Mens en DierCorona

Arts verdiept zich in coronavaccins en schrikt: ‘Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronavaccins bevatten de code van het spike-eiwit van het nieuwe coronavirus. Nergens ter wereld is een virusmonster voorhanden. We hebben alleen de genetische code. “Niemand beschikt over het virus. Waarom?” vraagt de Amerikaanse arts Carrie Madej zich af in een interview met The New American. “Die vraag is tot nu toe onbeantwoord gebleven.”

Bij de productie van het coronavaccin hebben ze verschillende soorten genetisch materiaal samengeperst als een Frankenstein-puzzel, legt Madej uit. De gaten in de code zijn vervolgens opgevuld met behulp van kunstmatige intelligentie. “Ze gaan ervan uit dat deze Frankenstein-code datgene is waar mensen ziek van worden. Dat is absurd,” zegt de arts.

We moeten ons hier grote zorgen over maken

Het spike-eiwit dat je aanmaakt na vaccinatie vertoont overeenkomsten met veel eiwitten in ons lichaam waaronder syncytine, dat in de placenta en sperma zit. “Waarom is dat belangrijk? Je lichaam leert om alles wat in de code van het vaccin zit aan te vallen en te vernietigen. In dit geval leer je dus om jezelf aan te vallen. Dit is ongelooflijk en kan een enorme impact hebben op de vruchtbaarheid.”

In de genetische code van het spike-eiwit zit ook hiv-1, wat betekent dat je lichaam na inenting hiv-1 gaat aanmaken. Kun je vervolgens hiv of aids krijgen? Dat weet niemand, aldus arts Madej. Ze wijst erop dat mensen in Australië positief zijn getest op hiv na de coronavaccinatie. “We moeten ons hier grote zorgen over maken.”

In de code is ook iets aangetroffen wat overeenkomsten vertoont met chromosoom 8, die nauw betrokken is bij onze intelligentie en vruchtbaarheid. “Dit betekent dus dat ons lichaam chromosoom 8, en daarmee onze intelligentie en vruchtbaarheid, negatief kan beïnvloeden.”

Een soort menselijke cyborg

Pfizer en Moderna hebben daarnaast toegegeven dat ze een kunstmatig eiwit in het RNA in de coronavaccins hebben gestopt. “Niemand weet wat de gevolgen hiervan zullen zijn.” Madej legt uit dat het eiwit wordt gebruikt om het immuunsysteem te onderdrukken zodat de code kan worden ingebracht in het lichaam zonder te worden vernietigd. De vraag is nu hoelang het immuunsysteem onderdrukt wordt. Ze waarschuwt dat dit kan leiden tot kankers, mutaties, auto-immuunziektes en andere aandoeningen.

De vaccinmakers beweren dat het RNA in de prik je DNA niet kan veranderen. Ze liegen, benadrukt de arts. De vaccins brengen nanodeeltjes of nanobots in je lichaam die je van binnenuit langzaam veranderen in een soort menselijke cyborg, stelt ze.

Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen. Het einde van Mens 1.0 en het begin van Mens 2.0. Dat is een verschrikkelijk bestaan, ik ben het er absoluut niet mee eens en ik doe er niet aan mee, zegt arts Madej. “We zitten midden in een oorlog. Dit is de Derde Wereldoorlog. Ze voeren een duistere, satanische agenda uit.”

4.5 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Vrijheidssoep, je lacht je rot, als het niet menus was.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Carrie Madej behoort tot de vele helden die door hebben dat er wereldwijd sprake is van genocide. Vanaf het 1e moment dat ik haar opnames heb gezien, was ik er van overtuigd dat zij gelijk had. Zij is een bron van inspiratie en heel emotioneel en weet alles deskundig en heel begrijpelijk uit te leggen.

Er zijn veel mensen die een voorbeeld aan haar mogen nemen en dat zijn in hoofdzaak alle mensen die het programma van de NWO uitvoeren, inclusief alle zogenaamde doctoren die mensen testen en een doodvonnis (op termijn) toedienen.

Ik heb vele artikelen geplaatst en gisteren kwam ik een stuk tegen dat al mijn bevindingen prima samenvat. Het is dan ook de moeite waard om te lezen en vooral om met andere mensen te delen.

https://frontnieuws.com/dringende-waarschuwing-voor-de-vaccinatie-apocalyps/

Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Het virus is nooit geïsoleerd. Weer zo’n ‘wappie’ conspiracy die 100% waar is.
Net als wat wij al zeiden over de pcr test (kan geen virus detecteren, alleen oud achtergebleven materiaal), de vaccins (gifspuiten om mensen te vermoorden) en noem maar op.
Wij hebben gelijk gekregen, elke keer weer. In mijn lijf geen spuit, nu niet, nooit niet. Oprutte met die vieze chemische troep!!

michael
michael
1 jaar geleden

en dat is 100% de waarheid!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x