CoronaBuitenland

Vaccinatiekampioen Denemarken registreert meer coronadoden dan ooit tevoren

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

In Denemarken is 81 procent van de bevolking twee keer gevaccineerd. In een land als Burundi is amper 0,1 procent van de bevolking volledig gevaccineerd. Op 10 maart bedroeg het zevendaagse gemiddelde van het aantal coronadoden per dag in Denemarken 51,71. Dat zijn meer coronadoden dan ooit sinds het begin van de coronacrisis.

In Burundi lijkt het virus niet te bestaan. Op diezelfde dag werd in het Afrikaanse land geen enkele coronadode gemeld. “Niet het virus, maar vaccinatie is het probleem,” stelt het Oostenrijkse parlementslid Gerald Hauser (FPÖ).

Recordhoogte

Hauser vroeg tijdens de coronacrisis herhaaldelijk aandacht voor de nutteloosheid van de coronavaccinaties en hun bijwerkingen. Het beeld wordt steeds duidelijker: in landen waar minder wordt gevaccineerd vallen ook minder doden.

Hauser is er zeker van dat verplichte vaccinatie zal leiden tot nog meer doden. In maart steeg het aantal dagelijkse nieuwe coronadoden naar recordhoogte. In Burundi daarentegen, waar bijna niemand zich heeft laten injecteren met de experimentele gentherapie, is de pandemie in geen velden of wegen te bekennen.

Meer dan ooit tevoren

Op 10 maart waren er in Denemarken 5049 coronadoden geregistreerd, in Burundi 38. “De vergelijking laat duidelijk zien: daar waar meer mensen worden gevaccineerd, vallen ook meer coronadoden,” zei Hauser.

Het effect van de vaccinatiecampagne in Denemarken is dat daar meer coronadoden vallen dan ooit tevoren, voegde hij toe. “Deze gentherapie wordt niet toegediend in Burundi en dus bestaat de coronapandemie daar niet.”

[Wochenblick]

4.7 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FVD_FAN
FVD_FAN
10 maanden geleden

Het is Genocide – stop het een ‘vaccin’ noemen, het is pure moord en regeringen doen mee – de kop in het zand want de Wereld bank betaald royaal om deze fake pandemie in stand te houden.

Met de groeten van R0tschild en Massa moordenaar B1LLGates.

Hollewijn
Hollewijn
10 maanden geleden

Tja, we weten het. Maar volgens de voorstanders zijn er nog steeds teveel mensen op de wereld, dus spuiten maar!

Ilona
Ilona
10 maanden geleden

De lijn loopt gelijk met Canada

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
10 maanden geleden

Ik zou graag willen weten hoeveel burgemeesters en huisartsen daartussen zitten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x