CoronaMens en Dier

Arts zegt lidmaatschap GroenLinks op omdat partij zich niet uitspreekt tegen ‘schadelijke coronapas’

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Arts Jona Walk van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen laat weten dat ze haar lidmaatschap van GroenLinks heeft opgezegd. De partij komt volgens haar niet op voor de democratie en onze grondrechten.

“Er werd zonder kritische vragen meegestemd op wetten die steeds meer van onze grondrechten inperkten, zonder plan om de effectiviteit ervan te evalueren of een duidelijke einddatum te stellen,” schrijft Walk, één van de initiatiefnemers van het manifest tegen de coronapas.

Uitsluiting en polarisatie

“Kamerleden en anderen aan de top van de partij plaatsen berichten op social media die oproepen tot uitsluiting en de polarisatie in onze samenleving voeden,” voegt de arts toe. Zaterdag riep GroenLinks andere partijen op niet te besturen met PVV en FVD, na de gemeenteraadsverkiezingen van volgende maand.

GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt dat collega-partijleiders met hem een ‘democratische grens’ moeten trekken. Klaver zei dat politici van FVD ‘een systematische aanval op de democratische rechtsstaat’ uitvoeren door bijvoorbeeld te spreken over tribunalen waar politici berecht zullen worden.

Beëindigen van de coronawet

“Ik kan niet langer goedpraten dat ik lid ben van een politieke partij die zich niet uitspreekt tegen het ineffectieve en schadelijke coronatoegangsbewijs, die zich niet hard maakt voor het beëindigen van de coronawet en het herstellen van het democratische proces, en die ik niet vertrouw om mijn grondrechten te beschermen,” besluit Walk.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Wie worden er nog meer wakker bij vervuilend links en wie en wat voor mensen gaan straks nog stemmen op vervuilend links en d666??????

Pepper
Pepper
4 maanden geleden

Ik denk dat, behalve FvD, geen enkele partij zelf ook maar iets onderzoekt. Ze kauwen alleen na wat door rutte en Hugo is voorgekauwd.
Maar pas op, gemeentes..vooral niet met ze samenwerken hoor … ze konden eens de waarheid boven tafel krijgen…
Over polariseren, discrimineren en wat al niet meer gesproken..

M@j
4 maanden geleden

Een zeer goede zet, hopelijk zegt nu, ieder die lid is van D66, GroenLinks, VVD CDA en PvdA zijn lidmaatschap op met deze redenen. Is ook een vorm van protest en hopelijk gaan die oogkleppen bij hun eindelijk weg.

Irma
Irma
4 maanden geleden

Dit is nog maar het begin. Tenslotte met haat vernietig je jezelf.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x