Wereld

Oude garde gebruikt geen oorlogstaal meer, invloed onzichtbare hand

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het u ook opgevallen dat er vrijwel geen oorlogstaal meer wordt gesproken? Daar de Verenigde Staten Afghanistan en Irak in 2001 en maart 2003 relatief snel binnenvielen is een aanval op Iran van de baan.

Op woensdag zei de Israëlische minister van Defensie Ehud Barak dat elke beslissing door het regime in Tel Aviv om de aanval te openen op Iraanse installaties ‘zeer ver weg is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“We gaan hier niet mee door. We noemen geen datum. Een aanval is zeer ver weg,” zei Barak woensdag op de Israëlische legerradio, aldus persbureau AFP. Barak zei zelfs dat hij niet gelooft dat Iran de beslissing heeft genomen om daadwerkelijk een kernbom te bouwen.

Oud-directeur van de Israëlische spionagedienst Mossad Meir Dagan beweerde op 29 november 2011 in een televisie-interview nog dat Iran in samenwerking met Hezbollah en Hamas in het geval van een militaire confrontatie met de Islamitische Republiek zou reageren met raketaanvallen op Israël. Hij voegde toe dat Syrië ook bij dat scenario betrokken zou worden.

Vreedzame doeleinden

Ondanks door de westerse media gepubliceerde beweringen van de VS, Israël en enkele van hun Europese bondgenoten, waaronder Nederland, dat het kernprogramma van Iran een militair aspect bevat laat het regime in Teheran weten dat het als ondertekenaar van het non-proliferatieverdrag en als lid van het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) het recht heeft nucleaire technologieën toe te passen voor vreedzame doeleinden.

Dit terwijl algemeen bekend is dat het regime in Tel Aviv beschikt over meer dan 200 kernwapens. Daarbij komt dat Israël weigert inspecteurs toe te laten in het land.

Onzichtbare hand

Dat politiek leiders niet langer in staat zijn oorlogstaal uit te slaan heeft te maken met de onzichtbare hand van vredelievende buitenaardse beschavingen.

Veel leiders kunnen nog niet denken in termen van een vreedzaam samenleven en vinden het nog steeds moeilijk elkaar te vertrouwen. Dat is iets waar wij een rol in gaan spelen omdat jullie, de mensen, dit eisen samen met het beëindigen van alle oorlogen. Wij zullen op de achtergrond aanwezig zijn om te verhinderen dat een land de wapens heft tegen een ander land en ervoor zorgen dat het niet wordt geschonden. Wij hebben eenvoudige vreedzame middelen om dit te bewerkstelligen door het stichten van oorlog onmogelijk te maken en alle oorlogswapens onbruikbaar.Salusa 11-1

Hoe kan het anders zijn dat de meeste aanslagen worden voorkomen, dat oorlogen op grote schaal niet meer kunnen worden uitgelokt? Dat in de westerse media berichten verschijnen over de rol van de Mossad bij de aanslagen in Iran en dat agenten van de Israëlische spionagedienst zich voordeden als CIA-agenten? Dit zou een jaar geleden nog ongehoord zijn.

Wij onderhouden op een andere manier onze reinigende activiteiten van de atmosfeer en blijven een strikte controle uitoefenen op alle activiteiten die bedoeld zijn om een nieuwe oorlog te beginnen. Door nucleaire oorlogen uit te bannen zijn we aan een periode van vreedzaam bestaan begonnen dat uiteindelijk zal leiden tot de verwijdering en vernietiging van alle oorlogswapens.SaLuSa 30-12

Daarom zouden jullie ook geen angst moeten voelen als je leert over de ondernomen pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Wij van de Galactische Federatie hebben de volledige bevoegdheid al dergelijke pogingen te stoppen en onze bondgenoten zijn ingelicht om namens ons tussenbeide te komen.SaLuSa 23-12

Verantwoorden

Daar de Galactische Federatie tot 2003 nog wel eens werd genoemd in de Nederlandse dagbladen startte kort daarop een campagne om deze vredesmacht van ons universum zoveel mogelijk in diskrediet te brengen. Nu steeds meer uitspraken in de frequente nieuwsbulletins zich beginnen te manifesteren in de realiteit om ons heen moge duidelijk zijn dat de gevestigde orde zich zal moeten verantwoorden voor haar daden en dat de tijdslijn van destructie onmogelijk gerealiseerd kan worden.

Onze vloot is boven veel officiële organisaties gepositioneerd en zal daar volledig gehuld in onzichtbaarheid blijven. Op die manier zorgen we ervoor dat we volledig op de hoogte zijn van wat er door de oude garde wordt gepland en kunnen we elke poging tot bemoeienis met onze plannen ontkrachten. Vrije wil blijft op Aarde geldig, maar er is een grens tot hoe ver het kan gaan. Jullie vrije wil dient gerespecteerd te worden maar ook het feit dat de veranderingen zijn voorgeschreven door autoriteiten die veel hoger zijn dan wat dan ook op Aarde. Niet alleen het zonnestelsel, maar het universum wacht op de uitkomst van gebeurtenissen die zich er afspelen. We gaan allemaal samen als eenheid handelen wanneer Ascentie aan het einde van het jaar plaatsvindt, een monumentaal gebeuren dat zelfs door andere universa met intense interesse wordt gevolgd.SaLuSa 9-1

Bronnen: Presstv.ir, Haaretz.com en NRC.nl

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x