
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

De enige reset die nu nodig is is om de heersende klasse die op de achtergrond aan de kabels trekt en steeds machtiger wordt af te zetten met harde hand. Dat is een proces wat meestal spontaan tot stand komt. Dan heet het een revolutie. Zijdelings hiervan er zijn inderdaad grote wetenschappelijke doorbraken op til waar gewone burgers niet van gaan profiteren. Dit zijn zaken die de stoutste dromen overtreffen.

Marjolein
Marjolein
1 maand geleden

Dankjewel voor alle bijdragen, ik heb hier echt veel aan. 👍🏻

x

Check Also

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x