CoronaBuitenland

Canadese premier Trudeau hard aangepakt: hij ‘klinkt als Hitler’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

De Amerikaanse komiek en presentator Bill Maher heeft hard uitgehaald naar de Canadese premier Justin Trudeau, die zei dat de vrijheidstruckers een ‘marginale minderheid’ vormen, die niet representatief is voor het gedachtengoed van de Canadezen.

“Met blokkades kun je geen pandemie stoppen,” beweerde Trudeau in het parlement. “Je moet het beëindigen met wetenschap en gezondheidsmaatregelen. Illegale demonstraties zijn onacceptabel en benadelen bedrijven en producenten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Nee, dat zijn ze niet

Ook noemde hij ongevaccineerden ‘racisten en vrouwenhaters’. Trudeau vroeg zich af of de samenleving deze mensen nog moet ‘tolereren’. Volgens Maher klinkt de Canadese premier ‘als Hitler’ als hij dit soort uitspraken doet.

“Ik dacht eerst dat hij een coole vent was. Toen begon ik te lezen over wat hij heeft gezegd. Hij had het over mensen die niet gevaccineerd zijn. Hij zei dat ze ‘niet geloven in de wetenschap, vaak vrouwonvriendelijk zijn, vaak racistisch zijn’. Nee, dat zijn ze niet,” aldus Maher.

Nu klink je als Hitler

Hij zei dat we ‘een keuze moeten maken’ en moeten beslissen of we ‘deze mensen tolereren’. “Tolereren? Nu klink je als Hitler. En recentelijk zei hij dat ze ‘onacceptabele meningen’ verkondigen,” zei de komiek.

Zijn gast zei ‘verrast’ te zijn dat Trudeau dergelijke uitspraken doet. Ironisch genoeg zei de premier in het parlement: “De paar mensen die nu hard roepen en met hakenkruizen zwaaien, zijn niet de definitie van wie Canadezen zijn.”

[Zero Hedge]

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Ook in Nederland is het ‘extreme midden’ een uiterst gevaarlijke ontwikkeling die door de redelijke flanken wordt bestookt. Maar vele mensen trappen in de propaganda van VVD66SPvdACDAGL.

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Deze vent is gevaarlijk gek en bovendien ontzettend dom.

Skippy
Skippy
2 jaren geleden

Gelukkig, men begint het door te krijgen. Idem geldt voor Rutte, Kuipers en Hugo.

Don
Don
2 jaren geleden

Ben ineens in reincarnatie gaan geloven.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x