UFO

Britse overheid probeerde UFO te vangen om superwapens te bouwen. Dit geheime dossier komt nu naar buiten

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een geheim dossier blijkt dat Britse spionnen een halve eeuw hebben geprobeerd een UFO te vangen zodat ze de buitenaardse technologie konden gebruiken om superwapens te bouwen.

Geopenbaarde documenten laten zien dat de Britse overheid bezorgd was dat de Sovjet-Unie of China al een UFO hadden en supersnelle gevechtsvliegtuigen ontwikkelden.

Tussen 1947 en 1997 waren er twee groepen die zich bezighielden met het onderzoek naar UFO’s. Eén openbare groep, waar mensen hun meldingen konden doorgeven, en één geheime groep.

Nieuwe technologieën

De stukken onthullen dat de Britse luchtmacht heel graag een UFO wilde vinden om zo ‘de vijand te kunnen verslaan tijdens de Koude Oorlog’.

Een luchtmaarschalk schreef dat de luchtmacht met name geïnteresseerd was in nieuwe technologieën die konden worden gebruikt voor hun programma’s.

Een commandant zei bang te zijn dat de vijand al de beschikking had over een UFO. “Houd alle rapporten in de gaten voor het geval dat het onbekende/niet begrepen onderliggende fenomeen in de toekomst wordt geëxploiteerd door een ander land,” klonk het.

Voorkomen

“Een (potentiële) vijand zou een vliegmachine kunnen ontwikkelen met de eigenschappen die deze fenomenen lijken te hebben,” zei hij verder.

Spionnen moesten vooral zoeken naar objecten die zich met hoge snelheid voortbewogen, scherpe manoeuvres maakten, in de lucht konden blijven hangen en niet of nauwelijks op de radar verschenen.

Het Britse ministerie van Defensie probeert al meer dan een decennium te voorkomen dat deze geheime stukken naar buiten worden gebracht.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ing.Waldeck
ing.Waldeck
4 jaren geleden

Clintons & Co. zijn druk bezig mensen ervan te overtuigen dat “als ze landen”….

ze kwaadaardig zijn
ze de macht op aarde zullen overnemen
ze superwapens hebben
ze dubbelgangers zijn van oud politici,CIA en FBI en Hollywood sterren

salvar
salvar
4 jaren geleden

toch geweldig de mensheid……..
iets vangen om te gebruiken voor superwapens te maken (zal de zin afmaken) om je medemens naar de kloten te helpen.
wie heeft toch de mensheid geschapen???????????

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

Wat een sukkels, die Britten. UFO, Ongeidentificeerd Vliegend Object. Zolang het een UFO is kan je nooit de conclusie trekken dat je te maken hebt met buitenaardse technologie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x