Homepagina » Buitenland » Weinig vraag: steeds meer vaccinatiecentra moeten sluiten
vaccinatie
Foto: Coronavaccin van Pfizer/BioNTech (Tim Reckmann CC BY 2.0)

Weinig vraag: steeds meer vaccinatiecentra moeten sluiten

De media en politici doen er alles aan om zoveel mogelijk vaccins te slijten. Er worden zelfs influencers en celebrities ingezet. Het haalt allemaal weinig uit. In de Duitse stad München is de vaccinatiecampagne voor leraren stopgezet omdat men de vaccins aan de straatstenen niet kwijtraakte. Minder dan een derde van de 31.000 docenten ging in op het aanbod.

“Jammer genoeg zijn er te veel mensen die de vaccinatie hebben geweigerd,” klaagde sociaaldemocraat Christian Müller. Verena Dietl, de derde burgemeester van München, liet doorschemeren dat ook andere groepen niet echt zitten te wachten op de prik. Vooral vrouwen zijn bang voor vruchtbaarheidsproblemen.

Berlijn

In Berlijn reageren veel mensen niet op de uitnodiging voor een coronavaccinatie. De Berlijnse Senaat nodigde 1,9 miljoen mensen uit voor een coronaprik en heeft op 38 procent van de uitnodigingen nog geen reactie gekregen. Ook veel ouderen zijn niet ingeënt.

Verenigde Staten

In de Verenigde Staten worden zelfs vaccinatiecentra gesloten omdat er simpelweg te weinig vraag is. Er gingen bijvoorbeeld drie centra dicht in Florida die op halve capaciteit draaiden. Ook worden er centra gesloten in onder meer Georgia, North Carolina en Wisconsin. Een massa-vaccinatiekliniek in Ohio sloot de deuren vanwege ‘afnemende vraag’.

‘Experts’ hebben gezegd dat ongeveer 70 procent van de bevolking ingeënt moet zijn om groepsimmuniteit te bereiken. Dat kan wel eens lastig worden als Amerikanen zich niet meer melden om een coronaprik te halen.

[Wochenblick]
4.5 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 dagen geleden

De term ‘weigeren’.

Ik weiger niets want het is geen plicht.

Het kan en mag geen plicht worden om reden dat deze niet is goedgekeurd, dus is het een medische experiment. Of de Massa dit weet, waag ik te betwijfelen daar zij alleen staatspropaganda kijken en luisteren en daar naar handelen. Zie het stemgedrag.

steven
steven
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Met stemmen wordt je belazerd, en met informatie over deze zogenaamde  ̶l̶e̶v̶e̶n̶s̶r̶e̶d̶d̶e̶n̶d̶ gifspuit net zo veel.
Als straks de club ‘vrijwilligers’ is ingespoten, dan komt de verplichting ineens om de hoek kijken. Velen weten dat er duizenden aan dood gaan, maar genocide mag je het niet noemen.

Kom s op zeg
Kom s op zeg
Reactie op  steven
7 dagen geleden

Ik, als soeverein geboren persoon, daag hierbij de gangmakers uit van dit spel op leven en dood, om er een wat eerlijker potje van te maken. Dus geef ons wat zetten terug, want zo zal het nooit een strijd geweest zijn, wanneer het afgelopen is. Er zal vast een marionette zijn die dit voor jullie leest en even door kan geven.

Annette
Annette
Reactie op  Kom s op zeg
7 dagen geleden

Volgens mij kun je daar WEL wat aan doen. Ik heb inmiddels mijn man en mij uit laten schrijven bij het RIVM (is even wat werk maar de moeite waard), verder “volgjezorg” inlichten dat je niet wilt dat jouw persoonlijke gegevens worden gedeeld. Dat betekent in concreto dat je huisarts helemaal geen gegevens MAG delen. Verder kun je bij de gemeente melden dat jouw persoonsgegevens geheim blijven. Als laatste nog de tip om een klacht in te dienen bij de Reclame Code Commissie vanwege de vele misleidende advertenties om je te laten prikken.

exegese
exegese
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Dank voor de tips @Anette, ik ga er zeker iets mee doen. Privacy is voor ons altijd nog een groot goed maar het komt ongenadig onder vuur te liggen met de huidige criminelen aan het bewind. Er zijn nog maar weinig mensen die dat zien helaas.

Hans
Hans
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Juist

exegese
exegese
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Ik weiger niets ! dat is inderdaad een hele goede constatering. Ik werd ook door de doktersassistente genoteerd als “weigeraar”
zoals zij dat noemde. Mijn eerste reactie was dat dat toch echt medisch geheim is, en moet blijven. Ze kon me niet garanderen dat daar nooit over gecommuniceerd zou worden met derden vanwege het zwaar wegende belang van ons aller gezondheid. En daar kon ik het mee doen !

Adriaan
Adriaan
Reactie op  exegese
7 dagen geleden

Je kunt een klacht indienen, of in elk geval een review over deze artspraktijk schrijven – dus je hóeft het er niet mee te doen.
Intimidatie – als het geen onnozelheid was.

exegese
exegese
Reactie op  Adriaan
6 dagen geleden

Dank voor de tip. Ik ga er iets mee doen.

Annette
Annette
Reactie op  exegese
7 dagen geleden

Ik heb per ongeluk mijn reactie geplaatst bij “”Kom s op zeg”, maar hoort bij jouw reactie.

M.vree
M.vree
Reactie op  exegese
6 dagen geleden

Iedereen die in die situatie zit of komt en hoeft van degene die de prik geeft geen document te ondertekenen waarin staat dat je vrijwillig meedoet aan een experiment kan je diegene verantwoordelijk stellen en of aanklagen voor het toedienen van een middel dat experimenteel is en het achter houden van informatie hier van

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  exegese
6 dagen geleden

Je moet de rollen omdraaien, ze hebben geweigerd om de mensheid te beschermen tegen de genocide omdat ze naam lafaard waardig zijn.

Joop
Joop
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Medisch – nee, dat willen ze je laten geloven – als men weet wat er in de *vaccins* zit kan je niet praten over medische stoffen.

https://ibb.co/YjwNv9b

Als ik zoutzuur of bleekwater/chloor in een spuit doe en zeg dat het tegen verkoudheid helpt – zullen mensen direct zeggen *deze gast is compleet gestoord*

Maar omdat de vaccin ingredienten weinig of NIET bekend zijn bij mensen, denken ze dat het OK is en zijn ze zogenaamd 60%-70%-80% *gevaccineerd* en veilig.

Grootse flauwekul en leugen die je maar kan verzinnen, vaccins zijn GEEN medicijn – dus kan het ook geen medisch expiriment zijn.

Dus het is een gevaarlijk, strafrechtelijk vervolgbaar poging tot MOORD expiriment.
Alleen hebben de heren fabrikanten zich al ingedenkt – ze kunnen onbestraft wegkomen met *expirimenteren*.

Ik heb nog een auto te koop .. voor de geintresseerden – nieuw model 2020.

https://ibb.co/NW1zdV7

Besbes
Besbes
Reactie op  Joop
7 dagen geleden

Geweldig verwoord dit Joop.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Vandaar alle artsen, verpleegkundigen en anderen die de gentherapie in de bevolking spuiten vervolgen; ze maken zich schuldig aan verzuim ‘vaccin’informatie te delen met de patient (in wording), wat een voorwaarde is in de wet van Nürnberg.

Het veelvuldig genoemde stemgedrag van de Nederlanders lijkt hier en daar een traumatiserende uitwerking te hebben. Of wellicht steevast gebruikt als provocatie.

Ruud
Ruud
Reactie op  Isabeau
5 dagen geleden

Voor diegene die het moeilijk vinden om de wet van Nürnberg op te zoeken hier is de link:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg
Bekijk dan effe punt 1 bij de “De tien punten van de Code van Neurenberg”.Hierin staat heel duidelijk dat hij/zij een vrije keuze moet kunnen maken.Ach, lees het zelf maar.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Helemaal eens PA. Chemotherapie en een neusring weiger ik ook niet ik heb ze beide niet nodig. Dingen die je niet wil of niet nodig hebt weiger je niet. Je slaat de aanbieding af.

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Ik dacht dat al eerder hier was voorgesteld om ‘weigeren’ te vervangen door ‘afwijzen’.

elisabethje
elisabethje
Reactie op  ProAsfalt
7 dagen geleden

Nieuw Zeeland heeft het onlangs verplicht, iedereen moet tegen eind dit jaar de spike jab gehad hebben. Weigeraars krijgen 4000 dollar boete (of 1000 indien je kan aantonen dat je niet weet dat het verplicht is) of een gevangenisstraf. Dit zal het 1e (en hopelijk het laatste) Westers gezind land zijn waar men de laars lapt aan de grondwet en mensen tegen wil en dank injecteert met experimentele zaken.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  elisabethje
6 dagen geleden

Premier Ardern Van Nieuw Zeeland is lid van het WEF dus doet mee aan de Great Reset. Dus ook zij wil graag de communistische wereldregering van Klaus Schwab, vanzelfsprekend is er dan geen vorm van inspraak maar alleen dwang en pressie!
Ik hoop dat al de Wereldleiders er goed voor betaald worden, anders begrijp ik niet waarom ze dat hun medeburgers aan willen doen!
Helaas is onze gluiperige regering bezig met de bevolking alle vrijheid af te nemen voor een ernstig griepvirus!
Deze satanisten scheppen er genoegen in om de bevolking tot het uiterste te tergen, zelfs willen ze hen dwingen om een genocide spuit te nemen die hun volgens tientallen specialisten binnen 3 jaar gegarandeerd zal doden! Dit allemaal voor onze bestwil.
Nu nog de jongeren die geen enkel risico lopen op Covid de spuit en daarna zwangere vrouwen, waarvan je weet dat ze hun kind zullen verliezen. Tevens dat alle jonge mensen er onvruchtbaar van worden!
Hoe ziek wil je het hebben, om dit doelbewust te promoten!

Ertje
Ertje
7 dagen geleden

Is dat echt zo? Mijn man gaat volgende week de vaccinatie halen. Ik hou m’n hart vast!

Azerty
Azerty
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

Houd hem tegen voordat het te laat is!

Elfin
Elfin
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

Ik zou hém vasthouden en niet laten gaan ipv je hart….ja het is echt waar!

Adriaan
Adriaan
Reactie op  Elfin
7 dagen geleden

Kans dat het geen van beide goed uitpakt, Elfin.

ger
ger
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

ook geen seks meer met hem hebben, sterkte

ger
ger
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

misschien overtuig je hem daarmee…..

Guus Velraeds
Guus Velraeds
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

Weet je man dat hij aan een medisch experiment mee gaat doen? Weet je man dat het zogenaamde “vaccin” een voorlopige goedkeuring heeft en pas een definitieve goedkeuring krijgt als het experiment in januari 2023 afgerond is. Weet je man dat het “vaccin” je lichaam veranderd in een fabriek die viraal eiwit gaat produceren en dat er wel een aanzet knop is maar geen uitzet knop. Weet je man dat bij een normale virus infectie het virus eerst door de neusslijmvliezen moet breken waarbij meteen het natuurlijke imuunsysteem geactiveerd wordt. Weet je man dat bij de ingespoten gen-therapie die hij wil gaan nemen mRNA (boodschapper die een codering overbrengt naar je lichaamscellen) in de bloedbaan terrecht komt en vandaar in alle lichaamsorganen en cellen kan binnendringen. Weet je man dat hij hierdoor een auto imuunaandoening kan krijgen. Weet je man dat dierproeven met het mRNA vaccin tot nu toe altijd mislukt zijn. Nersten en Fretten die ingespoten werden met mRNA vaccins deden het eerst goed maar nadat ze met wilde virussen in aanraking kwamen legden ze allemaal het loodje. Weet je man dat Covid 19 nog nooit geïsoleerd is en of het nog maar de vraag is of dit virus bestaat. Volgens Marion Koopmans zat het virus in het soepje. Weet je man dat covid 19 nu officieel een IFR van 0,15% heeft en dat vacinatie op basis van deze IFR niet meer nodig is voor de hele populatie. Vaccineren kan hij altijd nog ik zal het nooit doen maar als hij het toch wil doen dan is mijn advies wacht nog een jaar en het liefst tot januari 2023.

Dubito
Dubito
Reactie op  Guus Velraeds
7 dagen geleden

Niets van dit alles was op het journaal of op teletekst. Dus nee, die man weet dit niet. Hij wil zijn prikje. Want dan is hij vrij.

Ertje
Ertje
Reactie op  Guus Velraeds
7 dagen geleden

Bedankt voor je advies. Ik durf het er met hem bijna niet over te hebben want de ene keer luistert hij en de andere keer snauwt hij me af en dan heb ik al geen zin meer om erover verder te gaan.
Ik heb hem vertelt wat voor soort vaccin het is en wat het allemaal kan veroorzaken. Hij zegt dat er toch niet aan te ontkomen is, dat uiteindelijk iedereen zich moet laten vaccineren.
Hij heeft zich laten omlullen door onze huisarts.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Ertje
6 dagen geleden

Gevaarlijke huis d(a)rts.
Hij smijt letterlijk met gifpijltjes..

Geef je man eens een goede knuffel, dat is het minste wat je nu kan doen. Laat hem je liefde voelen, daarna kan hij kiezen voor jou of afscheid nemen. Als hij je echt graag ziet dan neemt hij de spuit niet.

Ertje
Ertje
Reactie op  Guus Velraeds
7 dagen geleden

ik heb bovenstaande gekopieerd en zal het hem laten lezen.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

Ertje : laat je hem dan nooit iets lezen van wat je op sites als deze kan vinden ?

Ertje
Ertje
Reactie op  Derek from Belgium
7 dagen geleden

nee, hij vind mij een wappie en af en toe slaat bij mij de twijfel toe en denk ik ja, hij heeft gelijk. Maar dan denk ik weer aan het begin van deze crisis, aan hoe ze zeiden dat er eerst een vaccin moest komen voordat we weer terug naar normaal kunnen. En dan denk ik weer nee, in mijn lijf geen vaccin tegen corona!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ertje
6 dagen geleden
KATO
KATO
Reactie op  Ertje
6 dagen geleden

Veel sterkte , maar het zijn lichaam en zijn eigen verantwoording .

Pieternella
Pieternella
7 dagen geleden

De vraag voor een product dat ons opgedrongen wordt, is geen vraag. We blieven geen opgedrongen product.

salvar
salvar
7 dagen geleden

ben benieuwd wat ze hierna in petto hebben voor ons.
ze kunnen toch allemaal een spuit of tien nemen , niks mis mee.
het mooiste is dat diegeen die staan te schreeuwen neem een prik , neem een prik er zelf geen een neemt.

laat me met rust stelletje gladiolen.

Azerty
Azerty
Reactie op  salvar
7 dagen geleden

Gaan we gewoon zitten wachten om te weten wat ze hierna voor ons in petto hebben of gaan we proberen tegen te houden wat dat ook mag zijn!

salvar
salvar
Reactie op  Azerty
7 dagen geleden

juist tegenhouden moet voor ons het toverwoord zijn.

Bibi
Bibi
7 dagen geleden

Het is goed nieuws maar ook weer niet!
Aangezien ze koste wat het kost de Great Reset er door willen rammen en het vaccin daar een belangrijk onderdeel van is, gekoppeld aan een paspoort, om zo de totale controle te krijgen.
De kans is daarom groot dat ze er iets in gaan gooien waardoor er ECHT een pandemie ontstaat en de twijfelaars in de rij gaan staan.

Of er komt een cyberaanval door aliens, waardoor alles stagneerd en in elkaar stort of
hyperinflatie en/of oorlog
Ik kijk nergens meer van op

Hoe dan ook ik denk dat ze alles uit de kast trekken om het ingezette plan door te zetten.
Er is geen weg meer terug want als het nu niet lukt dan zijn ze de pineut en dat weten ze!
Ik hoop dat ik het heel erg mis heb btw. … . .

Hein
Hein
Reactie op  Bibi
7 dagen geleden

Nope, spijker op zijn kop.

Courtow
Courtow
Reactie op  Bibi
7 dagen geleden

You are spot on.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Bibi
6 dagen geleden

Het komt omdat ze de pensioenpotten leeg gestolen hebben, als de bevolking dat ontdekt is het hek van de Dam!
Dit zegt Reiner Feullmich, de Duitse advocaat die ze allen voor een tribunaal wil brengen!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 dagen geleden

Ja vaccinatiecentra gaan sluiten, want ze hebben NU genoeg lopende “bommen” om de NIET gevaccineerden te gaan besmetten !!

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 dagen geleden

dus blijf uit de buurt.

Vlinder
Vlinder
7 dagen geleden

Fijn bericht!

Duinsnip
Duinsnip
7 dagen geleden

Waar kunnen de mensen zich melden die hun baan kwijtraken en financieel aan de grond komen te zitten. Is er al een solidariteitsfonds opgericht.

Elfin
Elfin
Reactie op  Duinsnip
7 dagen geleden

Nee je komt alleen in aanmerking met vaccinatie….

Marie1
Marie1
Reactie op  Duinsnip
7 dagen geleden

Je kunt je melden bij de GGD voor de heldenbaan van administratief medewerker (contactonderzoek, mensen oproepen voor vaccinatie etc.). Straks gaan we ook nog voor ze klappen..

salvar
salvar
Reactie op  Duinsnip
7 dagen geleden

moeten we zelf doen de ongevaccineerden.
wij moeten ons zelf bedruipen iets anders zit er niet in.
het is wat je zelf wil , een moeilijke tijd maar vrij of slaaf van het systeem?

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Duinsnip
7 dagen geleden

We zullen met zijn allen ergens een nieuwe nederzetting van NIET-gevaccineerden moeten stichten . Maar kom , er zijn ergere dingen dan dit natuurlijk.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Duinsnip
6 dagen geleden

De bedoeling is dat we allemaal aan de grond komen zitten, dan kunnen ze hulp aanbieden in ruil voor al je bezit! Dan krijg je een sober gegarandeerd inkomen!
Je moet wel eerst via de vaccinaties aan het internet gekoppeld worden voor 24/7 controle! We mogen dan als digitale slaven werken voor de elite, waar onze ministers denken bij te horen!

Peter
Peter
7 dagen geleden

De MSM is ook in Nederland compleet in dienst van het RutteKartel!
De bevolking wordt compleet gehersenspoeld en blijkbaar staat hier toch een grote groep voor open.
Bekende Nederlanders en ook de nog enkele normaal kritische schrijvers blijken ineens om te zijn en hebben zich, of laten zich ineens ook zogenaamd? Inenten .
Ik heb echt meelij met de mensen die zich om te tuin hebben laten leiden of dit nog laten gebeuren.
Heel veel sterkte voor hun naasten!
Ik hoop dat ik Neurenberg 2.0 nog mag meemaken!

Nemoo t6
Nemoo t6
Reactie op  Peter
7 dagen geleden

Je weet toch dat bij Neurenberg de echte misdadigers niet berecht zijn. Te weten, Churchil, Oranjes, Truman(want Roosevelt was net overleden) enz. Oftewel de bedenkers en strategen van de hele 40-45 hel, de Bildebergers

Elise
Elise
7 dagen geleden

Ik neem em sowieso niet, maar wat heb je aan een “vaccin”, die niet eens helpt? Farma reus Merck is er al een tijdje mee gestopt om die reden.
Even los van andere misère omtrent “vaccin”.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x