Mens en Dier

Arts waarschuwt voor nieuwe serie dwangmaatregelen

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lockdown voor het grootste deel van Portugal. Engeland gaat voor de tweede keer in lockdown. Vanaf dinsdag nieuwe lockdown in Oostenrijk. Steeds meer Europese landen gaan weer op slot ‘om het stijgende aantal coronabesmettingen te beteugelen’. Zaterdag zijn bij het RIVM weer bijna 10.000 besmettingen gemeld. Ook zijn er 314 nieuwe coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Arts Matthijs Schoemacher kon het niet langer aanzien en klom in de pen. “Wat is nou eigenlijk de zin van al dat getest? Het zijn niet meer dan inleidende beschietingen in verband met de voorbereiding van een nieuwe serie dwangmaatregelen, nadat de eerste poging met dat zogenaamde killervirus een fiasco bleek,” schrijft hij.

Hij haalt snoeihard uit naar de politici en hun adviseurs: “Stelletje doordrammers, verwende kinderen, slechte verliezers, alleen dankzij de zwaar betaalde media met hun fabeltjeskranten kunnen jullie ons in jullie schuilkelders krijgen en worden onze stemmen gesmoord. Dictators gaan naar de hel.”

Steriele heilstaat

“Met jullie gepoch over 10.000 nieuwe besmettingen per dag bereiken jullie uiteindelijk het tegenovergestelde: jullie schieten in eigen voet! Grotere wetenschappelijk gebrachte onzin kwam ik niet eerder tegen!” zegt de arts. “Jullie mogen je steriele heilstaat houden.”

Ook elders in de wereld begint het op te vallen dat de maatregelen die in het Westen genomen worden nauwelijks nog iets met een virus te maken hebben. “Duitsland en Frankrijk gaan weer in lockdown,” zegt de Amerikaanse schrijfster en commentator Candace Owens. “Ondertussen moeten we geloven dat China het virus in slechts 2 weken heeft tegengehouden. Het Westen wordt aangevallen, en niet door Covid-19. Het wordt tijd dat iedereen wakker wordt en terugvecht.”

Robert Jensen sprak soortgelijke woorden: “Denk je echt dat dit allemaal om het ‘killervirus’ gaat? Wakker worden!”

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roos
Roos
1 jaar geleden

Ze moeten op houden met die lockdowns en carona testen de testen zijn niet 100% ik zelf vind dat we gewoon weer moeten leven dus niet als gevangenen mensen worden agressief wat deze arts betreft heeft hij helemaal gelijk

Elise
Elise
1 jaar geleden

Aantal doden tot nu toe in Ned.: 7395 in 10 maanden. En de vraag is: wie is er echt alleen overleden door een virus?
Griepseizoen 2014/2015: 65000 doden in 2 maanden.
Als je het virus nog niet ziet als een soort hoax, dan ben je gewoon iemand die niet kan nadenken.
Misschien sterven er te weinig mensen tegenwoordig en komt het systeem van groei extra in gevaar in sommige branches?

86-4
86-4
1 jaar geleden

Op naar de verkiezingen volgend jaar en dit keer goed stemmen en niet op dat slappe zooitje die al onze tradities naar de verdommenis helpt

Fatih
Fatih
1 jaar geleden

Toppers!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x