Homepagina » Mens en Dier » Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’
jonge arts
Foto: Screenshot YouTube/Leland Stillman

Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

Het pushen van het coronavaccin heeft vooral te maken met geld, zegt de jonge arts Leland Stillman tegen nieuwssite LifeSite. “Uit de gegevens blijkt duidelijk dat Covid-19 lang niet zo dodelijk is als gedacht.”

De arts licht toe: “Het is een ziekte. Mensen zijn ziek. Mensen sterven. Ik heb vrienden in New York City. Ik heb vrienden in New Jersey waar veel patiënten aan de beademing lagen. Zelf werk ik op het platteland en heb ik 3 gevallen gehad in 8 maanden. Eén daarvan was vals-positief. Moeten we iedereen vaccineren vanwege een virus dat schadelijk is voor een fractie van de mensen, waarvan de meesten al extreem oud, ondervoed of extreem ziek zijn? Dat houdt geen steek.”

Stillman wijst erop dat de mensen die sterven aan het virus al ziek waren. Dat kwam soms door hun eigen keuzes: ze aten slecht, ze rookten of kregen geen beweging.

En dan krijgt de massa, die hard werkt en veel geld investeert in gezondheid, te horen dat ze een vaccin moeten krijgen waarvan we nog niet weten hoe effectief het is en wat de bijwerkingen zijn, aldus de arts.

“Dit druist in tegen een beginsel dat ik als arts moest leren, primum non nocere, wat betekent: ‘ten eerste geen kwaad doen’. “Het is allemaal politiek toneel en er is een agenda om mensen te vaccineren omdat er bepaalde belangen mee gemoeid zijn.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel

Hij wees erop dat de vaccinindustrie niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventueel letsel. “Dat is ongekend.”

“Vaccinontwikkelaars zijn al heel vaak veroordeeld wegens criminele activiteiten. Zijn de verantwoordelijken ooit naar de gevangenis gestuurd? Nee. Ze krijgen een boete. Een tik op de vingers. En gaan vervolgens op dezelfde voet verder. Ze hersenspoelen mensen.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel, benadrukte de jonge arts. Hij zei dat mensen wakker moeten worden en moeten inzien dat de mainstream media niet de waarheid vertellen over hun gezondheid.

“De mainstream media werken voor de mensen die hun salaris betalen. En dat zijn de grootste adverteerders. Die maken dingen die je ziek maken of worden gebruikt voor de behandeling van ziektes. Waarom zouden zij je gaan vertellen hoe je gezond blijft?”

[LifeSite]
4.8 31 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
7 maanden geleden

Chapeau!!
Weer een arts die zich uitspreekt tegen de criminelen en onze belagers.
In eeste instantie dacht ik maar wat heeft het nog voor zin, hij is de zoveelste en er wordt toch niet naar geluisterd.
Maar dat is precies het gevaar, dat we opgeven en het gevoel hebben dat het er niet meer toe doet.
Keep spreading the Resistance!!!!!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Bibi
7 maanden geleden

@Bibi,

Beste,

Helaas is ook deze jonge arts er een die de feiten NIET KENT en wel helemaal niet en ik vraag me dan ook langzamerhand af waarom telkens DIT SOORT artsen naar voren gehaald worden.

Ik citeer dit jochie even:

“Uit de gegevens blijkt duidelijk dat Covid-19 lang niet zo dodelijk is als gedacht.”

De arts licht toe: “Het is een ziekte. Mensen zijn ziek.”

Dus hij stelt hiermee dat covid-19 een ZIEKTE is echter lang niet zo dodelijk als gedacht….

Bullshit….

Covid-19 IS géén ZIEKTE daar deze wetenschappelijk niet te bewijzen is, nooit aangetoond is en dus totale onzin is en daarmee dus ook 0 doden heeft veroorzaakt….

Dit moet na een maandje of 7-8 nu eens eindelijk duidelijkheid over zijn.

Dit soort idioten werken mee aan een gedachten spinsel welks geen enkele echte arts waardig is en ook wij moeten ervan af om dergelijke mensen überhaupt nog te prijzen van uitspraken welke kant nog wal raken!!

Ik wil niet eens meer een discussie voeren hierover want elke discussie leidt af van de echte waarheid en dat is er altijd maar 1….
En by the way, covid-19 is overigens een “virus” dat volgens “virologen” een ziekte VEROORZAAKT, zelf is het niets, althans nooit WETENSCHAPPELIJK AANGETOOND!!!!!

Basta…

Trap niet in dit soort sprookjesvertellers welke jullie in plain sight OOK VOOR DE GEK houden enkel omdat ze arts zijn…..

Ze mogen kiezen welke hand ik achter mijn rug moet houden alvorens ik ze in no time onder het carpet veeg…..deze “artsen” …!!

Gladiator

jenne
jenne
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Al dus Gladiator, waarom gebruiken deze artsen niet het door Pr. Dr. Didier Raoult gebruikte middel om mensen van dit Virus te genezen, na 6 a 8 dagen zijn ze virus vrij, even om deze jonge Arts te qualificeren, Dr. Raoult is met de dood bedreigt als hij niet zou stoppen mensen te genezen, ja ja rare wereld die van de moderne corrupte want dat zijn ze geneesheren, groet !

Schrander
Schrander
Reactie op  Gladiator
28 dagen geleden

Het probleem is dat je dan helemaal niet gehoord wordt.

Dat virus niet bestaat is level 5 ofzo

Dun jos
Dun jos
7 maanden geleden

Het aantal wakkere huisartsen loopt zo best lekker op. 👍 Vooral doorgaan en bespreken met je collega artsen 😃

Casper
Casper
7 maanden geleden

Het zal toch echt neer moeten komen tot verwijdering van deze mensen door het volk. Als we niet actie ondernemen en zorgen voor een nieuwe regering of ander systeem, dan gaan al deze zaken gewoon door. We moeten het hier opnemen tegen een beweging die meer dan 200 jaar oud is. Zich al die tijd heeft gepositioneerd en zonder dat we het door hadden, belangrijke invloedrijke plekken heeft veroverd. Het is geïnfiltreerd en voert al zo’n 200 jaar deze agenda stappen uit. De nieuwe wereld orde, lees de bilaterale wereld orde, wordt gevoerd door gechanteerde en omgekochte hoge functionarissen. Ik hoef niemand hier te overtuigen, want de meeste lezers hier, zijn al aan deze overtuiging beland. Hoe ik denk dat het verder moet? We moeten een burger front optuigen, en snel. Een nieuwe burger rechtbank waar zelfs politiek gezien geen vinger is achter te krijgen. Al die mensen die nu chantabel zijn en zich achter deze NWO agenda scharen oppakken en in deze nieuwe rechtbank veroordelen. Geen genade meer, maar doeltreffende acties. Demo’s doen geen reet, recht zaken doen geen zak. Het hele kliekje, het hele systeem is vastgelopen om de zelfde oorzakelijke verbanden. Wordt daar eens bewust van. Een nieuw tribunaal, door het volk opgezet is nodig. Een nieuwe wereld orde gaat pas neer als alle aanhangers, infiltranten, en nietsvermoedende schapen worden verwijderd. Denk daar eens over na!

Willem
Willem
Reactie op  Casper
7 maanden geleden

Ja alleen straks wordt alles door EU bepaald. Dus de beweging móet internationaal. Dan kan het lukken.

salvar
salvar
Reactie op  Casper
7 maanden geleden

hoef ik niet over na te denken.
je heb volkomen gelijk.
de imbecielen blijven doorgaan met angst zaaien.
eigenlijk is niemand maar willen je laten geloven dat de tweede golf er is.
zo blijven ze bezig en ze moeten gestopt worden , de tijd dringt.

Jan
Jan
7 maanden geleden

Artsen kunnen het verplichte vaccin niet doen stoppen. Uiteindelijk staan we er allemaal alleen voor.

Christgalaxtic
Christgalaxtic
Reactie op  Jan
7 maanden geleden

Beste Jan; we staan er zeker niet alleen voor!! Maar we doen inderdaad beter beroep op de Christus ( de Alpha & de Omega). Artsen kunnen zeker een bijdrage zijn inzake de overwinning van de duistere sekte.
De mensheid dient zelf ook natuurlijk inspanningen te doen en zoveel mogelijk rommel los te laten. Bill Gates bijvoorbeeld heeft zoveel macht, omdat velen hun ziel verkochten aan windows. Hier dient de mens volgens mij terug te schroeven en beroep doen op andere besturingssystemen. Het duistere plan van onze hersenen te koppelen aan een computer, dient vermeden te worden, maar we zien momenteel dat kinderen in de scholen in warm voor gemaakt worden. 5G gaat hierin een centrale rol spelen, als we het niet kunnen stoppen.
Als de mens energie kan opwekken zoals Nicola Tesla het leerde, zal de mens vrij kunnen leven en ontwaken uit deze nachtmerrie. We dienen dan ook het pad van de Christus te volgen, die de verlossing bracht van deze lichtmatrix waarin we slapen.

CT
CT
Reactie op  Christgalaxtic
7 maanden geleden

We kunnen niet hopen of wachten op hulp van hogere hand; wij mensen zullen moeten verenigen en opstaan!

Tony
Tony
7 maanden geleden

Primum non nocere, dat zou toch ook voor onze regering moeten gelden! Of hebben politici een andere eed afgelegd?

berry
berry
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Dit is lemming gedrag, gewoon volgen wat er ook gebeurt. Christus gaat je echt niet helpen in deze. Waarschijnlijk zijn er in het verleden genoeg smeekbedes geweest van mensen in nood die niet gered zijn. Opkomen voor jezelf, familie, kinderen en de wereld is het enige wat je zou kunnen redden, desnoods met de knuppel dat is het enige wat je zou kunnen redden.

Christgalaxtic
Christgalaxtic
Reactie op  berry
7 maanden geleden

Beste het is te zien wat je perceptie is over “Christus”. Het betreft een titel afkomstig van het griekse “Christos” wat koning betekent. De Christos staat voor de Alpha en de Omega… We kunnen de oorsprong van de mens niet verklaren door materie, wat materie op zichzelf is dood. Na ons leven hier op Aarde, keren wij terug naar de oneindige staat van bewustzijn. Dat is onze oorsprong .. Bewustzijn schept oneindig en de yin en yang structuren gaan continue in spiraalvorm in elkaar op… maar een gegeven moment ging het mis en de “Sophia” bracht voort op zichzelf … zodoende kwam deze wereld tot stand. De Christus daalde af om het recht te zetten Naast de gewone NBG51 raad ik jou aan om ook een de kobrinbijbel te lezen en het boek van Enoch die zeer verruimend is inzake bewustzijn

Teun
Teun
7 maanden geleden

Een kennis van mij wilde een afspraak maken om zich te laten testen. Hij nam contact op met de desbetreffende instantie die vervolgens de hoorn op de haak gooide. Is deze instantie daadwerkelijk overbelast? Of wordt er daadwerkelijk niemand getest en zijn de cijfers niet correct?

Alice
Alice
7 maanden geleden

Steeds meer en meer wordt er tegengas gegeven.
Fijn dat steeds meer artsen en deskundigen hun stem laten horen, hun stem die de waarheid durft te spreken.

salvar
salvar
7 maanden geleden

als de meeste artsen meedoen is het spel over en uit.

Ab normaal
Ab normaal
7 maanden geleden

Heb liever arts die nog zelfstandig kan interpreteren?

Erique
Erique
7 maanden geleden

Niet alleen zieke mensen worden er door geraakt, maar ook gezonde jonge mensen, die geïnfecteerd raken, hebben er langdurig last van.Er zijn die hebben alleen last van milde symptomen, maar hoor nu ook gevallen van dichtbij trouwens, die nu langdurig thuis zitten vanwege vermoeidheid.Dit virus is geen ebola, maar wel venijniger dan influenza, die je trouwens ook niet moet onderschatten.

Als plattelandsarts zou die toch eens in de stad moeten gaan werken om een duidelijk beeld te krijgen.

Of een er een werkzaam vaccin komt, heb ik ook zo mijn bedenkingen bij.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x