Buitenland

Ondertussen in New York: stoelen voor gevaccineerden en ongevaccineerden in stadions

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf 19 mei kunnen er in New York weer honkbalwedstrijden worden bezocht. Bezoekers die volledig gevaccineerd zijn, mogen in de stadions van de Yankees en Mets in vakken zitten waarin alle stoelen worden gebruikt.

Ongevaccineerde mensen mogen alleen plaatsnemen in aparte vakken waar ze afstand van elkaar moeten houden en mondkapjes moeten dragen. In deze vakken wordt slechts 33 procent van de stoelen benut.

Ook opmerkelijk: fans van de Yankees of de Mets krijgen een gratis ticket voor een volgende wedstrijd als ze zich bij één van de stadions laten vaccineren, zo kondigde gouverneur Andrew Cuomo van New York aan. Dit doet vermoeden dat New Yorkers niet echt warmlopen voor een coronavaccinatie.

In de toekomst staat op je ticket of je gevaccineerd of ongevaccineerd bent.

Je hóeft niet naar een honkbalwedstrijd te gaan, je kunt ook thuis vanuit je luie stoel kijken, zou Hugo de Jonge hebben gezegd.

4.4 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Waar doet dat mij nu aan denken? Uiteraard aan de Tweede Wereldoorlog en al een aantal jaren daarvoor, toen de joden verplicht waren om een gele ster te dragen. Maar ook natuurlijk het Zuid Afrika met de apartheid en ook de Verenigde Staten, waarin de zwarte mensen achterin de bus moesten zitten.
Nu zijn wij dus in een nieuwe fase beland: het duidelijke onderscheid tussen “gevaccineerden” en ongevaccineerden. Aan de buitenkant van deze mensen zie je natuurlijk geen verschil, vandaar de nieuwe paspoorten.
Helemaal van de dolle is natuurlijk dat je je daar bij het stadion kan laten vaccineren. Hoe gek moet het allemaal nog worden?
Mensen die niet mee willen doen met deze complete krankzinnige zaken, kunnen maar één ding doen en dat is: helemaal niets.
Nog een puntje: je moet wel helemaal van het padje zijn om überhaupt in een groep te gaan zitten van mensen die die prik hebben gehad. Allemaal smetbommen (zoals al in meerdere artikelen is vermeld) en dan ook nog eens zonder mondkapje (dat trouwens toch niet helpt) en geen afstand.
Ik krijg een onderbuikgevoel, dat het JUIST de bedoeling is om mensen hartstikke ziek te maken. Maar goed, ik kan het mis hebben.

John
John
1 jaar geleden

Die spuit heeft helemaal niets met virussen te maken.
Ze maken nu wel echt haast.
Ik denk dat er iets gaat gebeuren.

dna
dna
1 jaar geleden

Dit geloof ik niet sorry. Is weer z’on event. Wel extreem psychopatisch

dna
dna
1 jaar geleden

Was hij nou een verkrachter en moordenaar van oude mensen in het verzorgingshuis? Tja

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x