Mens en DierCorona

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten aangevallen, maar krijgt ook veel steun. Senator Nicki Pouw-Verweij, nummer 3 op de kandidatenlijst, schrijft in een brief die in handen is van De Telegraaf dat ze het idee heeft dat Thierry in de afgelopen tijd ‘geradicaliseerd is en complottheorieën is gaan aanhangen’. Pouw-Verweij is ook arts-onderzoeker en liet aan het begin van de coronacrisis blijken dat ze de mediaberichten over corona gelooft. Thierry ging daar in eerste instantie tot op een bepaalde hoogte in mee, maar is inmiddels een ander standpunt toegedaan. “Voortschrijdend inzicht,” noemde hij dat zelf.

In de brief schrijft Pouw-Verweij dat hij op 20 november tijdens een partijdiner in Tiel heeft gezegd dat corona de wereld in was gebracht door George Soros en anderen om onze vrijheid af te nemen en een nieuwe wereldheerschappij te starten. Hij zou ook gezegd hebben dat het Hillary Clinton en de pedofielen niet gelukt was, maar dat het via ‘cajona’ wel zou lukken. Ook zou hij Nicki’s ‘medische expertise’ in twijfel hebben getrokken. Kandidaat-Kamerlid Joost Eerdmans laat weten dat het verslag zoals Nicki dat heeft vastgelegd ‘juist is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Georkestreerde karaktermoord

Er wordt met verbazing gereageerd op de uitspraken van Pouw-Verweij. “Thierry zou geradicaliseerd zijn de afgelopen tijd, terwijl dit letterlijk altijd al vanaf het Oekraïnereferendum zijn kijk op de wereld is. Daarom stemmen we ook op hem!” twittert BasedFox.

“Hoe er nu met Baudet wordt omgegaan, is de grootste door de media georkestreerde karaktermoord van een vrije oorspronkelijke denker die ik ooit heb meegemaakt in Nederland. En nee, ik zeg niet dat hij geen fouten maakt, want dat doet iedereen. Maar tolerant vrijdenkend Nederland is dood,” schrijft Percolator.

Ook arts Matthijs Schoemacher spreekt zijn steun uit voor Baudet. “Door een aantal minder geslaagde optredens van een aantal topfiguren in de nog jonge, maar zeer succesvolle en broodnodige politieke partij FvD is er helaas een splijting ontstaan. Juist nu er enig licht aan het eind van de tunnel gloort en er een eind aan de dictatoriale huidige marionettenregering lijkt mogelijk te zijn, mag dit niet gebeuren. Zeer talentvolle mannen als Baudet, Hiddema en Cliteur mogen niet verloren gaan!”

Sceptisch tegenover de coronamaatregelen

Amavel stipt een interessant punt aan: “Wat er nu met Baudet gebeurt, komt doordat hij zeer sceptisch is tegenover de coronamaatregelen. Niet meer en niet minder. Men is bang voor hun eigen hachje. Dan maar afzetten.”

We hebben de afgelopen maanden kunnen zien wat er gebeurt in landen waar kritische geluiden klinken over corona. Pierre Nkurunziza, tot voor kort de president van Burundi, deed corona af als onzin en gooide de WHO het land uit. Hij stierf vervolgens aan het nieuwe coronavirus, zo schreven de media. Saillant detail: het aantal coronadoden in Burundi staat op 1. De vervanger van Nkurunziza verwelkomde de WHO met open armen en voerde gelijk strenge coronaregels in. Baudet noemde corona in de Kamer een ‘onzinvirus’.

Ook Wit-Rusland nam in eerste instantie nauwelijks maatregelen tegen het coronavirus. Uit een bericht van persbureau Belta blijkt dat president Loekasjenko financiële hulp kreeg aangeboden in ruil voor het opleggen van strenge coronamaatregelen. Daar ging de president niet mee akkoord. Nadat hij in augustus de verkiezingen had gewonnen, gingen veel mensen de straat op om te protesteren. Lange tijd was het onrustig in het land. Minister Blok van Buitenlandse Zaken zei dat er nieuwe verkiezingen moeten komen omdat ze ‘niet eerlijk zijn verlopen’. Premier Rutte zinspeelde zelfs op sancties. Loekasjenko is al sinds 1994 aan de macht in Wit-Rusland. Waarom moet het regime nu opeens wijken?

En ook in Zweden, dat in tegenstelling tot de meeste andere Europese landen niet in lockdown ging, wordt de druk steeds verder opgevoerd om toch strengere maatregelen te nemen.

4.6 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Thierry Baudet is de enige politicus die deugd in Nederland! Zijn ogen zijn open gegaan en hij mag er niet voor uitkomen!! Wat een schande dat ze hem laten ontslag nemen! De partij zal heel veel kiezers verliezen! En als de waarheid aan ’t licht komt, (dat gebeurt altijd), dan zullen al degenen die hem weg wilden, de zware gevolgen en een groot schuldcomplex dragen.

Eelco
Eelco
3 jaren geleden

Er is een enigszins twijfelachtig bericht verschenen over een bepaald vaccin (AZ). Vanwaar deze koerswijziging? Iemand enig idee?

Wappie
Wappie
3 jaren geleden

Als je een ander geluid laat horen ben je tegenwoordig staatsgevaarlijk,het is echt onvoorstelbaar dat dit maar blijft voortduren!!
Als je nu nog niet inziet wat er wereldwijd gaande is dan heb je ze niet allemaal op een rijtje!!
Iederéén die meewerkt aan deze massahysterie is mede verantwoordelijk voor de Dictatuur waar wij inmiddels in zijn beland.
Het is voor veel mensen een dagelijks gevecht tegen dit sadistische wanbeleid.

Casper
Casper
3 jaren geleden

“Pouw-Verweij is ook arts-onderzoeker en liet aan het begin van de coronacrisis blijken dat ze de mediaberichten over corona gelooft”

Geloven en onderzoeker zijn gaan toch niet zo samen dacht ik. FvD is gewoon geïnfiltreerd door dit soort personen. Ik zou ze eruit schoppen.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x