BuitenlandGreat Reset

‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een motie van Pauline Hanson die de Australische overheid oproept om de Great Reset-agenda van het World Economic Forum te boycotten, is woensdag weggestemd door de Senaat. Hanson waarschuwde dat de Great Reset de Australische economie zal verwoesten, socialistisch en neomarxistisch beleid zal opdringen aan Australiërs, en de weg zal vrijmaken voor een grote, bemoeizuchtige overheid en de inperking van vrije meningsuiting. Slechts twee senatoren stemden voor de motie.

“Het is een absolute schande dat de Australische overheid de kant van de globalisten van het World Economic Forum heeft gekozen,” zei Hanson tegen de krant The Epoch Times. “Dit is een groep die bestaat uit linkse elites – miljardairs, zakenmagnaten en beroemdheden – die denken dat ze ons eigen land beter kunnen besturen dan wij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens Hanson willen de elites de pandemie gebruiken om ‘ons leven overhoop te gooien, strenge maatregelen op te dringen en zich te bemoeien met sociale systemen in landen over de hele wereld’. “Deze zogenaamde reset is volslagen onzin en we moeten hier absoluut niet aan meedoen,” zei Hanson.

Het ergste moet nog komen

Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum en één van de grootste pleitbezorgers van de Great Reset, schreef in juni: “Ieder land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en iedere industrie, van olie en gas tot tech, moet getransformeerd worden. Er is een grote reset van het kapitalistische systeem nodig.” Schwab zei ook dat alles in onze samenleving op de schop moet, ‘van onderwijs en sociale contracten tot arbeidsomstandigheden’.

Justin Haskins schreef eerder in een opiniestuk voor The Epoch Times dat het ergste nog moet komen. De Great Reset staat namelijk bovenaan de agenda van de eerstvolgende editie van het WEF, die in januari gepland staat in Davos. De Great Reset-agenda is een gevaar voor vrijheid, benadrukte Haskins.

[The Epoch Times]

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Rep.Louie Gohmert: US Army Raided & Seized Server Company in Duitsland, gebonden aan het Dominion-verkiezingssysteem.

https://humansarefree.com/2020/11/breaking-rep-louie-gohmert-us-army-raided-seized-server-company-in-germany-tied-to-the-dominion-election-system.html

Een Spaans softwarebedrijf, host de verkiezingsgegevens op onjuiste wijze via Spanje met servers in Duitsland. Nu overvallen en in beslag genomen door US Army Force in Frankfurt.

Cobus
Cobus
3 jaren geleden

Grote vrees dat dit hoe dan ook gaat gebeuren.

Janssen
Janssen
3 jaren geleden

The Great Reset is een onderonsje van de machthebbers en de grote bezitters van kapitaal om er z.g.n voor de mensheid te zijn maar de verborgen agenda is dat die huichelaars NOG MEER macht en NOG MEER kapitaal willen hebben.

William
William
3 jaren geleden

Als het kritieke punt wordt bereik van wakkere mensen die zich gaan verzetten en niet meer meedoen aan deze poppenkast dan stort het plan van deze handvol sychopaten onmiddelijk in… de bezoekers van 9fornews ZIJN wakker, nu de rest nog…

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x