CoronaMens en Dier

Fleur Agema roept coronaminister tot de orde: ‘Kuipers maakt volgende kapitale blunder’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers denkt dat de coronapas nodig blijft, ook al neemt het protest tegen de maatregel toe. “De afweging is nu: wil je veel mensen naar het theater, de bioscoop of het restaurant laten gaan zonder 1,5 meter afstand, vaste zitplek of mondkap? Dan heb je nog wel de dempende maatregel nodig van een coronatoegangsbewijs,” beweerde de minister tegenover de media.

“Als je de coronapas wilt schrappen, dan moet je weer met mondkapjes, afstandsnorm of zitplek werken. Wij horen terug van ondernemers: kies dan nog even voor de coronapas. Maar zodra we ervan af kunnen: graag,” voegde Kuipers toe.

Er is alleen maar wil om uit te sluiten

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) roept de minister tot de orde. “Kuipers maakt de volgende kapitale blunder,” schrijft ze. “Alle omstandigheden ten opzichte van het zeer kleine effect van 3G in de doorrekening van de TU Delft zijn ongunstiger. Er is naar alle waarschijnlijkheid helemaal geen dempend effect.”

“Er is alleen maar wil om uit te sluiten,” vervolgt Agema.

Dit zuigt Kuipers uit zijn duim

Oud-staatssecretaris Mona Keijzer, één van de initiatiefnemers van het manifest tegen de coronapas, vraagt: “Wie zou er ook graag van minister Kuipers en premier Rutte horen wat nu precies het dempende effect van 3G op de virusverspreiding en ziekenhuisopnames is?”

Columnist Marianne Zwagerman stelt: “Dit zuigt Kuipers uit zijn duim. Waarom blijven liegen?! Het coronatoegangsbewijs heeft geen dempende werking.”

5 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
4 maanden geleden

Stekker er uit, tribunalen en herverkiezing, eerlijke verkiezingen!!!

T,A
T,A
4 maanden geleden

OF GAAN WE OP DEZE VOET VERDER?
KOM IN OPSTAND!!!! VREDIG MAAR MASSAAL , BURGERONGEHOORZAAMHEID GEVOLGD MET TRIBUNALEN

Biowarfare
Biowarfare
4 maanden geleden

Neem eens een andere foto van Fleur! Die irritante schapenkop wat er ook bij op staat (links van haar) hangt me echt de keel uit! Dat onmens met haar kutstem mag snel verdwijnen, smerig wefwijf! Die is echt te dom om überhaupt te praten! Grrrr irritatie!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 maanden geleden

LS..,

Lege huls, Satanknecht, stuk onbenul en crimineel !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x