Homepagina » Mens en Dier » Arts waarschuwt voor nieuwe serie dwangmaatregelen
arts

Arts waarschuwt voor nieuwe serie dwangmaatregelen

Lockdown voor het grootste deel van Portugal. Engeland gaat voor de tweede keer in lockdown. Vanaf dinsdag nieuwe lockdown in Oostenrijk. Steeds meer Europese landen gaan weer op slot ‘om het stijgende aantal coronabesmettingen te beteugelen’. Zaterdag zijn bij het RIVM weer bijna 10.000 besmettingen gemeld. Ook zijn er 314 nieuwe coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Arts Matthijs Schoemacher kon het niet langer aanzien en klom in de pen. “Wat is nou eigenlijk de zin van al dat getest? Het zijn niet meer dan inleidende beschietingen in verband met de voorbereiding van een nieuwe serie dwangmaatregelen, nadat de eerste poging met dat zogenaamde killervirus een fiasco bleek,” schrijft hij.

Hij haalt snoeihard uit naar de politici en hun adviseurs: “Stelletje doordrammers, verwende kinderen, slechte verliezers, alleen dankzij de zwaar betaalde media met hun fabeltjeskranten kunnen jullie ons in jullie schuilkelders krijgen en worden onze stemmen gesmoord. Dictators gaan naar de hel.”

Steriele heilstaat

“Met jullie gepoch over 10.000 nieuwe besmettingen per dag bereiken jullie uiteindelijk het tegenovergestelde: jullie schieten in eigen voet! Grotere wetenschappelijk gebrachte onzin kwam ik niet eerder tegen!” zegt de arts. “Jullie mogen je steriele heilstaat houden.”

Ook elders in de wereld begint het op te vallen dat de maatregelen die in het Westen genomen worden nauwelijks nog iets met een virus te maken hebben. “Duitsland en Frankrijk gaan weer in lockdown,” zegt de Amerikaanse schrijfster en commentator Candace Owens. “Ondertussen moeten we geloven dat China het virus in slechts 2 weken heeft tegengehouden. Het Westen wordt aangevallen, en niet door Covid-19. Het wordt tijd dat iedereen wakker wordt en terugvecht.”

Robert Jensen sprak soortgelijke woorden: “Denk je echt dat dit allemaal om het ‘killervirus’ gaat? Wakker worden!”

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roos
Roos
6 maanden geleden

Ze moeten op houden met die lockdowns en carona testen de testen zijn niet 100% ik zelf vind dat we gewoon weer moeten leven dus niet als gevangenen mensen worden agressief wat deze arts betreft heeft hij helemaal gelijk

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Roos
6 maanden geleden

Ben ik helemaal met jou eens maar op dit moment worden wij van decennia naar decennia bestuurd door homo’s, lesbiennes, en pedofielen.
Persoonlijk heb ik niets tegen deze mensen maar ze bezitten een fout in het gen waardoor ze verkeerd denken en eigenlijk niet een land zouden mogen besturen daar het zoals je ziet door die verkeerde gedachten eigenlijk alleen maar zieker wordt alhier. Mooi voorbeeld hiervan is Akwasi die moord en doodslag uitkraamt voor onze zwarte piet en hiervoor niet vervolgd wordt zoals de heer Wilders maar een eigen zender cadeau krijgt van onze premier geheel met aansluiting op de npo miljoenen zodat ook hij vandaag of morgen van Uw en mijn zuur betaalde centen lachend in een dikke rangerover in de rondte zal rijden en wij vanwege milieu overwegingen op een fiets. Denk alsjeblieft daarom goed na waarop U Uw stem uit gaat brengen de komende ronde. Er zijn in dit hele zooitje slechts maar twee partijen die hier wat aan willen gaan doen.

Willem
Willem
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Heb je niks tegen pedofielen? Hmm raar. Dat ze er zijn wilt niet zeggen dat je er niets tegen hoeft te hebben natuurlijk.

exegese
exegese
Reactie op  Roos
6 maanden geleden

@Roos, zelfs de W.H.O. adviseert de overheden wereldwijd af te zien van die nutteloze en levensgevaarlijke lockdowns. Toch gaan ze er gewoon mee door. Door niets laten die mafkezen zich weerhouden hun satanische plannen er doorheen te rammen ! Wij, het volk moeten hen stoppen door er simpelweg niet meer aan mee te werken !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

Zeg dat eens tegen degenen die in de teststraten werken. Daar zou eens echt werk van gemaakt moeten worden.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Roos
6 maanden geleden

De vaste groep die 40% van de wereld handel beheerst dat zijn ongeveer 36000 internationale bedrijven 1400 internationale banken en 135 overkoepelende wereld banken [onderzoek 2011] was technisch niet meer in staat om geld te lenen,om mensen te vervangen voor robots is geld nodig en voor een wereld wijd spionage en wapen voor de verdediging van de economische elite wereld wijd.Dit alles stond op het punt van omvallen.Maar met het opzij schuiven van wetgeving die ons beschermde konden zij weer geld lenen op onze kinderen en voor ons de inflatie twee keer stelen van twee groepen.Dus inplaats van dat zij de schulden van de bedrijven waar zij groot aandeel houder zijn te betalen zoals in de wet staat .Zorgen de leningen en massa ontslagen dat hun positie veilig is.De rest is uitvergrote kolder .
Tja junta gedrag he als zij de kans krijgen.
lekker sterk bakkie krachtige joint,verhelderende inzichten.
Mvrg ,Marcel

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  m.koningen
6 maanden geleden

Ja volkomen mee eens, ten voeten uit : World Economic Forum cq Event 201, groet en bedankt !

Elise
Elise
6 maanden geleden

Aantal doden tot nu toe in Ned.: 7395 in 10 maanden. En de vraag is: wie is er echt alleen overleden door een virus?
Griepseizoen 2014/2015: 65000 doden in 2 maanden.
Als je het virus nog niet ziet als een soort hoax, dan ben je gewoon iemand die niet kan nadenken.
Misschien sterven er te weinig mensen tegenwoordig en komt het systeem van groei extra in gevaar in sommige branches?

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Die 65.000 doden betrof de totale sterfte tijdens het griepseizoen. Dus niet de griepdoden alleen.
Tijdens de epidemie stierven er 8.600 mensen meer dan gemiddeld in dezelfde periode. Dit kunnen dus de griepdoden zijn

Rob
Rob
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Je zet Nederlandse getallen af tegen getallen wereldwijd?! Dat slaat natuurlijk nergens op..

86-4
86-4
6 maanden geleden

Op naar de verkiezingen volgend jaar en dit keer goed stemmen en niet op dat slappe zooitje die al onze tradities naar de verdommenis helpt

Steven
Steven
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Ook hier is de uitslag al vastgelegd. Denk je nou echt dat deze verkiezingen eerlijk zullen verlopen? Als dat zo zou wezen, dan zouden de huidige partijen hun macht verliezen en zo deze hele corona en machtsspelletjes-beleid direct zijn beeindigd. De vernietiging en de uitvoer van agenda 2030 zal en moet op wat voor manier dan ook worden doorgedrukt. Stemmen heeft gewoon geen zin meer en is alleen nog voor de SHOW!

bloem
bloem
Reactie op  Steven
6 maanden geleden

Nooit geschoten is altijd mis.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Hoe de uitslag van de verkiezingen ook is; de volgende regering gaat gewoon verder met het uitvoeren van Agenda 21 en Agenda 2030 van de UNO. De Nederlandse regering heeft daar ook zijn handtekening onder gezet

Anna
Anna
Reactie op  Eelke Piers
6 maanden geleden

En dat stilzwijgend.
De tijden waar ambtenaren de burger dienden is al lang voorbij….

Jan
Jan
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Stemmen heeft enkel zin als politici de belangen van het volk gaat dienen. Bovendien moet de uitslag van die verkiezingen eerlijk verlopen.

Petrus
Petrus
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Niet stemmen door het biljet ongeldig te maken via een kruis er overheen.
Zodat het niet gebruikt kan worden.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Helaas de politiek word gevormd door de geheime dienst die kijkt de politieke nieuwkomer na of infiltreert de boel ,daar zijn ze voor,de eenigste partij die geloof waardig is is de partij die de parasitaire economische en bestuurlijke elite bestrijd met een totale op elk niveau referendum,digitale burgemeester,digitale premier die referendum uitslagen bekent maakt.En natuurlijk de iedereen verdient maatschappij,bestaand uit creatieve mensen,familie ma en pa bedrijven,arbeiders coops waar het bedrijf van de werkers is en ieder een in de winst deelt,voor de rest niet meer economisch en bestuurlijk alles in hande van de normale burger.
lekker tweede bakkie , en nog steeds dezelfde medicinale joint.
Mvrg Marcel

Trix
Trix
Reactie op  86-4
6 maanden geleden

Grappig dat jullie nog steeds denken dat stemmen nut heeft. Als je stemt geef je niet alleen je rechten weg aan een stelletje inbezielen… Maar ook zeg je je soeveraniteit op. We hebben dit nu al weet ik hoeveel eeuwen gedaan, kijk wat er van terecht gekomen is. Als je stemt ga aub niet lopen zeiken …

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Trix
6 maanden geleden

Voor sommigen is stemmen het hoogtepunt van hun bestaan.

Fatih
Fatih
6 maanden geleden

Toppers!!!

marijke
marijke
6 maanden geleden

Dank je wel voor dit artikel; fijn dat er nog normale artsen bestaan.

Anna
Anna
Reactie op  marijke
6 maanden geleden

Ja precies!

Pluis
Pluis
6 maanden geleden

Bill Gates zei in een intervieuw met een smerig grijns: corona niet ernstig? Wacht maar tot het volgende virus opduikt. Ook zijn vrouw kon een triomfantelijke lach niet inhouden.
Remote viewers hebben gewaarschuwd dat er rond deze tijd, bij grote steden blikken zouden worden neergezet met een dodelijker, op corona lijkend virus, om een nieuwe besmettingsronde te creëeren. Dit zou meer mensen motiveren het killer vaccin te accepteren.
Remote viewers zijn sensitieve mensen die oorspronkelijk door Defensie getraind werden om via soort van helderziende waarneming gericht info te verzamelen, mbt gebeurtenissen in de toekomst, (geheime Russische) lokatie’s en gebouwen, etc.
Het tweede virus zou speciaal dodelijk zijn voor mannen in de kracht van hun leeftijd, die normaliter gezin en land zouden verdedigen.
Ze gaan ons uitroeien als ratten.
Agenda 30 van de VN zegt dat dat niemand meer bezit mag hebben. Alles wordt geconfisqueerd. Zelfs je bestek moet je huren….

Juriaan
Juriaan
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

Een grote kans naar mijn idee is dat de 5G masten worden open gezet. Als ze die voluit opendraaien is er heel simpel geen virus meer nodig.
Wat al uit onderzoek gebleken is dat bij een dergelijk hoge straling het menselijk afweermechanisme gaat werken en je symptomen van de griep krijgt. Die artikelen zijn gewoon te vinden, raar hoe weinig mensen hier aandacht aan schenken!

exegese
exegese
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

@Pluis, ik heb dat interview idd ook gezien. Ik ben ook overtuigd dat ze dit kunnen, dat ze het willen en dat ze het ook zullen doen. Ze moeten dan ook voor die tijd uitgeschakeld worden door ze hun macht volledig af te nemen. Het klinkt veel mensen raar in de oren maar Trump is 1 van de weinigen die daar een belangrijke rol van betekenis in kan gaan hebben. Ik wens de Amerikanen veel wijsheid toe in de komende dagen. Zij zullen een cruciale rol spelen in de toekomst van de wereld.

Bas
Bas
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

Wanneer gaat dat volgens u gebeuren? Februari?

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

men who stare at goats!

Maria
Maria
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

Die smerige grijns wordt door onderzoekers ook wel ‘duping delight’ genoemd: dit is het plezier dat wordt ervaren door subcriminele psychopaten, die er aan de buitenkant zo “normaal” uitzien, terwijl ze iedereen door hun gladde praatjes misleiden ten aanzien van hun werkelijke intenties en beseffen dat ze ermee kunnen wegkomen.

Bill Gates zie je ook nooit met een muilkorf en er bestaan wel meerdere interviews met hem waarin hij eigenlijk de meeste verschrikkelijke dingen beschrijft met betrekking tot de consequenties van het COVID-19-project voor de gewone bevolking. Op die momenten zie je steeds weer die vreemde grijns opduiken en hij kan het dus niet onderdrukken. Mooi hoe het onderbewuste de lichaamstaal aanstuurt zodat je erachter kunt komen dat de inhoud van iemands woorden niet strookt met de ware bedoelingen erachter.

Dr. Salter is a licensed clinical psychologist who received her Ph.D. in Clinical Psychology and Public Practice from Harvard University:

“I found with psychopaths, when I talk to them, the narcissism of them comes out and they are just thrilled with what we call duping delight, the fact that they can fool people and get away with it. And they light up over that, over the ability to manipulate others. “

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Maria
6 maanden geleden

Absoluut waar ik heb in de 60 iger jaren een jaar lang een avond curses gevolgt die hier over ging, het herkennen van de zieke geest, het is ook zichtbaar in hun ogen, beweging en wijze van redeneren, ik kan U zeggen dat er meer psychopaten rond lopen als dat de gewone men in the street beseft, mensen met defecte genen is nog gemakkelijker te herkennen, ik ben oud en doe dus niet meer echt mee, voor de organisatie waarvoor ik werkte, word ik soms nog gevraagt om een opinie, ben er blij om, het vreet aan je ziel, het klinkt misschien cru maar soms zou je wensen dat er met voorbedachte rade wordt op getreden, dat zou een hoop problemen voorkomen, vooral bij psychoos op belangrijke posten !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Maria
6 maanden geleden

Ja, dat viel me ook op. Heel eng om te zien.

Gea
Gea
6 maanden geleden

Oostenrijk ook weer in LOCKDOWN en het HOF heeft onlangs alle maatregelen ongegrond verklaard. De regeringen luisteren echt nergens naar. Misdadigers waar een land door wordt (mis)(ge)leid.

Anna
Anna
Reactie op  Gea
6 maanden geleden

@Gea, Bedankt
Ja, ze hebben wel de zaak gewonnen tegen lockdowns in Oostenrijk, een hele grote overwinning!!
De vonnis gaat in kracht in december, zoals ik begrijp.
Dat kan je lezen op de website hier Oostenrijkse Hof voor Grondrechten in Wenen. Zie alle vonnisen met datum 1.10.2020 en 6.10.2020 hier:

https://www.vfgh.gv.at/rechtsprechung/Ausgewaehlte_Entscheidungen.de.html#

exegese
exegese
6 maanden geleden

Het volk moet de misleidende mafklappers van de overheid gewoon volledig gaan negeren. Wij zijn in een overweldigende meerderheid, wij zijn aan de macht als we maar willen en durven !

Ik lach bijv. de bruikbare idioten met hun maskers in hun gezicht uit.

Dezelfde mensen die een paar maanden geleden zelf zeiden dat het absoluut niets doet en schijnveiligheid biedt, roepen nu om het hardst dat we maskers moeten dragen anders gaan ze het wel verplichten !

Ze moeten denken dat we allemaal debiel zijn, wat mij betreft komen ze toch bedrogen uit. Ik doe niet mee, heb überhaupt nooit ergens aan meegedaan en ben dat in de toekomst ook niet van plan. Niemand is verantwoordelijk voor mijn gezondheid en zal dat ooit zijn, ook ik ben niet verantwoordelijk voor andermans gezondheid of zal dat ooit worden. Gezondheid is niet gelijk aan het niet hebben van corona. Ik heb schoon genoeg van de ons opgedrongen idioterie !

Charlie
Charlie
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

Klasse, alleen vrees ik dat we niet in de meerderheid zijn.

exegese
exegese
Reactie op  Charlie
6 maanden geleden

Klopt @Charlie, maar daar kan snel verandering in komen als we maar hun tegenstrijdigheden en aantoonbare leugens massaal blijven exposen. Als we maar de juiste kritische vragen blijven stellen dan zullen zeer spoedig zich veel en veel meer mensen achter ons scharen. Hun leugenbolwerk staat op instorten en dat weten ze. Vraag maar eens in je directe omgeving aan mensen hoe ze er in werkelijkheid over denken, vraag maar eens, of ze Rutte en consorten diep in hun hart echt geloven. Dan kom je er achter dat er maar weinig nodig is om een gigantische menigte van onbewuste meelopers kunt triggeren om terstond hun mening bij te stellen en zich tegen de leugenaars te keren.De linkse kerk staat op instorten en de waarheid bonkt luid en duidelijk op de deur. Houdt moed en zegt het voort.

Anita
Anita
Reactie op  Charlie
6 maanden geleden

Volgend jaar zeker niet meer. Je ziet thans op straat (zelfs in het bos, duinen en strand waar prima afstand kan worden gehouden) lui met een mondkapje op lopen

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Anita
6 maanden geleden

Dat zijn de grootste schapen en de meest angstige mensen. Met dat lapje praten ze niet meer, ze zien er depressief uit.

Wat zou er gebeuren als ik met zo’n lapje, een zonnebril op samen met een petje en een capuchon erover de winkel binnenstap, volledig onherkenbaar ?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Geen schaap
6 maanden geleden

Mensen vinden dat ineens heel prettig. Dan voelen ze zich beschermd, maar beseffen niet dat het ook overvallers kunnen zijn. Ik had dit ook in mijn achterhoofd. Ik zit ook te denken aan een soort gordijn van een sjaal om mijn hoofd, zodat ik nog gewoon vrij kan ademen. Maar een zonnebril, petje en capuchon zat ik ook al aan te denken. Behalve de zonnebril heb ik dat al gedaan. Hoedje op, dan kunnen die muilkorven geen vuile blikken werpen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Anita
6 maanden geleden

Dat doen ze omdat ze willen uitstralen dat ze deugen. Het zijn mensen die graag naar een ander wijzen als er wat is. Die denken echt dat het helpt als ze er de hele dag mee lopen. Sommigen hebben hem ook op terwijl ze alleen thuis zijn. Hun hersens werken niet meer door het zuurstofgebrek. Kanker zal ook wel veel meer voorkomen (gebrek aan zuurstof in de weefsels)

Anna
Anna
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

Geweldig reactie!

AlbertV
AlbertV
6 maanden geleden

De ‘R’ zit alweer een tijdje in de maand wat vroeger betekende dat verkoudheid en griep op de loer lagen. “Kleed je goed aan!” zei moeder dan. Volstrekt normaal dat mensen, vooral die met verminderde weerstand, weer ziek worden. Lekker onder de wol kruipen, kippenbouillon, veel fruit en een paar dagen later weer gezond. Het lijkt wel of nu iedereen met een snotneus met gillende sirenes naar het ziekenhuis gesleept wordt: CORONACORONA!!
De waanzin heerst.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  AlbertV
6 maanden geleden

Dat is ook zo. Ze gebruiken verkoudheid/griep voor de coronahoax. En ze weten principes wat ze doen en waarom ze dat doen: de Great Reset.

Anna
Anna
Reactie op  Mikkel
6 maanden geleden

Exact! En heb je gemerkt, overal in de wereld griep cijfers in eens verdwenen..
meetellen met corona hun statiskieken ballon meer op te blazen!

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

Al weken lang worden er 10.000 mensen geteld met een positieve uitslag. Als ik aanneem dat 10 % van de testen positief zijn dan zijn er elke dag 100.000 testen
We zijn nu 8 maanden bezig met corona en ik ken en weet van geen mens dat ze besmet zijn of waren.
Hoe worden deze cijfers gemanipuleerd om ons vooral erg bang te maken?

Margie
Margie
Reactie op  Eelke Piers
6 maanden geleden

Sterker nog…ik ken wereldwijd ook geen mens die zich heeft laten testen???

Tom
Tom
Reactie op  Eelke Piers
6 maanden geleden

Ik ken wel mensen die het gehad hebben, eerst de man ( heeft astma ) heeft heel zwaar gehad daarna de vrouw en geen last was begin van corona. Ook collega haar ouders die hebben weken lang last gehad ergens in April. En nu bij onze dochter op werk ( zorg begeleidend wonen,zorg) 5 personeelsleden onze dochter heeft astma die kneep hem echt maar was negatief.
Verder niemand en ik geloof ook niet dat lockdown en mondkapjes helpen draag hem zeker niet.

Jan
Jan
Reactie op  Eelke Piers
6 maanden geleden

Als het echt zo dodelijk was dan zullen we allemaal weten van mensen in ons omgeving/kenniskring die nu dood zijn….
Ik ken niemand…..

Anna
Anna
Reactie op  Eelke Piers
6 maanden geleden

Over mondkapjes…..
Als het virus echt besmettelijk was, hadden ze overal Bio-Hazard vuilnisbakken waar die vieze mondkapjes weggegooied moeten zijn!! Geen Bio-Hazard bakken te zien wereldwijd!!!
Hint: geen gevaarlijk virus!!!

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

gouverneur

Gouverneur Florida is klaar met corona en sleept Amerikaanse RIVM voor de rechter

Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

95
0
We lezen graag je reactie!x