Homepagina » Buitenland » ‘Corona-experts baseren zich op 3 feiten die niet kloppen’
corona
Foto: Otter CC BY-SA 4.0

‘Corona-experts baseren zich op 3 feiten die niet kloppen’

De deskundigen die onze politici adviseren over corona gaan uit van 3 verkeerde aannames, die verwoestende gevolgen hebben voor mensen en voor de economie. Dat schrijft Mike Yeadon, een voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer, in de Britse Daily Mail.

Ten eerste nemen zij aan dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie; ten tweede dat slechts 7 procent van de bevolking tot dusver is besmet en ten derde dat het sterftecijfer door corona ongeveer 1 procent bedraagt, zegt hij. Als we geen strengere maatregelen nemen, zullen heel veel mensen sterven, zo beweren de zogenaamde experts.

Yeadon wijst erop dat coronavirussen niet nieuw zijn. In Europa kennen we tenminste 4 varianten van het coronavirus die verkoudheid veroorzaken. “Veel mensen die besmet zijn geweest met andere coronavirussen zijn immuun voor virussen die erop lijken, zoals het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Circa 30 procent van de bevolking was al immuun voor Covid-19 voordat het virus Europa bereikte, iets wat de experts blijven negeren.”

Ook onjuist

Yeadon verwijst daarnaast naar het – inmiddels wereldberoemde – onderzoek van professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit, die concludeerde dat het sterftecijfer bij corona ongeveer 0,2 procent is. Dat betekent dat één op de 500 besmette mensen sterft. In Nederland zijn tot nu toe 7400 mensen gestorven met corona, wat zou betekenen dat 3,7 miljoen mensen besmet zijn geweest. Dat is niet 7, maar ruim 21 procent.

Dan heb je nog de mensen die al immuun waren en kinderen, die veel moeilijker besmet raken. De aanname dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie, is dus ook onjuist, zegt Yeadon.

“Het virus is minder gevaarlijk dan ze ons willen doen geloven en daarnaast staan we op het punt groepsimmuniteit te bereiken,” stelt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat deze zogenaamde tweede golf zal uitdoven zonder de zorg te overbelasten. We zouden dan ook onmiddellijk ons normale leven weer moeten kunnen oppakken.”

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Als eerste moeten ze deze virus van die klasse A lijst ( gevaarlijkste soorten als bijvoorbeeld ebola en de pest )halen . Als er nu wel iets echt gevaarlijks door het land gaat zal bijna niemand het nog geloven. En de consequenties daarvan nemen. Heeft u bloed aan uw handen en dit voor persoonlijk gewin ,moeten deze mensen gewoon berecht worden.

jtprf
jtprf
1 jaar geleden

Tja, wat heb je aan al die tegen geluiden. 80% van de mensen gaan er in mee.
Ik zag het vandaag in de winkels, slechts
een enkele waaronder ik, die zo’n mond vod
niet heeft. Ze ( enkelen ) lopen er zelfs buiten mee, en
dat word meer.
Vandaag tijdens fietsronde, even bij horeca buiten
pilsje gepakt, zat op stoel an tafeltje, maar mocht
dan niet, één halve meter van dat stoeltje op
stenen trapje mocht dan wel.
Hoe bizar is dat? Er was niemand daar, alleen
ik en mijn fietsmaat.
Horeca eigenaar kan ik begrijpen, men schijt hem
zelfs aan bij politie, dus de omwonenden!
Bizar allemaal.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Ondertussen zijn ze mooi van de nertsenfokkerijen af, is de horeca naar de klote, talloze bedrijven failliet, sportscholen noodlijdend en de mensen psychisch nabij de wanhoop gebracht.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 jaar geleden

Het bestaan van virussen met zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken aantonen is net als het met wetenschappelijke bewijzen aantonen van godheden.

Het is niets anders dan geloven in het bestaan van virussen en godheden, verder komt men dan ook niet in de fake wereld van de machthebbers.

En zogenaamde gekochte wetenschappers en onderzoekers en hun verschillende bewijzen vertellen alleen maar leugens. ‘Bewijzen’ die worden onderwezen, zoals religieuze bewijzen worden onderwezen.

Door de corona zwendel is er één heel positieve discussie gestart, die van de leugens en het meer dan de honderd jaren oude geloof en misleiding rond niet bestaande virussen.

x

Check Also

pauw

Jeroen Pauw: het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden

Bijna twee jaar weten we dat de ...

patiënten

Bijna 70% coronapatiënten in Canisius Wilhelmina Ziekenhuis volledig gevaccineerd, aandeel neemt snel toe

In het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x