Mens en Dier

Snoeiharde kritiek op ‘ongekozen PvdA-mastodont’ Samsom: ‘Hij wil Nederland helemaal afbreken’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Voormalig PvdA-leider Diederik Samsom heeft namens de Europese Commissie Nederland geadviseerd om een deel van de boeren te verplichten zich te laten uitkopen, blijkt uit documenten die zijn ingezien door de NOS en Follow the Money.

Samsom, kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans, sprak met topambtenaren van het ministerie van Landbouw over dit onderwerp. BBB, de grote winnaar van de verkiezingen, wil er niet aan meewerken en ook een groot deel van de Kamer ziet er niets in.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens de Europese Commissie is uitkoop dé uitweg uit de stikstofcrisis, voor minister Christianne van der Wal is het de allerlaatste optie.

Nederland helemaal afbreken

Samsom krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “Waar bemoeit de commissie zich mee?” vraagt ondernemer Rutger van den Noort zich af.

“Diederik Samsom. De man achter de onteigeningen,” constateert journalist Joost Niemoller.

PVV-leider Geert Wilders haalt hard uit: “Ongekozen PvdA-mastodont Diederik Samsom wil Nederland helemaal afbreken vanuit de Brusselse achterkamertjes. Wat verlang ik naar een Nexit.”

Dodelijke en zeer besmettelijke zoönose

“Ik neem aan dat we dit jaar nog nieuwe verkiezingen hebben? Fantastisch! Laat je niet het mes op de keel zetten door de Europese Commissie,” twittert freelancer Ester de Jong.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen adviseert: “Gewoon ‘nee’ zeggen tegen Brussel. Beter.”

“Samsom en Timmermans zijn een dodelijke en zeer besmettelijke zoönose voor de agrarische sector en de toekomst van boerengezinnen,” stelt Agractie-voorman Bart Kemp.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Weg met die niet verkozen keffer!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat we het mestoverschot over deze politici uitstorten.
Met lekker veel stikstof.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Er is helemaal geen stikstof probleem er is een WEF probleem ,laat Lientje maar bewijzen dat ze geen WEFPUPPET IS nl.heel simpel ze moet een paar wetenschappers vragen die zeggen dat het een hoax is.Die zijn er wereldwijd genoeg.Met die raporten naar Brussel gaan en in de 2e kamer hier iedereen mee om de oren slaan.Zolang Lientje wil blijven meepraten en naar oplossingen zoeken houd ook zij de klimaathoax in stand

joop
joop
1 jaar geleden

hij kan beter hand in eigen boezem sreken toen hij bij de Pvda zat heeft hij ook de partij de afgrond geholpen hij mag wel een grote mond hebben

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x