Binnenland

Asielzoekers op de Titanic en de Nederlander naar het Leger des Heils: ‘Zo diep zijn we gezonken’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Maandagochtend is het cruiseschip Thurgau Saxonia aangekomen in de Prinses Margriethaven in Zwolle. Op het schip worden bijna 100 asielzoekers opgevangen. Afgelopen week werd de komst van het cruiseschip door de gemeente meegedeeld aan omwonenden.

Lokale bewoners, waaronder een gezin met een kind van zeven maanden, reageerden verbijsterd toen ze hoorden dat ze hun ligplaats moesten verlaten. Een schipper noemde de actie van de gemeente ‘asociaal’. De bewoners moesten voor negen uur hun vaste ligplaats hebben verlaten.

Wat een schande

Het Overijsselse Statenlid Joeri Pool (PVV) deelde op Twitter foto’s van het cruiseschip dat in Zwolle is aangekomen. “Wat een schande dat al die gelukszoekers in zulke luxe worden verwend, terwijl honderden Nederlanders in onze provincie dakloos zijn,” stelt Pool.

Hidde Heutink, fractievoorzitter van de Enschedese PVV, reageert: “Asielzoekers op de Titanic en de Nederlander naar het Leger des Heils. Zó diep zijn we gezonken.”

Dit is zo ziek

Ondertussen geeft Nederland nog eens 80 miljoen euro extra hulp aan Oekraïne. Dat maakten ministers Schreinemacher en Ollongren maandag bekend tijdens hun bezoek aan Kiev. Nederland leverde al voor 210 miljoen euro aan militaire goederen.

Minister van Financiën Kaag zei vrijdag dat ‘het hartstikke lastig wordt’ om nog dit jaar iets aan de koopkracht te doen.

PVV-leider Geert Wilders zegt daarover: “Nederlanders die hun energierekening en boodschappen niet meer kunnen betalen kunnen de rambam krijgen van D66, maar Oekraïners krijgen op een maandagmiddag even tientallen miljoenen euro’s aan extra steun van ze. Dit is zo ziek.”

4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Ik ben ook een gelukkige bootbezitter en als ze mij dit zouden flikken ligt dat schip binnen de kortste keren op de bodem. Zijn ze nou helemaal……….. wat denken ze wel hoe ver ze kunnen gaan, dit duurt echt niet lang meer daar ben ik heel zeker van maar dat zal ook wel de bedoeling wezen van die weffers.

Pietje Bel
Pietje Bel
3 maanden geleden

De Titanic vaart binnenkort wel tegen een ijsberg aan. Ik blijf liever aan wal en leef liever als de amish. Liever staande sterven dan leven op de knieën.

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

De politieke regeringspartijen VVD, D66, CDA, en CU moeten we beschouwen als criminele organisaties, het zijn landverraders, en wij moeten deze volksverlakkers alle macht ontnemen en opsluiten tot dat er gerechtigheid zal geschieden. Dit moet per direct gestopt worden.

Jörn Schneider
Jörn Schneider
3 maanden geleden

Jarenlang tientallen miljarden over de balk smijten om zo snel mogelijk te kunnen resetten dat is toch wel overduidelijk nu. Is toch maar belastinggeld waar u en ik keihard voor gewerkt hebben, schandalig!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

189
0
We lezen graag je reactie!x