Mens en Dier

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. In de Engelse stad Canterbury liep niemand minder dan Mike Yeadon, een voormalige vicepresident van vaccinmaker Pfizer, mee in de vrijheidsmars. De wetenschapper haalde het wereldnieuws toen hij eiste dat de onderzoeken met de coronavaccins zouden worden stilgelegd, schrijft KentOnline.

In het centrum van Canterbury sprak dr. Yeadon de menigte toe. Hij zei dat hij demonstreert vanwege de ‘absurde’ corona-aanpak. Alles wat ze je vertellen over lockdowns, mondkapjes, asymptomatische verspreiding en varianten is onwaar, zei hij. Volgens Yeadon liegen ze om ons een vaccinatiepaspoort-systeem in te rommelen dat zal worden gebruikt voor totalitaire controle.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wees niet bang voor het virus

Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees zette onderstaande beelden van de wetenschapper op Twitter. “Ze maken je bang dat je kinderen het [virus] zullen krijgen en sterven, dat zwangere vrouwen het zullen krijgen en sterven. Dat is allemaal nonsens,” zei dr. Yeadon. “Wees niet bang voor het virus. Er zijn hele effectieve behandelingen beschikbaar.” Hij noemde onder andere hydroxychloroquine en ivermectine.

“Maar je weet dit niet omdat de media hebben besloten om je niets te vertellen. En daarnaast is het voor veel artsen verboden om goedkope, effectieve, veilige, oude middelen voor te schrijven,” voegde hij toe.

“Ik schaam me,” benadrukte de voormalig Pfizer-medewerker. “Ik heb mijn hele leven in de farmaceutische industrie gewerkt om te proberen nieuwe medicijnen te maken en ik schaam me. Ik schaam me voor al die mensen in de medische wereld die dit laten doorgaan.”

4.7 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
2 jaren geleden

mensen moeten echt langzaam wakker worden we dreigen onze toekomst en levens te verliezen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dokter Michael Yeadon haalt echt alles uit de kast. Super! Ik denk dat het hem oprecht spijt, dat hij ooit onderdeel is geweest van die hele farmaceutische wereld. Ik denk, dat als hij het over zou kunnen doen, een ander beroep had uitgekozen. Ik heb echt veel bewondering voor hem. Het is natuurlijk ook heel positief als juist HIJ meeloopt met een demonstratie. Zouden ze een gerenommeerde wetenschapper een wappie durven noemen? Zou zomaar kunnen.
Het is natuurlijk wel zo, dat OOIT er geweldige medicijnen en vaccins zijn ontwikkeld door farmaceuten. Dat was VOOR de duivels in eigen persoon de hand erop hadden weten te leggen.
Het ergste van alles vind ik nog wel, dat mijn vertrouwen in artsen, ziekenhuizen, zeg maar de hele medische wetenschap tot een nulpunt is gedaald.

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Moedige man.

AvaP
AvaP
2 jaren geleden

Had al in mijn gedachte dat het niet uit kon blijven dat er ook maar een persoon zou zijn die de waarheid naar boven zou brengen. Hopelijk krijgt hij bescherming want het gaat natuurlijk om miljarden wat er wordt misgelopen. En natuurlijk de macht over alles te kunnen beschikken , wat is er mooier dan dan dat voor miljardairs.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x