Homepagina » Paranormaal » “Ik ben paranormaal begaafd”
Ik ben paranormaal begaafd

“Ik ben paranormaal begaafd”

Volgens sommigen is er meer tussen hemel en aarde. Amber kan contact maken met andere zielen en overleden mensen. “Toen ik die geest had overgebracht, liepen alle klokken weer.” De 28-jarige Amber werd door haar omgeving vaak ‘bijzonder’ genoemd. Ze snapte dat niet en voelde zich niet meer bijzonder dan een ander. Sinds de geboorte van haar zoon is haar gevoeligheid sterker geworden.

Amber maakte met hem haar eerste zielscontact en dat opende een deur waardoor alles naar binnen sijpelde. Het ging in eerste instantie vooral om emoties van mensen en vlagen van gebeurtenissen die zij hadden meegemaakt. Bij haar komen gedachten op over wat er gebeurd is met iemand en die kloppen altijd. In het begin kon ze haar gedachten niet altijd gemakkelijk scheiden van de informatie die ze van iemand kreeg, waardoor ze overprikkeld en somber werd.

“Ik werd gediagnosticeerd met ADHD, wat ook te maken heeft met een overvloed aan prikkels,” zegt Amber. Al snel bleek ze contact te kunnen maken met de zielen van anderen. Ze ontmoette bijvoorbeeld haar tweelingziel: het diepste contact dat je kunt bereiken. Een tweelingziel is je gelijke, maar in veel opzichten het tegenovergestelde. Het is in de meeste gevallen de persoon waar je altijd magnetisch naartoe zal worden getrokken.

Amber weet en voelt dingen van anderen die ze normaal gesproken niet kan weten of voelen. Ze kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van overledenen voelen. Ze pikt daarnaast emoties en gedachten op van mensen door zielscontact te maken. “Ik trek iemand dan op mijn ‘frequentie’. Ik geef een stukje van mezelf, waardoor hij of zij zich vertrouwd voelt,” legt ze uit. Je zou het kunnen vergelijken met Bluetooth, zonder verbinding krijgt ze geen informatie en met verbinding wordt er informatie verstuurd tussen haar en degene met wie ze in verbinding staat.

Een kennis van Amber was erg verdrietig omdat haar vader was overleden. Amber zag haar overleden vader staan en begon met hem op de automatische piloot te praten. Ze vroeg wat er met ‘thee’ aan de hand was. De kennis begon te huilen. De vader had nooit thee gedronken, tot twee weken voor zijn dood. Toen was het alles wat hij dronk. In een pand waar Amber kwam stonden de klokken al jaren stil, ook na het verwisselen van de batterijen. Sinds Amber er een geest naar het licht heeft gebracht, lopen ze weer.

Amber geeft ook boodschappen van overledenen door om nabestaanden het laatste zetje te geven hun leven weer op te pakken. Of ze helpt mensen om iets los te laten wat ze niet kunnen veranderen. “Ik heb een soort rust in mezelf gevonden sinds ik me bewust ben van mijn gaven, ik leer onder andere mijn angsten los te laten en vrede te hebben met mijn ziel en negativiteit van andere mensen bewust op afstand te houden,” zegt Amber.

[Ze]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Huisheks schreef:

  Paranormaal is bijna iedereen. Ieder van ons “voorvoelt” wel eens iets, variërend van ; er kijkt iemand naar mij (ogen in de rug) tot , dit moet ik vandaag niet doen, want dan loopt t verkeerd voor mij of anderen.
  M.i. zou dit een vak kunnen worden op het vervolg onderwijs.
  Daardoor zouden vele scholieren beter in hun vel komen te zitten, aangezien dit iets is wat tussen het 12de en 16de ( ook eerder of iets later, hangt v.d. puberteit af) verhevigd wordt. Vreemd gedrag en emotionele stemmingswisselingen zouden dan beter begrepen worden.
  Het komt vaak voor dat pubers extra sensitief zijn, waarschijnlijk door vreemde hormoon fluctuaties.
  Later wordt dit dan weer teniet gedaan door rationele gedrags en denkpatronen, jammer genoeg.
  Als er meer mensen openstaan voor deze zaken, zouden wij beter met onze naasten om kunnen gaan.

  22 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Laten we stoppen met het afdwingen van onze jonge kinderen dat ze hoge cijfers halen op school.
   In plaats daarvan kunnen we beter hun creativiteit faciliteren.

   20 likes
 • Indigo schreef:

  Niemand staat in contact met geesten/zielen van overleden mensen. De fysieke en geest, twee werelden die veel met elkaar te maken hebben maar los van elkaar staan, dat is ook nodig om het beste uit beide werelden te halen. Veel te veel mensen claimen dat ze in contact staan, hele boeken en shows worden daar om heen gemaakt. De Jomanda’s, Char’s en babyfluisteraars enz, zijn daar een goed voorbeeld gaan. Ze gaan hier mee door omdat het geld oplevert of/en aandacht, en deze charlatans gaan door omdat ze toch denken te weten dat niemand dat kan weten. Maar die kennis is het enige wat valt te leren. Als men een verschijning waarneemt dan komt dat uit het emotionele onderbewuste, de geest staat boven materie. Te vergelijken met een hallucinatie.

  5 likes
 • Nicolas I. Beemster schreef:

  Leuk en informatief artikel!

  🙂

  Paranormale gaven zijn een hot topic de laatste tijd, past wel goed in de nieuwe, spiritueel, bewuste wereld, betreft speciale gaves van mensen die nu tot ontwikkeling komen. 🙂

  11 likes
 • Doler schreef:

  paranormaal bestaat niet, het is belangrijk gemaakt om mensen het gevoel te geven dat ze bijzonder gave’s hebben, en als je een gave hebt dan is het de bedoeling dat je andere mensen gaat helpen
  tja dat is de bedoeling dus waarom? zo ben jij van je eigen pad af, je vergeet jezelf, jij mag dus niet op je eigen pad wandelen, waarom niet? stel je voor dat je werkelijk er achter komt hoeveel kracht jij (de mens) bezit
  de zgn. paranormale gave is niet meer of minder als jou 5 zintuigen, die zitten verstopt door alle aangenomen waarheden, opvoeding, enz.
  het 6de zintuig bestaat ook al niet, alle 5 de zintuigen zijn jou gaves, vb kijken of zien is helderziend dus leren kijken op een andere manier of vele andere manieren, ga zoeken hoe jij ze weer open kan zetten vanuit je gevoel, je Intuïtie , je gedachten, je creativiteit, vanuit je hart en niet vanuit je denken
  dit krijg je niet mee in je opvoeding ga zelf maar eens uit zoeken waarom niet

  7 likes
 • Wim schreef:

  Wat is de bron van dit verhaal?
  Mooi verhaal, maar ik zou dan meer willen weten.
  Misschien wil ik wel een bezoek brengen aan deze “Amber”.

  5 likes
 • pietsnot schreef:

  het is meer een –amber alert– voor de zoveelste die denkt paranorm; te zijn ..dus opletten.!!!

  6 likes
 • kengai schreef:

  Maar goed dat er hier zoveel mensen de waarheid in pacht hebben en rustig kunnen concluderen dat al die mensen die met zogenaamde paranormale dingen bezig zijn, dat het allemaal leugenaars zijn, aandachttrekkers, huichelaars enz.
  En waar baseren jullie dat op, alleen op onderbuik gevoelens, want jullie hebben verder ook geen bewijs, net zomin als ik die heb, maar wel heilig geloven in ome dokter.
  De arts heeft geleerd om een diagnose te stellen, dat is ook een beetje gokken, daarna kijkt in zijn boekje welke medicijnen er tegenover staan en daar kiest hij iets uit, hij weet helemaal niet zeker wat er in zit en ook niet zeker of het echt werkt.
  Als je zelf ergens last van hebt en je hebt een medicijn gehad wat jou goed geholpen heeft, dan is het jou waarheid, dat het helpt.
  Dat een medicijn helpt bij een muis wil nog niet zeggen dat het jou helpt en als het medicijn helpt bij jou buurman is het nog niet zeker dat het voor jou werkt.
  Dus het meeste is gebaseerd op drijfzand, ook het paranormale,maar dat bewijst niet dat het niet bestaat en waarom al deze mensen in de grond trappen als ze zoveel mensen helpen, waarheid of niet.

  4 likes
  • Piet de Vries schreef:

   Dus het meeste is gebaseerd op drijfzand, ook het paranormale,maar dat bewijst niet dat het niet bestaat en waarom al deze mensen in de grond trappen als ze zoveel mensen helpen, waarheid of niet.

   Nee – fout… Wetenschap en geneeskunde zijn gebaseerd op observaties en daaruit geabstraheerde theorieën. Ze zijn toetsbaar, en op het moment dat ze fout blijken, zal de wetenschap ze verwerpen en op zoek gaan naar een nieuwe, betere, theorie.
   De paranormale wereld daarentegen neemt klakkeloos aan dat iemand met dode mensen praat. Wat doen die mensen daar de hele tijd dan? Een beetje wachten? Wachten tot Amber voorbij komt en tot die tijd de klokken stil zetten? En als Amber geweest is, dan gaan ze naar het licht. Hemel 2.0? Volledig oncontroleerbaar, niet te toetsen, niet te reproduceren. Er is maar 1 Amber, en daar moeten we het kennelijk mee doen.
   Als Amber de wetenschap wil overtuigen, dan lijkt het voorspellen van de lotto-getallen van volgende week een prima eerste stap. Daar heeft Amber wat aan, en de wetenschap ook 😉

   Quote van de dag: Science and Religion are two sides of the same coin – One uses its head, the other relies on tales. Zou dat hier ook gelden?

   0 likes
   • kengai schreef:

    Dan zou ik de wetenschap en vooral de geneeskunde maar eens goed nazien, want die zijn vaak ook op speculaties gebaseerd.
    Kijk vooral eens naar de farmaceutische industrie en hun wetenschappelijke bewijzen, die er vaak niet zijn, maar omdat de wetenschap veel geld krijgt vanuit de farma-industrie, zullen ze alles heel positief beoordelen, voorbeelden genoeg.

    1 likes
 • Kalki schreef:

  Amber; “Ik ben paranormaal begaafd”. Zo Amber als jij paranormaal begaafd bent, kan jij dan ook zien of dat de dijken hier in Nederland doorbreken?

  4 likes
 • Kalki schreef:

  Ik ben ook paranormaal begaafd, maar wordt dit niet in dankbaarheid van mij afgenomen; wordt ik mijn hele leven daarvoor aangevallen.

  0 likes
  • Plien schreef:

   Ik ben ook paranormaal begaafd, ik weet dat Kalki mijn post gaat lezen en niet omdat hij het voorzien had dat ik zou reageren maar omdat hij graag respons krijgt op zijn berichtjes die hij hier post “;-)

   4 likes
 • m&m schreef:

  beetje verwarrend verhaal

  3 likes
 • steez schreef:

  pffff, tjongejonge, wat een artikel.

  Dit is echt onderdeel van huisvrouwen spiriforum, 5 jaar geleden. Iedereen kent wel iemand, of kan t zelf..paranormaal zijn..
  Kom op niburu, post ns wat nieuws, als we t over gaves hebben…er zijn mensen die veel *verder* gaan dat dit..we leven in 2014..

  2 likes
 • malach schreef:

  De meeste ‘paranormalen’, voor zover dat al bestaat, hebben tevens last van Ego. Dat is mijn ervaring…

  1 likes
 • mart schreef:

  allemaal zijn ze paranormaal maar wel gescheiden dus geen goede keuze gemaakt en geen van hun was een prostituee of putjesschepper in vorig leven

  0 likes
 • x

  Check Also

  hormoongif

  Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

  Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

  Deze man spioneerde jarenlang voor de overheid. Maar niet op de manier waarop je zou denken

  Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet. Rapper Lange Frans legt in deze podcast uit hoe we geprogrammeerd worden in de Matrix

  De meeste mensen doen helemaal niks. Ze ...

  >