CoronaBuitenland

Arts die alarmklok luidde over coronavaccins belandt op ic na vliegtuigcrash

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

De Amerikaanse arts Carrie Madej is zondag zwaargewond geraakt bij een vliegtuigcrash. Ze ligt met meerdere botbreuken in het ziekenhuis. Ook haar vriend was betrokken bij de crash en heeft een gebroken rug en schedel. Op haar website staat een oproep tot gebed.

Tim Brown schrijft voor de website SonsOfLibertyMedia.com dat Madej hem donderdag een sms’je heeft gestuurd waarin stond dat ze de komende maanden geen lezingen geeft omdat het medisch tuchtcollege achter haar aan zit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA doet momenteel onderzoek naar de crash in Meriwether County in de staat Georgia. Het vliegtuig crashte op Roosevelt Memorial Airport in Warm Springs na motorproblemen. De arts en haar vriend kwamen neer in een weiland ten noorden van het vliegveld.

Alarmklok

Het vliegtuigje was onderweg van St. Petersburg in Florida naar Newnan-Coweta County Airport. Het werd naar Warm Springs geleid, maar crashte alsnog.

Brown heeft bevestigd dat Madej op de ic ligt en laat weten dat ze dinsdag mogelijk van de ic af mag.

De arts spreekt zich al geruime tijd kritisch uit over de coronavaccins. Ze luidde de alarmklok en werd gecensureerd door YouTube. “Mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is,” zei ze. “Ze knoeien met het RNA en het DNA, het genoom, de genen. Dat kan op termijn resulteren in kankers, mutagenen en auto-immuunziektes.”

Over mijn lijk, Klaus

“Bill Gates vindt dat er te veel mensen zijn, hij wil de wereldbevolking uitdunnen. Mensen, word wakker! Deze man wil niet dat wij allemaal in leven blijven. Hij heeft het al zo vaak op zo veel verschillende manieren gezegd. Hij is geen wetenschapper, geen dokter, geen epidemioloog. Waarom geven we hem deze macht?” vroeg ze.

De arts haalde ook uit naar Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. Vorig jaar zei hij tijdens de Davos Agenda: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” Madej deelde een sneer aan hem uit: “Over mijn lijk, Klaus.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dokter Carrie Madej heeft dit voorval in ieder geval nog overleefd…al die Doktoren, Artsen & Wetenschappers die met MH-17 onderweg waren naar een Aids-Conferentie kunnen het niet meer navertellen toen ze door die smerige NAVO-OekroNazis uit de Lucht werden geschoten…

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Straks krijgt ze een staaf in haar neus en is besmet met het man made sars cov 2 virus. Remdesivir maakt dan het project af. Hoe weten we dat er niet gerommeld is met de motor van het vliegtuig?

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Ook over mijn lijk, Klaus.

Gee
Gee
1 jaar geleden

Bidden voor deze vrouw, mensen!?!?

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x