Homepagina » Mens en Dier » Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’
jonge arts
Foto: Screenshot YouTube/Leland Stillman

Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

Het pushen van het coronavaccin heeft vooral te maken met geld, zegt de jonge arts Leland Stillman tegen nieuwssite LifeSite. “Uit de gegevens blijkt duidelijk dat Covid-19 lang niet zo dodelijk is als gedacht.”

De arts licht toe: “Het is een ziekte. Mensen zijn ziek. Mensen sterven. Ik heb vrienden in New York City. Ik heb vrienden in New Jersey waar veel patiënten aan de beademing lagen. Zelf werk ik op het platteland en heb ik 3 gevallen gehad in 8 maanden. Eén daarvan was vals-positief. Moeten we iedereen vaccineren vanwege een virus dat schadelijk is voor een fractie van de mensen, waarvan de meesten al extreem oud, ondervoed of extreem ziek zijn? Dat houdt geen steek.”

Stillman wijst erop dat de mensen die sterven aan het virus al ziek waren. Dat kwam soms door hun eigen keuzes: ze aten slecht, ze rookten of kregen geen beweging.

En dan krijgt de massa, die hard werkt en veel geld investeert in gezondheid, te horen dat ze een vaccin moeten krijgen waarvan we nog niet weten hoe effectief het is en wat de bijwerkingen zijn, aldus de arts.

“Dit druist in tegen een beginsel dat ik als arts moest leren, primum non nocere, wat betekent: ‘ten eerste geen kwaad doen’. “Het is allemaal politiek toneel en er is een agenda om mensen te vaccineren omdat er bepaalde belangen mee gemoeid zijn.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel

Hij wees erop dat de vaccinindustrie niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventueel letsel. “Dat is ongekend.”

“Vaccinontwikkelaars zijn al heel vaak veroordeeld wegens criminele activiteiten. Zijn de verantwoordelijken ooit naar de gevangenis gestuurd? Nee. Ze krijgen een boete. Een tik op de vingers. En gaan vervolgens op dezelfde voet verder. Ze hersenspoelen mensen.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel, benadrukte de jonge arts. Hij zei dat mensen wakker moeten worden en moeten inzien dat de mainstream media niet de waarheid vertellen over hun gezondheid.

“De mainstream media werken voor de mensen die hun salaris betalen. En dat zijn de grootste adverteerders. Die maken dingen die je ziek maken of worden gebruikt voor de behandeling van ziektes. Waarom zouden zij je gaan vertellen hoe je gezond blijft?”

[LifeSite]
4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Chapeau!!
Weer een arts die zich uitspreekt tegen de criminelen en onze belagers.
In eeste instantie dacht ik maar wat heeft het nog voor zin, hij is de zoveelste en er wordt toch niet naar geluisterd.
Maar dat is precies het gevaar, dat we opgeven en het gevoel hebben dat het er niet meer toe doet.
Keep spreading the Resistance!!!!!

Dun jos
Dun jos
1 jaar geleden

Het aantal wakkere huisartsen loopt zo best lekker op. 👍 Vooral doorgaan en bespreken met je collega artsen 😃

Casper
Casper
1 jaar geleden

Het zal toch echt neer moeten komen tot verwijdering van deze mensen door het volk. Als we niet actie ondernemen en zorgen voor een nieuwe regering of ander systeem, dan gaan al deze zaken gewoon door. We moeten het hier opnemen tegen een beweging die meer dan 200 jaar oud is. Zich al die tijd heeft gepositioneerd en zonder dat we het door hadden, belangrijke invloedrijke plekken heeft veroverd. Het is geïnfiltreerd en voert al zo’n 200 jaar deze agenda stappen uit. De nieuwe wereld orde, lees de bilaterale wereld orde, wordt gevoerd door gechanteerde en omgekochte hoge functionarissen. Ik hoef niemand hier te overtuigen, want de meeste lezers hier, zijn al aan deze overtuiging beland. Hoe ik denk dat het verder moet? We moeten een burger front optuigen, en snel. Een nieuwe burger rechtbank waar zelfs politiek gezien geen vinger is achter te krijgen. Al die mensen die nu chantabel zijn en zich achter deze NWO agenda scharen oppakken en in deze nieuwe rechtbank veroordelen. Geen genade meer, maar doeltreffende acties. Demo’s doen geen reet, recht zaken doen geen zak. Het hele kliekje, het hele systeem is vastgelopen om de zelfde oorzakelijke verbanden. Wordt daar eens bewust van. Een nieuw tribunaal, door het volk opgezet is nodig. Een nieuwe wereld orde gaat pas neer als alle aanhangers, infiltranten, en nietsvermoedende schapen worden verwijderd. Denk daar eens over na!

Jan
Jan
1 jaar geleden

Artsen kunnen het verplichte vaccin niet doen stoppen. Uiteindelijk staan we er allemaal alleen voor.

x

Check Also

president

President Kroatië is klaar met alle hysterie: ‘Er zijn genoeg mensen ingeënt’

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder ...

verpleegster

Verpleegster over bijwerkingen prik: ‘Ik zie dingen die volkomen bizar zijn’

Wat ik zag toen de vaccins in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x