Paranormaal

“Ik ben paranormaal begaafd”

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommigen is er meer tussen hemel en aarde. Amber kan contact maken met andere zielen en overleden mensen. “Toen ik die geest had overgebracht, liepen alle klokken weer.” De 28-jarige Amber werd door haar omgeving vaak ‘bijzonder’ genoemd. Ze snapte dat niet en voelde zich niet meer bijzonder dan een ander. Sinds de geboorte van haar zoon is haar gevoeligheid sterker geworden.

Amber maakte met hem haar eerste zielscontact en dat opende een deur waardoor alles naar binnen sijpelde. Het ging in eerste instantie vooral om emoties van mensen en vlagen van gebeurtenissen die zij hadden meegemaakt. Bij haar komen gedachten op over wat er gebeurd is met iemand en die kloppen altijd. In het begin kon ze haar gedachten niet altijd gemakkelijk scheiden van de informatie die ze van iemand kreeg, waardoor ze overprikkeld en somber werd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik werd gediagnosticeerd met ADHD, wat ook te maken heeft met een overvloed aan prikkels,” zegt Amber. Al snel bleek ze contact te kunnen maken met de zielen van anderen. Ze ontmoette bijvoorbeeld haar tweelingziel: het diepste contact dat je kunt bereiken. Een tweelingziel is je gelijke, maar in veel opzichten het tegenovergestelde. Het is in de meeste gevallen de persoon waar je altijd magnetisch naartoe zal worden getrokken.

Amber weet en voelt dingen van anderen die ze normaal gesproken niet kan weten of voelen. Ze kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van overledenen voelen. Ze pikt daarnaast emoties en gedachten op van mensen door zielscontact te maken. “Ik trek iemand dan op mijn ‘frequentie’. Ik geef een stukje van mezelf, waardoor hij of zij zich vertrouwd voelt,” legt ze uit. Je zou het kunnen vergelijken met Bluetooth, zonder verbinding krijgt ze geen informatie en met verbinding wordt er informatie verstuurd tussen haar en degene met wie ze in verbinding staat.

Een kennis van Amber was erg verdrietig omdat haar vader was overleden. Amber zag haar overleden vader staan en begon met hem op de automatische piloot te praten. Ze vroeg wat er met ‘thee’ aan de hand was. De kennis begon te huilen. De vader had nooit thee gedronken, tot twee weken voor zijn dood. Toen was het alles wat hij dronk. In een pand waar Amber kwam stonden de klokken al jaren stil, ook na het verwisselen van de batterijen. Sinds Amber er een geest naar het licht heeft gebracht, lopen ze weer.

Amber geeft ook boodschappen van overledenen door om nabestaanden het laatste zetje te geven hun leven weer op te pakken. Of ze helpt mensen om iets los te laten wat ze niet kunnen veranderen. “Ik heb een soort rust in mezelf gevonden sinds ik me bewust ben van mijn gaven, ik leer onder andere mijn angsten los te laten en vrede te hebben met mijn ziel en negativiteit van andere mensen bewust op afstand te houden,” zegt Amber.

[Ze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
10 jaren geleden

Leuk en informatief artikel!

🙂

Paranormale gaven zijn een hot topic de laatste tijd, past wel goed in de nieuwe, spiritueel, bewuste wereld, betreft speciale gaves van mensen die nu tot ontwikkeling komen. 🙂

Wim
Wim
10 jaren geleden

Wat is de bron van dit verhaal?
Mooi verhaal, maar ik zou dan meer willen weten.
Misschien wil ik wel een bezoek brengen aan deze “Amber”.

Huisheks
Huisheks
10 jaren geleden

Paranormaal is bijna iedereen. Ieder van ons “voorvoelt” wel eens iets, variërend van ; er kijkt iemand naar mij (ogen in de rug) tot , dit moet ik vandaag niet doen, want dan loopt t verkeerd voor mij of anderen.
M.i. zou dit een vak kunnen worden op het vervolg onderwijs.
Daardoor zouden vele scholieren beter in hun vel komen te zitten, aangezien dit iets is wat tussen het 12de en 16de ( ook eerder of iets later, hangt v.d. puberteit af) verhevigd wordt. Vreemd gedrag en emotionele stemmingswisselingen zouden dan beter begrepen worden.
Het komt vaak voor dat pubers extra sensitief zijn, waarschijnlijk door vreemde hormoon fluctuaties.
Later wordt dit dan weer teniet gedaan door rationele gedrags en denkpatronen, jammer genoeg.
Als er meer mensen openstaan voor deze zaken, zouden wij beter met onze naasten om kunnen gaan.

Indigo
Indigo
10 jaren geleden

Niemand staat in contact met geesten/zielen van overleden mensen. De fysieke en geest, twee werelden die veel met elkaar te maken hebben maar los van elkaar staan, dat is ook nodig om het beste uit beide werelden te halen. Veel te veel mensen claimen dat ze in contact staan, hele boeken en shows worden daar om heen gemaakt. De Jomanda’s, Char’s en babyfluisteraars enz, zijn daar een goed voorbeeld gaan. Ze gaan hier mee door omdat het geld oplevert of/en aandacht, en deze charlatans gaan door omdat ze toch denken te weten dat niemand dat kan weten. Maar die kennis is het enige wat valt te leren. Als men een verschijning waarneemt dan komt dat uit het emotionele onderbewuste, de geest staat boven materie. Te vergelijken met een hallucinatie.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x