Homepagina » Buitenland » ‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator
great reset
Foto: CC0

‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

Een motie van Pauline Hanson die de Australische overheid oproept om de Great Reset-agenda van het World Economic Forum te boycotten, is woensdag weggestemd door de Senaat. Hanson waarschuwde dat de Great Reset de Australische economie zal verwoesten, socialistisch en neomarxistisch beleid zal opdringen aan Australiërs, en de weg zal vrijmaken voor een grote, bemoeizuchtige overheid en de inperking van vrije meningsuiting. Slechts twee senatoren stemden voor de motie.

“Het is een absolute schande dat de Australische overheid de kant van de globalisten van het World Economic Forum heeft gekozen,” zei Hanson tegen de krant The Epoch Times. “Dit is een groep die bestaat uit linkse elites – miljardairs, zakenmagnaten en beroemdheden – die denken dat ze ons eigen land beter kunnen besturen dan wij.”

Volgens Hanson willen de elites de pandemie gebruiken om ‘ons leven overhoop te gooien, strenge maatregelen op te dringen en zich te bemoeien met sociale systemen in landen over de hele wereld’. “Deze zogenaamde reset is volslagen onzin en we moeten hier absoluut niet aan meedoen,” zei Hanson.

Het ergste moet nog komen

Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum en één van de grootste pleitbezorgers van de Great Reset, schreef in juni: “Ieder land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en iedere industrie, van olie en gas tot tech, moet getransformeerd worden. Er is een grote reset van het kapitalistische systeem nodig.” Schwab zei ook dat alles in onze samenleving op de schop moet, ‘van onderwijs en sociale contracten tot arbeidsomstandigheden’.

Justin Haskins schreef eerder in een opiniestuk voor The Epoch Times dat het ergste nog moet komen. De Great Reset staat namelijk bovenaan de agenda van de eerstvolgende editie van het WEF, die in januari gepland staat in Davos. De Great Reset-agenda is een gevaar voor vrijheid, benadrukte Haskins.

[The Epoch Times]
4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Rep.Louie Gohmert: US Army Raided & Seized Server Company in Duitsland, gebonden aan het Dominion-verkiezingssysteem.

https://humansarefree.com/2020/11/breaking-rep-louie-gohmert-us-army-raided-seized-server-company-in-germany-tied-to-the-dominion-election-system.html

Een Spaans softwarebedrijf, host de verkiezingsgegevens op onjuiste wijze via Spanje met servers in Duitsland. Nu overvallen en in beslag genomen door US Army Force in Frankfurt.

Cobus
Cobus
5 maanden geleden

Grote vrees dat dit hoe dan ook gaat gebeuren.

Janssen
Janssen
5 maanden geleden

The Great Reset is een onderonsje van de machthebbers en de grote bezitters van kapitaal om er z.g.n voor de mensheid te zijn maar de verborgen agenda is dat die huichelaars NOG MEER macht en NOG MEER kapitaal willen hebben.

Rob
Rob
Reactie op  Janssen
5 maanden geleden

Sterker nog, er zijn er die van mening zijn dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Sommigen hebben zelfs beweerd dat zij God zijn en zijn van mening dat de planeet hun bezit is. Ze zouden verlicht zijn maar in werkelijk zijn ze verduisterd. Het systeem is van de elite en het is allang bedoeld dat het een keer zou instorten. Dat kan niet anders want het fnanciële systeem is alleen maar gebaseerd op schulden. De economie met de bijbehorende massa consumptie en koopzucht is ook door het kapitalisme bedacht. Zij hebbeb de massaproductie in het leven geroepen. En at moet dan wel verkocht worden. Daar hebben ze de reclame voor bedacht, AKA hersenspoeling. Maar via dat systeem, en vooral via het financiële systeem, hebben ze alle welvaart opgezogen via belasting, inflatie etc. En ondertussen de mens de schuld geven van de vervuiling. Het was echter het kapitalisme dat bv de massa productie van plastic verpakking heeft bedacht. Maar nu staat het hee systeem op instorten, hebben ze bijna alle welvaart op de planeet bij elkaar geroofd en willen nu van de mensheid af. Sommigen hebben al enkele miljoenen ha land in bezit genomen. En wat doen ze ermee? Niets, gewoon hebzucht wat er op wijst dat ze menen dat de planeet van hun is.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Die mensen die denken dat ze God zijn, beschouwen wij doorgaans als psychisch ziek.

exegese
exegese
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Dat is idd een heldere samenvatting van hetgeen er om ons heen gebeurt Rob. Waarom zien zovelen dit nog steeds niet ? Het water staat velen aan de lippen en nog steeds roept men -we doen het voor de zorg- we doen het voor de ouderen- we doen het voor ons aller veiligheid- ondertussen wordt alles gesloopt of afgenomen wat we hebben of liever gezegd, hadden (inclusief onze gezondheid).Wanneer dringt het eens doordat overheden niet te goeder trouw zijn aan het volk, dat het de handlangers zijn van het almachtige schuim der aarde achter de coulissen.

Diny
Diny
Reactie op  Janssen
5 maanden geleden

Niet voor niks wordt alles op oa feestboek twitter etc gecensureerd, we komen te dicht bij de waarheid.

PdH
PdH
Reactie op  Diny
5 maanden geleden

Je bedoelt faecesboek ?

Realistic
Realistic
Reactie op  PdH
5 maanden geleden

Fakebook toch?

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Janssen
5 maanden geleden

@Janssen; Juist het is de bedoeling om z.g de schulden die iemand heeft kwijt te schelden maar dan is ook alles wat je bezit van hen …lees en huiver..d.w.z. je huis of wat dan ook wordt voor een prikkie van hun.Het probleem hierbij is dat er diverse uiteenlopende agendapunten zijn die echter naadloos in mekaar schuiven als je the big picture ziet, wat het moeilijk maakt is dat aan mensen uit te leggen… zo makkelijk mogelijk in zo weinig mogelijk tijd, de meeste mensen hebben tegenwoordig een concentratie-spanne van 10 a 15 sec.geconditioneerd als ze zijn door pathways/wegen binnen het brein, geschapen door overdominantie van beelden en ook nog heel snelle, wisselende beelden.

William
William
5 maanden geleden

Als het kritieke punt wordt bereik van wakkere mensen die zich gaan verzetten en niet meer meedoen aan deze poppenkast dan stort het plan van deze handvol sychopaten onmiddelijk in… de bezoekers van 9fornews ZIJN wakker, nu de rest nog…

blackpeat
blackpeat
Reactie op  William
5 maanden geleden

Helaas, wakker zijn en daadwerkelijk tot actie overgaan zijn twee verschillende dingen.

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

En wat als Schwab daarmee bedoeld dat er meer gelijkheid komt tussen arm en rijk?

Bas
Bas
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Dan zijn er al tijd personen die zich verrijken. Als een deel van het vermogen van de rijke mensen (middenklasse) daadwerkelijk naar de arme mensen gaat (die het verdienen), dan is dat een ander verhaal. Ik vrees dat het geld verdampt (wordt dus doorgesluisd naar de elite) en de arme mensen krijgen alsnog niets. Zodoende schakel je de middenklasse helemaal uit.

salvar
salvar
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

rijk en arm bestaan niet meer , iedereen een basis loon om net niet dood te gaan.
wil je blijven leven doe je mee anders maken ze gehakt van je.
schwab is krankzinnig.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

@Salvar; Ze gaan het betalen door de pensioenen op te doeken ping ping kassa voor hen, alle bezit af te schaffen heb je eindelijk je huis afbetaald is het ineens van de staat… en jij op straat.
Ze gaan voor je bepalen wat je eet, hoe je leeft waar je naar toe mag en wat je moet doen…. dat zullen heel veel gifbekers worden

Ana
Ana
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Is dit serieus? Misschien iets meer verdiepen in zijn achtergronden en bedoelingen!!!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Ana
5 maanden geleden

Ana* je bent waarschijnlijk nog erg jong hebt weinig tot niks gelezen en/of ontzettend naief*… neem van mij aan als overheden waar dan ook ter wereld je een dubbeltje geven, is het de bedoeling dat het voor hen kwartjes regent…gratis is altijd illusie…duurt maar even en dan komt de klap.

  • Overigens kun je daar niet zoveel aan doen, de meeste mensen willen alleen kennis vergaren voor een job niet voor de lol, het nerdgen is vrij zeldzaam en ik kan het weten. De meeste mensen zijn een product van de dumbing down van het onderwijs en dat is wereldwijd gebeurt, hoe minder mensen weten, hoe makkelijker je ze kunt mainpuleren.
Ana
Ana
Reactie op  Rebel&Girl
5 maanden geleden

Ha ha, dank je wel voor het compliment. Maar ik heb de burgeroorlog 36-39 in mijn geheugen staan, dus jong alleen van geest. De opmerking “is dit serieus” was sarcastisch bedoeld. Onbegrijpelijk dat iemand zo’n opmerking kan maken!!

Elise
Elise
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

He, dat kan nu ook geregeld worden.
Onderzoek eens de werking van de kostendelersnorm. Echt een middel om mensen arm te houden. Het is een ordinaire bezuiniging! En dat op jongeren, die nog iets moeten opbouwen. Het is een feit, dat hierdoor veel jongeren dakloos zijn geworden. Nog een feit: ouders worden ook nog eens afhankelijk van hun kinderen. Je bent ook onnodig aan het schuiven met geld. Je bent als ouder niet eens meer de hoofdkostwinner. “Leuk”, als je ook nog met een ernstige ziekte te maken hebt. Daarbij ook nog krankzinnige regelgeving, wat je allemaal niet mag. Je voelt je een derderangs burger/een gevangene in een openlucht gevangenis.
Dus voor mij: geen invoering van een basisinkomen voor alle mensen.(vrijheid neemt af) Nergens voor nodig. We hebben al vangnetten.

Bart
Bart
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Dat zullen ze nooit doen, deze mensen verknoeien uw leven al decennia lang en nu met corona des te meer, en verdeeldheid is de sleutel tot hun succes. Schulden en armoe is de manier om de ‘domme’ mens onder controle te houden en langzaam te decimeren totdat er net genoeg ‘slaven’ over zijn om in hun geneugten te blijven voorzien.
Eerder gebeurde het in de schaduw maar ze zijn zo zeker van hun zaak dat ze het nu gewoon openlijk op hun websites zetten, ze verbergen niks meer omdat het in wezen voor de mens al te laat is. We slapen met zijn allen, dragen nodeloze mondkapjes etc, trouwe, domme schapen zijn we geworden.

Remco
Remco
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Dan zeg ik begin eens met Soros Gates Bezos etc

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Gelijkheid! Je bedoeld neo liberaal marxisme. Kaptialisme is de ongelijke verdeling van rijkdom, maar communisme is de GELIJKE verdeling can ellende.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Droom lekker verder, de werkelijkheid zal een nachtmerrie blijken.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Ertje dat gebeurt alleen in erwtensoep iedereen even groen en homogene massa, in de realiteit is het meer, “alle dieren zijn gelijk en sommige meer dan anderen( animalfarm /G. Orwell)”.

Realistic
Realistic
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Meer gelijkheid tussen arm en rijk???Ga dat eens uitleggen op een Bilderberg conferentie. Ze lachen je uit,zo hard dat het pijn doet. Je moet nog veel leren.

Anne
Anne
5 maanden geleden

🤬🤬🤬 als mensen nu nog niet wakker worden.

salvar
salvar
Reactie op  Anne
5 maanden geleden

nee.

Anne
Anne
5 maanden geleden

De elite moet opgepakt worden. Zitten BLM te rotzooien tegen de slavernij. Ze beseffen niet wat hun nu te wachten staat. Slavernij. We zijn dan weer terug bij af.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  Anne
5 maanden geleden

De elite blijven natuurlijk gevrijwaard van slavernij. Zij hoeven niets in te leveren

salvar
salvar
Reactie op  Anne
5 maanden geleden

ja maar ze moeten ons eerst de hersens inslaan.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Daar dient het vaccin voor

salvar
salvar
Reactie op  Jolanda
5 maanden geleden

ik had duidelijker moeten zijn , blm moet eerst ons de hersens inslaan en dan zijn zij ook overbodig.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
5 maanden geleden

The great reset = de nieuwe wereldorde = volledig uitgedacht door criminelen.
The Great Awakening zal deze misdaad tegen de mensenrechten compleet verpulveren.

Jolanda
Jolanda
Reactie op  Zoete koek is vies
5 maanden geleden

The great awakening zal waarschijnlijk nooit gaan plaatsvinden als een zeer groot aantal gevaccineerd is

Elise
Elise
Reactie op  Jolanda
5 maanden geleden

Je bedoelt zeker ook het onderhuids chipje? Beide niet te vertrouwen.

Bas
Bas
5 maanden geleden

Dergelijke plannen zijn zeer ruim van tevoren gepland en aldus zeer goed voorbereid. Wie kan/kunnen deze plannen stoppen? Te meer omdat binnenkort een zeer groot aantal gevaccineerd gaat worden (van deze groep hoeven we niets meer te verwachten). Daarnaast had een aantal alle hoop op Tump gevestigd. Hij wil tevens zo spoedig mogelijk overgaan tot vaccinatie… Bovendien moet hij in januari plaats maken voor zijn vervanger.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

Trump is een meesterschaker…
En anders dan Hugo de Jonge, die ongevaccineerden allerlei rechten wil ontnemen stelt Trump dat hij persoonlijk vindt dat de vaccins wel heel erg snel op de markt komen en verplicht hij niemand (indirect) tot vaccinatie.

Bas
Bas
Reactie op  Zoete koek is vies
5 maanden geleden

Ik hoop zo van harte dat u gelijk heeft, al ben ik daar niet zo zeker van. Enkel het feit dat hij het vaccin niet verplicht stelt, zegt nog niets. De volgende president kan volgend jaar een ander besluit nemen. Bovendien loopt Tump binnenkort het risico op een eventuele strafrechtelijke veroordeling. Wellicht kan hij een veroordeling ontlopen door snel over te gaan tot vaccineren. Alles overziend, in januari is hij geen president meer (als hij überhaupt het onrecht wil aanpakken ,dan kan dat straks niet meer). Bij ons in NL is d.d. 3 november een motie aangenomen dat NL direct/ indirect afziet van verplichte vaccinatie. Dit is ook geen enkele garantie, omdat die mevrouw van 66 eveneens een ander besluit kan nemen. Bovendien wil Brussel de regie aangaande volksgezondheid overnemen.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

Helemaal waar, gelijk heb je Bas, sommige mensen maken zich te snel blij..waakzaam blijven, bovendien komen er misschien verkiezingen dus een ieder zet zijn beste beentje voor en daarna krijgen we alle shit over ons heen. De enige goede politicus is een morsdode politicus want de doden liegen en bedriegen niet.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Zoete koek is vies
5 maanden geleden

Eerst zien dan geloven… zoete koekjes bakken voor de verkiezing altijd al gedaan, oordeel pas daarna.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

“Hij wil tevens zo spoedig mogelijk overgaan tot vaccinatie…”
U zou wel eens gelijk kunnen hebben.
Door het linkje onder dit artikel (The epoch times) zag ik ook een artikel waarin Trump het kennelijk goed kan vinden met klaus obersturmbannführer schwab.
https://www.theepochtimes.com/what-does-the-great-reset-mean-for-the-us-economy_3519155.html

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

Dat Trump voor vaccinatie schijnt te zijn, kan strategie zijn. Zo strijkt hij natuurlijk veel minder tegen de haren in van de tegenstander.

Bas
Bas
Reactie op  Pieternella
5 maanden geleden

Dat lijkt mij toch een gevaarlijke strategie (het welzijn van de mens is in het geding). In een Nederlands MSM-artikel vindt de desbetreffende journalist (min of meer) dat het vaccin wel verplicht gesteld mag worden.

Bignomoney
Bignomoney
5 maanden geleden

De technocraten denken dat ze goden zijn. Is een heel gevaarlijk wereld wat we nu leven want nu kunnen we in ons moderne leven alles bestellen en alles binnen handbereik. Maar slechte mensen met veel geld en zakelijke invloed op ons overheid.Tegenwoordig leven de vierde moderne industrie revolutie. Corona was al voorbereid heeft alles versneld alles kapot gemaakt voor de nieuwe wereld order. Kijk op mijn podcast realtalk xxx

x

Check Also

de wit

Professor Bob de Wit: ‘De elite heeft maar één vijand en dat is een verenigd volk’

De elite heeft maar één vijand. Dat ...

schwab

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x