CoronaMens en Dier

Arts zegt lidmaatschap GroenLinks op omdat partij zich niet uitspreekt tegen ‘schadelijke coronapas’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Arts Jona Walk van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen laat weten dat ze haar lidmaatschap van GroenLinks heeft opgezegd. De partij komt volgens haar niet op voor de democratie en onze grondrechten.

“Er werd zonder kritische vragen meegestemd op wetten die steeds meer van onze grondrechten inperkten, zonder plan om de effectiviteit ervan te evalueren of een duidelijke einddatum te stellen,” schrijft Walk, één van de initiatiefnemers van het manifest tegen de coronapas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Uitsluiting en polarisatie

“Kamerleden en anderen aan de top van de partij plaatsen berichten op social media die oproepen tot uitsluiting en de polarisatie in onze samenleving voeden,” voegt de arts toe. Zaterdag riep GroenLinks andere partijen op niet te besturen met PVV en FVD, na de gemeenteraadsverkiezingen van volgende maand.

GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt dat collega-partijleiders met hem een ‘democratische grens’ moeten trekken. Klaver zei dat politici van FVD ‘een systematische aanval op de democratische rechtsstaat’ uitvoeren door bijvoorbeeld te spreken over tribunalen waar politici berecht zullen worden.

Beëindigen van de coronawet

“Ik kan niet langer goedpraten dat ik lid ben van een politieke partij die zich niet uitspreekt tegen het ineffectieve en schadelijke coronatoegangsbewijs, die zich niet hard maakt voor het beëindigen van de coronawet en het herstellen van het democratische proces, en die ik niet vertrouw om mijn grondrechten te beschermen,” besluit Walk.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
2 jaren geleden

Wie worden er nog meer wakker bij vervuilend links en wie en wat voor mensen gaan straks nog stemmen op vervuilend links en d666??????

Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Ik denk dat, behalve FvD, geen enkele partij zelf ook maar iets onderzoekt. Ze kauwen alleen na wat door rutte en Hugo is voorgekauwd.
Maar pas op, gemeentes..vooral niet met ze samenwerken hoor … ze konden eens de waarheid boven tafel krijgen…
Over polariseren, discrimineren en wat al niet meer gesproken..

M@j
M@j
2 jaren geleden

Een zeer goede zet, hopelijk zegt nu, ieder die lid is van D66, GroenLinks, VVD CDA en PvdA zijn lidmaatschap op met deze redenen. Is ook een vorm van protest en hopelijk gaan die oogkleppen bij hun eindelijk weg.

Irma
Irma
2 jaren geleden

Dit is nog maar het begin. Tenslotte met haat vernietig je jezelf.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x