CoronaBuitenland

Canadese premier Trudeau hard aangepakt: hij ‘klinkt als Hitler’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse komiek en presentator Bill Maher heeft hard uitgehaald naar de Canadese premier Justin Trudeau, die zei dat de vrijheidstruckers een ‘marginale minderheid’ vormen, die niet representatief is voor het gedachtengoed van de Canadezen.

“Met blokkades kun je geen pandemie stoppen,” beweerde Trudeau in het parlement. “Je moet het beëindigen met wetenschap en gezondheidsmaatregelen. Illegale demonstraties zijn onacceptabel en benadelen bedrijven en producenten.”

Nee, dat zijn ze niet

Ook noemde hij ongevaccineerden ‘racisten en vrouwenhaters’. Trudeau vroeg zich af of de samenleving deze mensen nog moet ‘tolereren’. Volgens Maher klinkt de Canadese premier ‘als Hitler’ als hij dit soort uitspraken doet.

“Ik dacht eerst dat hij een coole vent was. Toen begon ik te lezen over wat hij heeft gezegd. Hij had het over mensen die niet gevaccineerd zijn. Hij zei dat ze ‘niet geloven in de wetenschap, vaak vrouwonvriendelijk zijn, vaak racistisch zijn’. Nee, dat zijn ze niet,” aldus Maher.

Nu klink je als Hitler

Hij zei dat we ‘een keuze moeten maken’ en moeten beslissen of we ‘deze mensen tolereren’. “Tolereren? Nu klink je als Hitler. En recentelijk zei hij dat ze ‘onacceptabele meningen’ verkondigen,” zei de komiek.

Zijn gast zei ‘verrast’ te zijn dat Trudeau dergelijke uitspraken doet. Ironisch genoeg zei de premier in het parlement: “De paar mensen die nu hard roepen en met hakenkruizen zwaaien, zijn niet de definitie van wie Canadezen zijn.”

[Zero Hedge]

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
6 maanden geleden

Ook in Nederland is het ‘extreme midden’ een uiterst gevaarlijke ontwikkeling die door de redelijke flanken wordt bestookt. Maar vele mensen trappen in de propaganda van VVD66SPvdACDAGL.

Hollewijn
Hollewijn
6 maanden geleden

Deze vent is gevaarlijk gek en bovendien ontzettend dom.

Skippy
Skippy
6 maanden geleden

Gelukkig, men begint het door te krijgen. Idem geldt voor Rutte, Kuipers en Hugo.

Don
Don
6 maanden geleden

Ben ineens in reincarnatie gaan geloven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x