CoronaBuitenland

Arts slaat alarm om ‘duizelingwekkende’ oversterfte: ‘Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

FDA-baas Robert Califf noemde de afname van de levensverwachting eind vorige maand ‘catastrofaal’. Een nieuwe studie wijst op een alarmerende stijging van het aantal kankerdiagnoses bij mensen onder de 50. Er zijn in de eerste negen maanden van dit jaar een duizelingwekkende 158.000 Amerikanen meer gestorven dan in heel 2019.

“Dat is meer dan het totale aantal slachtoffers in alle oorlogen sinds Vietnam bij elkaar,” zei Laura Ingraham in haar tv-programma The Ingraham Angle. Vooral jonge mensen worden getroffen. Onder verzekerden in de leeftijdsgroep 35 tot 44 jaar was de sterfte 26 procent hoger en 19 procent voor 25- tot 35-jarigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Long vax

“Waarom sterven de gezondste mensen sinds 2021 plotseling massaal? Wat gebeurde er in 2021 dat heeft geleid tot deze ongekende sterfte? Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien,” zei arts Pierre Kory in het programma.

Volgens hem draagt het coronavaccin bij aan de sterftepieken en zijn er veel meer patiënten met ‘long vax’ dan ‘long covid’. “Ik ben gespecialiseerd in long covid en long vax,” zei Kory. “Long vax is chronische ziekte die wordt getriggerd door het vaccin. Dat komt veel vaker voor dan long covid. En ik heb duizenden patiënten die verwoest zijn.”

Cover-up

De arts eist antwoorden van de overheid die de alarmerende bevindingen volgens hem stelselmatig negeert en wegwuift. “Lijkt op een cover-up,” reageerde Ingraham.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
3 maanden geleden

Verdiep je in MMS2 . Misschien is er nog iets te redden.

Gosse
Gosse
3 maanden geleden

Geplande DE-POPULATIE door de Cabal

Marc
Marc
3 maanden geleden

Goh, waarom weet ik dit al ruim 5 jaar?
Goh,waarom werd ik 2x gedreigd met ontslag, voor gek verklaard, voor complotgek versleten, enkel en alleen omdat ik flyers op mn werk verspreidde om vooral de gifprik nooit en te nimmer te nemen (zodra die op de markt kwam).
Omdat ik slechts afga o nieuwszenders als deze,brighteon en andere alternatieve zenders en de mainstream media NOOIT!!! meer te geloven.

Teuwen Harry
Teuwen Harry
3 maanden geleden

De misdaad regeert

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x