Homepagina » Mens en Dier » Profetieen van Jimi Hendrix (video)

Profetieen van Jimi Hendrix (video)

Veel artiesten en muzikanten halen hun inspiratie uit de etherische rijken terwijl anderen kiezen voor psychedelische hulpmiddelen. De muziek van Jimi Hendrix bevat intrigerende profetieën die nader worden bekeken.

Het is hoogst aannemelijk dat de uitspraken van Edgar Cayce over het verloren continent Atlantis dienden ter inspiratie voor zijn album Valleys of Neptune.

“Het zonnestelsel gaat binnenkort door veranderingen heen die de aarde over ongeveer 30 jaar zullen beïnvloeden.” – Jimi Hendrix in de San Diego Free Press, juni 1969

If Six Was Nine

Over zijn nummer If Six Was Nine zei hij dat er een kosmische betekenis achter zit, verborgen in de getallen zes en negen. Samen hebben deze getallen volgens Jimi een bepaalde kracht. Volgens hem is de negen een symbool van een zeer hoge spirituele macht die naar de aarde komt.

Hendrix was ervan overtuigd dat galactische wezens uit de ruimte in de nabije toekomst naar onze planeet zouden komen om de mensheid te helpen in haar strijd tegen het kwaad. Hij zag links als negatief en rechts als positief.

Ontwaking

Volgens hem zou de aankomst van de positieve macht een grootse verandering op onze planeet teweegbrengen. Liefde, vrede en broederschap zouden opnieuw opbloeien op aarde, net zoals ten tijde van de oude beschaving van Atlantis.

Hendrix zei dat het begin van deze gebeurtenissen vooraf zou worden gegaan door onverwachte veranderingen in de wereld om ons heen. Hij benadrukte ook dat wij, de mensen, actief zouden moeten worden en moeten anticiperen op deze positieve veranderingen in onszelf en onze wereld.

Hij legde uit dat de mensen op aarde al veel te lang slapen en dat er een ontwaking plaatsvindt terwijl de hogere macht onze planeet nadert. Hendrix stierf in het Samarkand Hotel te Londen op 18 september 1970 op 27-jarige leeftijd aan een overdosis slaappillen.

Bron: In5d.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

juristen

Nieuw initiatief: ruim 50 juristen en advocaten gaan strijden voor jouw vrijheid

Vandaag presenteerde jurist Ghislen Nysten een nieuw ...

corona

Autopsie onthult: spike-eiwitten komen na coronavaccinatie in vrijwel ELK orgaan terecht

In Duitsland is onderzoek gedaan naar een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x