Homepagina » Buitenland » ‘Corona-experts baseren zich op 3 feiten die niet kloppen’
corona
Foto: Otter CC BY-SA 4.0

‘Corona-experts baseren zich op 3 feiten die niet kloppen’

De deskundigen die onze politici adviseren over corona gaan uit van 3 verkeerde aannames, die verwoestende gevolgen hebben voor mensen en voor de economie. Dat schrijft Mike Yeadon, een voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer, in de Britse Daily Mail.

Ten eerste nemen zij aan dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie; ten tweede dat slechts 7 procent van de bevolking tot dusver is besmet en ten derde dat het sterftecijfer door corona ongeveer 1 procent bedraagt, zegt hij. Als we geen strengere maatregelen nemen, zullen heel veel mensen sterven, zo beweren de zogenaamde experts.

Yeadon wijst erop dat coronavirussen niet nieuw zijn. In Europa kennen we tenminste 4 varianten van het coronavirus die verkoudheid veroorzaken. “Veel mensen die besmet zijn geweest met andere coronavirussen zijn immuun voor virussen die erop lijken, zoals het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Circa 30 procent van de bevolking was al immuun voor Covid-19 voordat het virus Europa bereikte, iets wat de experts blijven negeren.”

Ook onjuist

Yeadon verwijst daarnaast naar het – inmiddels wereldberoemde – onderzoek van professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit, die concludeerde dat het sterftecijfer bij corona ongeveer 0,2 procent is. Dat betekent dat één op de 500 besmette mensen sterft. In Nederland zijn tot nu toe 7400 mensen gestorven met corona, wat zou betekenen dat 3,7 miljoen mensen besmet zijn geweest. Dat is niet 7, maar ruim 21 procent.

Dan heb je nog de mensen die al immuun waren en kinderen, die veel moeilijker besmet raken. De aanname dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie, is dus ook onjuist, zegt Yeadon.

“Het virus is minder gevaarlijk dan ze ons willen doen geloven en daarnaast staan we op het punt groepsimmuniteit te bereiken,” stelt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat deze zogenaamde tweede golf zal uitdoven zonder de zorg te overbelasten. We zouden dan ook onmiddellijk ons normale leven weer moeten kunnen oppakken.”

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
4 maanden geleden

Als eerste moeten ze deze virus van die klasse A lijst ( gevaarlijkste soorten als bijvoorbeeld ebola en de pest )halen . Als er nu wel iets echt gevaarlijks door het land gaat zal bijna niemand het nog geloven. En de consequenties daarvan nemen. Heeft u bloed aan uw handen en dit voor persoonlijk gewin ,moeten deze mensen gewoon berecht worden.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Henk
4 maanden geleden

Die tweede zin is echt geniaal! We zouden ons daarop moeten richten!

benno
benno
Reactie op  Henk
4 maanden geleden

als eerste moeten we zorgen dat ongekozen organisaties als het who/kill bates/grootbanken geen zeggenschap heeft over soevereine landen…..

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Henk
4 maanden geleden

Het is een halsmisdaad, vooral omdat kritische wetenschappers het allemaal verteld hebben, maar zij het niet wilden horen en hun handen voor hun oren hielden. Zij hebben heel veel doden op hun geweten. Kijk alleen al eens naar het aantal zelfmoorden. De eerste maanden hadden ze nog een excuus, maar nu er zoveel wetenschappelijk kritiek is op testen en kritiek op het knoeien met cijfers, gaat die vlieger niet meer op.

Anna
Anna
Reactie op  Henk
4 maanden geleden

Over mondkapjes…..
Als het virus echt gevaarlijk en besmettelijk was, hadden ze overal Bio-Hazard vuilnisbakken waar de vuile gebruikte mondkapjes weggegooied moeten zijn! Geen Bio-Hazard bakken te zien wereldwijd!

jtprf
jtprf
4 maanden geleden

Tja, wat heb je aan al die tegen geluiden. 80% van de mensen gaan er in mee.
Ik zag het vandaag in de winkels, slechts
een enkele waaronder ik, die zo’n mond vod
niet heeft. Ze ( enkelen ) lopen er zelfs buiten mee, en
dat word meer.
Vandaag tijdens fietsronde, even bij horeca buiten
pilsje gepakt, zat op stoel an tafeltje, maar mocht
dan niet, één halve meter van dat stoeltje op
stenen trapje mocht dan wel.
Hoe bizar is dat? Er was niemand daar, alleen
ik en mijn fietsmaat.
Horeca eigenaar kan ik begrijpen, men schijt hem
zelfs aan bij politie, dus de omwonenden!
Bizar allemaal.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  jtprf
4 maanden geleden

Mensen voelen zich beter als ze anderen de wet voor kunnen schrijven.

fatima de jong
fatima de jong
Reactie op  jtprf
4 maanden geleden

Zelfde hier. Westerse Wereld is in staat van beleg. We worden aangevallen. ‘War’. Niet ik die het zeg, maar Aartsbisschop Vigano: https://youtu.be/QPcTL_1tOQM

Catharina
Catharina
Reactie op  fatima de jong
4 maanden geleden

Stille staats greep is dit, heb het verhaal van de aartsbisschop gezien….er zit iets heel boosaardigs achter ja

Edward
Edward
Reactie op  jtprf
4 maanden geleden

Die 80% slepen de hele samenleving de afgrond in. De schadelijke mondkapjesplicht komt er per 1 december, wat een nachtmerrie. We kunnen deze psychopaten niet meer stoppen.

Margie
Margie
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Als we altijd hetzelfde blijven doen, blijft het altijd hetzelfde

jtprf
jtprf
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

dat denk ik ook. Je krijgt hier nog geen 5 man
op een rij. Je mag de kar trekken. Kijk je
om is er niemand meer.

Geen schaap
Geen schaap
4 maanden geleden

Ondertussen zijn ze mooi van de nertsenfokkerijen af, is de horeca naar de klote, talloze bedrijven failliet, sportscholen noodlijdend en de mensen psychisch nabij de wanhoop gebracht.

Lupis
Lupis
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Deze wereldwijde hoax is lang voorbereid door de pharma industrie die nu enorme winsten maken ,en door de Bill & Melinda
Gates foundation die miljoenen dollars aan verschillende “virologen “waaronder Mark van Ranst -die meer op Tv komt dan dat hij ooit gewerkt heeft- En De Gucht -die in feite een dierenarts is en ook premier De Croo passeert langs de Gates kassa ,deze leugenaars hebben alle baat bij een lockdown

Alex
Alex
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

That’s the only positive thing to get rid of the horriblet mink fur industry! I’m against any form of animal cruelty, exploitation and abuse!

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Het bestaan van virussen met zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken aantonen is net als het met wetenschappelijke bewijzen aantonen van godheden.

Het is niets anders dan geloven in het bestaan van virussen en godheden, verder komt men dan ook niet in de fake wereld van de machthebbers.

En zogenaamde gekochte wetenschappers en onderzoekers en hun verschillende bewijzen vertellen alleen maar leugens. ‘Bewijzen’ die worden onderwezen, zoals religieuze bewijzen worden onderwezen.

Door de corona zwendel is er één heel positieve discussie gestart, die van de leugens en het meer dan de honderd jaren oude geloof en misleiding rond niet bestaande virussen.

Luc Bleckmnn
Luc Bleckmnn
4 maanden geleden

Het zal een “Cold Winter” gaan worden.( onvoorziene woordslip van Joe Biden) Men zal rekening moeten houden met het loslaten van een ernstiger vorm van het Coronavirus begin 2021. Het draaiboek van het Rockefeller document is bekend. Kan de overheid de oppositie tegenhouden?

Op dit moment wordt ieder tegengeluid in de kiem gesmoord en tegenstanders geframed of geintimideerd.

Ook in Amerika wordt met dit scenario gerekend, de vraag is kan het Meijelse Medicijn wat ondersteund wordt door een overweldigende hoeveelheid internationale studies,deze verhoogde mortaliteit van het Covid 21- virus bestrijden. De Deep State met de Big Pharma hebben zich denk ik hierop verkeken.

Uit alle nieuwsberichten die binnenkomen bij ons wordt dus een overweldigende angstzaaierij gebracht. Vanwege de toenemende opositie zal er dus een nieuwe uitbraak gecreëerd worden (de 2e golf daarna de 3e golf en de 4e golf teneinde de Big Reset mogelijk mogelijk te maken.

CSTV.nl heeft een fimpje van de President van Ghana gepost in juni dit jaar. Kijk hoe actueel het wordt. Ook is het Rockefeller document bij CSTV gepresenteerd.

Viruswaarheid heeft de status van controlled opposition verloren. Het wordt een bedreiging voor de regering met alle rechtszaken. Ook de geweldige ondersteuning van de hoogopgeleide groep met hun kennis en contacten zal tot staan moeten worden gebracht in de ogen van Den Haag. In dat perspectief moet een besmettelijkere en kwaardaardigere virusuitbraak moeten worden gezien om de oppositie klem te zetten. Met gaat de maatregelen van nu gebruiken tegen het verzet.

Hoever gaat de bevolking in het geloven van alle framing, de onwaarheden in de kranten en TV, het gemis aan objectieve feiten, waar is intellectueel Nederland? Gebruik het eenvoudige boerenverstand, ja een steun voor de boeren! en gebruik dit soort info om op zoek te gaan.

Wees kritisch, geloof mij niet maar ga op onderzoek uit. Zoek op BITSCHUTE Cafe Weltschmertz, (Google censureert bepaalde intevieuws, zoek Google De Blauwe Tijger met Tom Zwitser, kijk wat ze over hem schrijven.
Alle info die onwelvallig is wordt of door de media geframed of als terroristisch aangeduid. Kijk naar Gezond Verstand, koop een exemplaar want dat kan niet gecensureerd worden. Ollongren gebood dat het naast de fabeltjeskrant moest liggen! maar was de Fabeltjeskrant niet een van de beste Nederlandse programma’s?

www The Blue Tiger
www Cafe Weltschmertz
www X22report.com
www Carlson Tucker
www Dr John Campbell HCQ-evidence
www professor Pierre Capel (ook in Cafe
Weltschmertz)

ga van hieruit verder zoeken
www Viruswaarheid;/ informeren
https://brandnewtube.com/watch/misuse-of- pcr-tests-wort-crime-against-humanity 49 minuten begin evt bij minuut 20 !!!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Luc Bleckmnn
4 maanden geleden

Hi @ Luc Bleckmnn,

Hoe goedbedoeld ook; ik denk dat iedereen hier wel op de hoogte is van jouw linksuggesties en daar regelmatig naar kijkt.
De NPO is hier allesbehalve populair.
Verder prima verhaal hoor! 👍

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Luc Bleckmnn
4 maanden geleden

Een ernstiger Corona-variant is nog steeds familie van verschillende verkoudheidsvirussen. Mensen hebben daar al T-cellen afweer voor, dus ik weet niet of dat plannetje lukt. Een stijging zal er zijn, maar dat is ieder jaar.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Wat mij betreft stoppen we met praten over Corona. Want alles is inmiddels wel gezegd. Diegenen die dit virusnonsensverhaal nog altijd geloven, zijn voorlopig toch niet op andere gedachten te brengen.
Daarvoor is toch echt een harde schok nodig, en die zal binnenkort wel komen.
Al verwacht ik dat sommigen hardnekkig blijven volhouden.
Van de politiek hoeven we niets meer te vewachten. Niet voor niets is de spoedwet aangenomen door beide kamers.
Ik denk dat we ons meer op de plannen van o.a. het WEF en de ‘great reset’ moeten richten. Als mensen doorkrijgen dat het de bedoeling is dat al hun bezit, zoals huis, auto en boot hen wordt ontnomen, wellicht dat dát ze wakker schudt.
En niet alleen dat.
Eergisteren een Duitse kinderarts op YouTube horen vertellen (en ook nogal emotioneel) hoe ouders werd gedreigd hun kind af te nemen als het niet werd gevaccineerd. Helaas geen link daarvan bewaard.

“You’ll own nothing” — And “you’ll be happy about it.”

https://duckduckgo.com/?t=ffhp&q=WEF+great+reset+own+nothing+be+happy&ia=web

p.s. Ik weet dat hier enkele topics terug aandacht aan besteed is, maar hoe meer aandacht hoe beter.

dennis
dennis
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

zodra zij mij alles afnemen, komen ze van een koude kermis thuis…. wij hebben bijna geen bezit. de auto al helemaal… die was 350 euro haha, ze mogen hem zo hebben. het kost ze meer om te vernietigen, dan dat hij waard is

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  dennis
4 maanden geleden

ze willen meer dan dat “bezit”,ze willen je ziel.en daar draait alles om je hoeft me niet te geloven.geen vaccin geen rechten .kies goed want het hangt ons allemaal boven het hoofd. rutte en de jonge hebben al gekozen (95 miljoen).(p.s.die hoeven geen vaccin/nog niet) openbaring 13:18 o.a. https://www.weesdeweerstand.nl/2020-060606/
het getal 666 en niet kopen of verkopen. nu mag je in Australië al niet meer vliegen als je geen vaccin hebt gehad. ja alles heeft met geloof te maken hoe je het ook went of keert. suc6 met keuze maken,God wacht op jou want eens zul je voor Hem staan.

exegese
exegese
Reactie op  klaas vaak
4 maanden geleden

@klaas vaak, precies zo is het ! Ze willen controle over onze geest, onze wil…..wie wij zijn en wat ons tot mens maakt. Zodra dat doel bereikt is is de “goddelijke” status van de “leiders” achter onze “leiders” bevestigd en hebben wij ons laten onderwerpen. Het is bijkans een ordinaire weddenschap die koste wat kost gewonnen moet worden. Het is aan ons of wij dat goed gaan vinden.

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Ondertussen in bijna heel Europa demonstraties tegen de regimes. Als we allemaal meedoen en loyaal zijn aan de vrijheidsstrijders dan is dit zo voorbij. Burgerlijke ongehoorzaamheid is ook een meer dan prima keuze.

Stay Positive ❤️💪

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Er komen hier regelmatig van die gulle “dumb downers”, maar ze laten nooit hun gezicht zien; zit verborgen achter hun mondkapje. Argumenten hebben ze niet.

jtprf
jtprf
Reactie op  Ruud Steunassen
4 maanden geleden

bijna iedereen krijgt standaard minimaal 1
duimpie omlaag, “het hoort erbij”

RW - Vrijheid
RW - Vrijheid
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Dat meedoen is nou net het probleem. Laatst waren we weer op het Malieveld. Max 3.000 mensen waren gekomen voor de vrijheid en democratie. Soms lijkt het echt maar een klein groepje wakkere mensen te zijn van een paar duizend, tegenover 17,4 miljoen slepende schapen, om moedeloos van te worden.

THEO
THEO
4 maanden geleden

BOVENDIEN WORDEN BIJ DE ANALYSE DE STALEN NU 35 MAAL VERDUBBELD IN PLAATS VAN 35 MAAL VOORHEEN WAARDOOR 500 KEER MEER KANS OP VERVUILING EN FOUTE (POSITIEVE) UITSLAG

Wieringa
Wieringa
4 maanden geleden

Als we gewoon 1 dag niet testen hebben we ook 1 dag geen positieve gevallen

dennis
dennis
Reactie op  Wieringa
4 maanden geleden

dat zeggen er ook steeds meer, maar ik denk dat de meeste mensen nu zo langzamerhand ook wel eens uitgetest zijn….

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Wieringa
4 maanden geleden

Nee hoor. Aangezien alles een leugen is, wordt er ook gelogen over het aantal testen en ‘besmettingen’ (positieve testen). Dus al wordt er helemaal niet getest, dan nog krijgen we cijfers te horen die ons in angst moeten houden.

Alex
Alex
4 maanden geleden

Sept. 10, 2020 CDC: individuals are more likely to survive the coronavirus after contracting it. The health agency says if you have the virus between the ages of 0 to 70, you have a 99% survival rate. And if you’re over 70, the survival rate is nearly 95%.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html?

Jan
Jan
Reactie op  Alex
4 maanden geleden

Deze zijn de feiten!

x

Check Also

nieuws

Populaire nieuwslezeres en ‘coronacriticus’ neemt na 22 jaar ontslag: ‘Ik wil dit werk niet langer doen’

De populaire Amerikaanse nieuwslezeres Kari Lake houdt ...

de jonge

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x