Buitenland

School dicht nadat ‘groot aantal’ leraren last krijgt van bijwerkingen boosterprik

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een scholengemeenschap in de Amerikaanse staat Michigan moest maandag de deuren gesloten houden nadat meerdere medewerkers last hadden gekregen van de bijwerkingen van het boostervaccin.

De Saginaw Township Community Schools gaf in een Facebookbericht toe dat een ‘groot aantal’ docenten na de boosterprik ziek was geworden. Er was al sprake van een tekort aan invalkrachten in Michigan, waardoor er geen invallers ingezet konden worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Een woordvoerder liet aan ABC12.com weten dat de school op maandag de deuren gesloten hield als gevolg van de bijwerkingen van het boostervaccin die de docenten het weekend ervoor hadden gekregen.

Voor 4 januari

De school zei er niet bij om welk vaccin en welke bijwerkingen het precies ging. Ook is niet duidelijk hoeveel docenten er zijn uitgevallen.

In Michigan moeten miljoenen werknemers, waaronder leraren, zich voor 4 januari laten vaccineren tegen corona. Het is niet bekend of het personeelstekort hiermee samenhangt.

125 leraren en medewerkers melden zich ziek

Eerder dit jaar moest een school in de staat Illinois noodgedwongen de deuren sluiten nadat maar liefst 125 leraren en medewerkers zich ziek hadden gemeld vanwege bijwerkingen van het coronavaccin.

Andere scholen in de regio besloten uit voorzorg gesloten te blijven in de week dat er gevaccineerd werd.

[Infowars]

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Nu gebeurt er precies, wat ik al een tijdje verwacht had.

Ik heb de afgelopen maanden regelmatig gelezen, dat er toch best wel véél mensen waren, die na de eerste en zelfs de tweede prik nauwelijks bijwerkingen hebben gehad.

MIJN logica heeft mij toen verteld, dat dat alléén maar zou kunnen, als daar niet het ECHTE gevaarlijke goedje in zou zitten, maar een zoutoplossing.

Als ik dat dan wel eens tegen iemand zei, dan werd ik aangekeken, alsof ik ze zag vliegen.

Maar als je er GOED over nadenkt, is het natuurlijk allemaal wel logisch. Stel je voor, dat iedereen vanaf het begin die gevaarlijke shit had gekregen…. dan waren er zoveel mensen al in de beginperiode omgevallen. En dan was die prikcampagne roemloos ten einde gegaan.

NU, onder het mom dat de eerste prikken niet afdoende waren, wordt dus de boosterprik uitgerold.

DAT is al pure waanzin. Als een bepaald middel de eerste EN de tweede keer niet werkt…. WAAROM zou dat dan de derde keer WEL werken?

Deze scholengemeenschap in Michigan moet nu (tijdelijk) de deuren sluiten, omdat een groot deel van de leerkrachten ziek is.

WIJ begrijpen natuurlijk, dat dat pas het begin is.
Er zullen de komende tijd nog heel wat scholen dit voorbeeld moeten volgen.

In Nederland wordt er nu VOL ingezet op de boosterprikken, want het zou zogenaamd hier volledig uit de hand lopen.

Als je je realiseert, dat ook HIER in ons land veel mensen rondlopen, die de eerste en tweede keer alleen maar zoutoplossingen hebben gehad, dan is het logisch.

Vanaf het begin begreep ik er al niets van, dat er mensen waren, die zéér ernstige bijwerkingen kregen en anderen die er niets van merkten.

Dat verschil was te onlogisch om dat te verklaren.

Wat die zogenaamde boosterprik gaat veroorzaken…. DAT lijkt mij duidelijk.

En laat dat nu precies de reden zijn, waarom er al veel mensen zijn, die, ondanks de zware repressieve maatregelen, straks bedanken voor de eer.

Ik ben héél eerlijk, als ik zeg: WAT ben ik Gods dankbaar dat mijn man en ik niet overstag zijn gegaan.

Het lijkt mij zelf namelijk een duivels dilemma: Door die eerste prikken is je eigen immuunsysteem al grotendeels vernietigd.

Dan sta je NU dus voor de keuze: Moet ik WEL of NIET die derde prik halen?

Jan
Jan
2 jaren geleden

Nee natuurlijk komt dat niet door die booster gif spuit er moet eerst onderzoek gedaan worden waarom de leraren ziek zijn geworden maar het komt vast niet door die gif spuit dat zeg ik niet maar dat zullen die nep journalisten of die nep virologen of die nep wetenschappers wel zeggen

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Waarom willen de mensen toch niet wakker worden!!
Weer lopen die idioten met luiers op in de winkels als slaafjes.
Ik wordt kotsziek van al die Laffe landgenoten die zich liever laten onderdrukken dan in opstand te komen.
Wat een Laf zooitje.

Rainbow
Rainbow
2 jaren geleden

Zijn er nog rechtvaardige rechters?
Proces aanspannen met dwangsom per dag dat het bestaan van het virus niet wetenschappelijk is aangetoond. Alle maatregelen per direct opschorten en alle genetische spuiten die het label vaccins dragen vernietigen. Valse injecties van zoutoplossingen om de bevolking op het verkeerde been te zetten per direct niet meer uitzenden. Ik heb nog geen enkele viroloog of politici ziek geweten omdat ze verdomd goed weten wat voor rommel er in die spuiten zit. Massamoord is de juiste benaming van wat er in de wereld speelt, of noem het wereldoorlog 3 tegen de mensheid.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x