Mens en Dier

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. In de Engelse stad Canterbury liep niemand minder dan Mike Yeadon, een voormalige vicepresident van vaccinmaker Pfizer, mee in de vrijheidsmars. De wetenschapper haalde het wereldnieuws toen hij eiste dat de onderzoeken met de coronavaccins zouden worden stilgelegd, schrijft KentOnline.

In het centrum van Canterbury sprak dr. Yeadon de menigte toe. Hij zei dat hij demonstreert vanwege de ‘absurde’ corona-aanpak. Alles wat ze je vertellen over lockdowns, mondkapjes, asymptomatische verspreiding en varianten is onwaar, zei hij. Volgens Yeadon liegen ze om ons een vaccinatiepaspoort-systeem in te rommelen dat zal worden gebruikt voor totalitaire controle.

Wees niet bang voor het virus

Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees zette onderstaande beelden van de wetenschapper op Twitter. “Ze maken je bang dat je kinderen het [virus] zullen krijgen en sterven, dat zwangere vrouwen het zullen krijgen en sterven. Dat is allemaal nonsens,” zei dr. Yeadon. “Wees niet bang voor het virus. Er zijn hele effectieve behandelingen beschikbaar.” Hij noemde onder andere hydroxychloroquine en ivermectine.

“Maar je weet dit niet omdat de media hebben besloten om je niets te vertellen. En daarnaast is het voor veel artsen verboden om goedkope, effectieve, veilige, oude middelen voor te schrijven,” voegde hij toe.

“Ik schaam me,” benadrukte de voormalig Pfizer-medewerker. “Ik heb mijn hele leven in de farmaceutische industrie gewerkt om te proberen nieuwe medicijnen te maken en ik schaam me. Ik schaam me voor al die mensen in de medische wereld die dit laten doorgaan.”

4.7 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
1 jaar geleden

mensen moeten echt langzaam wakker worden we dreigen onze toekomst en levens te verliezen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dokter Michael Yeadon haalt echt alles uit de kast. Super! Ik denk dat het hem oprecht spijt, dat hij ooit onderdeel is geweest van die hele farmaceutische wereld. Ik denk, dat als hij het over zou kunnen doen, een ander beroep had uitgekozen. Ik heb echt veel bewondering voor hem. Het is natuurlijk ook heel positief als juist HIJ meeloopt met een demonstratie. Zouden ze een gerenommeerde wetenschapper een wappie durven noemen? Zou zomaar kunnen.
Het is natuurlijk wel zo, dat OOIT er geweldige medicijnen en vaccins zijn ontwikkeld door farmaceuten. Dat was VOOR de duivels in eigen persoon de hand erop hadden weten te leggen.
Het ergste van alles vind ik nog wel, dat mijn vertrouwen in artsen, ziekenhuizen, zeg maar de hele medische wetenschap tot een nulpunt is gedaald.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Moedige man.

AvaP
AvaP
1 jaar geleden

Had al in mijn gedachte dat het niet uit kon blijven dat er ook maar een persoon zou zijn die de waarheid naar boven zou brengen. Hopelijk krijgt hij bescherming want het gaat natuurlijk om miljarden wat er wordt misgelopen. En natuurlijk de macht over alles te kunnen beschikken , wat is er mooier dan dan dat voor miljardairs.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x