Homepagina » Mens en Dier » Fauci geeft financiering Wuhan-lab toe, roep om arrestatie
fauci
Foto: Anthony Fauci (CC0)

Fauci geeft financiering Wuhan-lab toe, roep om arrestatie

Anthony Fauci heeft voor een congressionele commissie onthuld dat het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH een laboratorium in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon, heeft gefinancierd. Dinsdag gaf hij toe dat het NIH belastinggeld heeft doorgesluisd naar het Wuhan Instituut voor Virologie, schrijft One America News.

Dr. Fauci zei dat tenminste 600.000 dollar naar het lab is overgemaakt via een organisatie die zich EcoHealth Alliance noemt. De NIH-directeur bevestigde dat het Chinese lab vijf jaar lang Amerikaans geld heeft gekregen om te onderzoeken of coronavirussen mensen zouden kunnen besmetten. Fauci is directeur van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten, dat onder het NIH valt.

Roep om arrestatie Fauci

Hij ontkende dat het geld is gebruikt voor zogeheten gain of function-onderzoek, experimenten waarbij virussen makkelijker overdraagbaar of meer ziekmakend worden gemaakt dan ze in de natuur zijn. Senatoren Joni Ernst en Rand Paul zeiden eerder dat de Wuhan-wetenschappers wel degelijk gain of function-onderzoek hebben uitgevoerd.

Eerder deze maand zei de NIH-directeur nog tegen senator Paul dat het agentschap géén geld had overgemaakt naar het lab in Wuhan. De roep om Fauci te arresteren wegens liegen onder ede klinkt steeds luider.

Biowapenprogramma

Experts hebben gesuggereerd dat het virus door het Chinese leger aan het Wuhan-lab is gegeven. Dinsdag zei biowapenexpert Lawrence Sellin dat het leger het virus begin 2019 naar het Wuhan Instituut voor Virologie heeft overgebracht. Hij voegde toe dat Covid-19 mogelijk onderdeel is van het Chinese biowapenprogramma.

Enkele dagen geleden schreef The Wall Street Journal op basis van een onderzoek van Amerikaanse inlichtingendiensten dat medewerkers van het Wuhan-lab voor de uitbraak in 2020 klachten hadden die horen bij het virus.

Interview met Sellin:

[OAN]
4.6 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verontruste burger
Verontruste burger
4 maanden geleden

De laatste tijd is de laboratorium theorie mainstream geworden. 1 jaar geleden was dit complot denken. Het gekke is dat de theorie van de military world games te China geen aandacht meer krijgt, terwijl corona kort na deze spelen te China opkwam en zich wereldwijd verspreidde

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Hahahaha…het hele kaartenhuis stort in elkaar…hun Leugens sneller ontrafeld dan de Elite-Parasieten ze kunnen bedenken…Amerika zit achter het Corona-Virus net zoals ze achter het verspreiden van Smallpox geïnfecteerde dekens onder de noord-Amerikaanse stammen zaten…Vijf jaar lang Amerikaans geld naar Wuhan om te onderzoeken of Coronavirussen mensen zouden kunnen besmetten….Nou Dr. Fauci ik kan u feliciteren:

DAT IS GELUKT!

JoeRi
JoeRi
4 maanden geleden

Bio-wapen met de impact van de griep 🤔 das als het verschil tussen een kernbom en een luchtdruk pistool 🤣, ik neem hier niets van waar aan, gewoon weer afleiding van de agenda 2030 , eikels , Mainstream maffia methode 😷.

salvar
salvar
4 maanden geleden

Zelfs Fauci is er ‘niet van overtuigd’ dat het coronavirus uit de natuur komt.
nee natuurlijk niet de aap komt uit de mouw nu.
misschien is er de eerste idioot verdwenen zo meteen.
nu rantz en onze liegende japie en in het kielzoog de gekken van omt.

opgeruimd staat netjes.

hopen we dan he.

x

Check Also

europarlementariër

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte ...

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x