Homepagina » Buitenland » ‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator
great reset
Foto: CC0

‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

Een motie van Pauline Hanson die de Australische overheid oproept om de Great Reset-agenda van het World Economic Forum te boycotten, is woensdag weggestemd door de Senaat. Hanson waarschuwde dat de Great Reset de Australische economie zal verwoesten, socialistisch en neomarxistisch beleid zal opdringen aan Australiërs, en de weg zal vrijmaken voor een grote, bemoeizuchtige overheid en de inperking van vrije meningsuiting. Slechts twee senatoren stemden voor de motie.

“Het is een absolute schande dat de Australische overheid de kant van de globalisten van het World Economic Forum heeft gekozen,” zei Hanson tegen de krant The Epoch Times. “Dit is een groep die bestaat uit linkse elites – miljardairs, zakenmagnaten en beroemdheden – die denken dat ze ons eigen land beter kunnen besturen dan wij.”

Volgens Hanson willen de elites de pandemie gebruiken om ‘ons leven overhoop te gooien, strenge maatregelen op te dringen en zich te bemoeien met sociale systemen in landen over de hele wereld’. “Deze zogenaamde reset is volslagen onzin en we moeten hier absoluut niet aan meedoen,” zei Hanson.

Het ergste moet nog komen

Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum en één van de grootste pleitbezorgers van de Great Reset, schreef in juni: “Ieder land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en iedere industrie, van olie en gas tot tech, moet getransformeerd worden. Er is een grote reset van het kapitalistische systeem nodig.” Schwab zei ook dat alles in onze samenleving op de schop moet, ‘van onderwijs en sociale contracten tot arbeidsomstandigheden’.

Justin Haskins schreef eerder in een opiniestuk voor The Epoch Times dat het ergste nog moet komen. De Great Reset staat namelijk bovenaan de agenda van de eerstvolgende editie van het WEF, die in januari gepland staat in Davos. De Great Reset-agenda is een gevaar voor vrijheid, benadrukte Haskins.

[The Epoch Times]
4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Rep.Louie Gohmert: US Army Raided & Seized Server Company in Duitsland, gebonden aan het Dominion-verkiezingssysteem.

https://humansarefree.com/2020/11/breaking-rep-louie-gohmert-us-army-raided-seized-server-company-in-germany-tied-to-the-dominion-election-system.html

Een Spaans softwarebedrijf, host de verkiezingsgegevens op onjuiste wijze via Spanje met servers in Duitsland. Nu overvallen en in beslag genomen door US Army Force in Frankfurt.

Cobus
Cobus
10 maanden geleden

Grote vrees dat dit hoe dan ook gaat gebeuren.

Janssen
Janssen
10 maanden geleden

The Great Reset is een onderonsje van de machthebbers en de grote bezitters van kapitaal om er z.g.n voor de mensheid te zijn maar de verborgen agenda is dat die huichelaars NOG MEER macht en NOG MEER kapitaal willen hebben.

William
William
10 maanden geleden

Als het kritieke punt wordt bereik van wakkere mensen die zich gaan verzetten en niet meer meedoen aan deze poppenkast dan stort het plan van deze handvol sychopaten onmiddelijk in… de bezoekers van 9fornews ZIJN wakker, nu de rest nog…

x

Check Also

baudet

Baudet tegen kabinet: ‘U rubber-stampt Nederland regelrecht een hel in, waarbij 1984 verbleekt’

U bent straks verantwoordelijk voor een medische ...

back better

Roep om debat over Build Back Better-uitspraken Kaag: ‘De hoogste tijd!’

Minister Sigrid Kaag heeft de Tweede Kamer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x