Binnenland

Artsen Covid Collectief (1500+ medici) van LinkedIn afgegooid: ‘Dit kán zo toch niet langer’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Artsen Covid Collectief, waar 1572 medisch specialisten bij zijn aangesloten, is van LinkedIn afgegooid. De organisatie staat kritisch tegenover veel coronamaatregelen. Zo is het Artsen Collectief tegen een algemene mondkapjesplicht en is zij het standpunt toegedaan dat massale vaccinatie van de algehele bevolking tegen Covid-19 onverantwoord en onnodig is. De groep vindt ook het massaal testen van de bevolking onacceptabel.

“Er is sprake van een angstpandemie rondom corona. De schadelijke gevolgen van de coronamaatregelen voor onze psychische gezondheid, zoals minder sociale contacten, minder bewegen en het ontstaan van financiële problemen, zijn zodanig groot dat zij niet in verhouding staan tot het doel ervan. Angst zonder perspectief tast gezondheid en draagvlak aan,” schrijft het collectief.

Aanleiding: petitie tegen buitensporige maatregelen

Voorzitter Evelien Peeters, werkzaam als internist-endocrinoloog, schrijft in een reactie op LinkedIn: “Het Artsen Covid Collectief is van LinkedIn afgegooid net! De aanleiding betreft de petitie die we samen met Herstel-NL indienden bij het Europees Parlement. Dezelfde petitie is vanuit meerdere Europese landen ingediend. Ook de post van Herstel-NL over deze petitie is net verwijderd. Wat kan de reden zijn dat zoiets gebeurt?”

“Hoe vrij moet de vrijheid van meningsuiting zijn? Wat vind jij aanvaardbaar qua censuur?” vraagt ze.

In de petitie waarschuwen de organisaties het Europees Parlement voor buitensporige maatregelen voor de volksgezondheid die zijn opgelegd door EU-regeringen. Ze spreken het Europees Parlement erop aan dat de lockdowns, inperkingen en andere daaropvolgende beperkingen niet langer proportioneel, gerechtvaardigd of empirisch onderbouwd zijn.

Monddood gemaakt

Het regent ondertussen verontwaardigde reacties. “Dit kán zo toch niet langer mensen,” schrijft columniste Marianne Zwagerman. Programmamaker Flavio Pasquino voegt toe: “Een keurige partij die ruim 1500 medici vertegenwoordigt monddood gemaakt!”

Psychiater Monique de Veth-Konings reageert: “Delen van andere informatie, kritisch zijn, is iets wat blijkbaar niet meer kan in Nederland. Er kan toch echt gesproken worden van censuur.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

DE KEIZER ZONDER KLEREN

Hahahaha…CIA-Big-Tech laat gewoon open en bloot hun Strategie van Propaganda & Censuur aan iedereen zien…Meer Censuur betekent alleen maar dat hun toren van Babel nog sneller instort…De vraag naar & ontwikkeling van Alternatieven zal alleen maar meer toenemen & uiteindelijk het onvermijdelijke EINDE van CIA-Big-Tech betekenen…

Annette
Annette
11 maanden geleden

Ook maar een kort geding aanspannen? Als ik het goed heb (lees iedere dag zo ongelooflijk veel berichten) was het twee of drie weken geleden, dat BPOC2020 van Twitter? gegooid werd. Zij dreigden met een kort geding en een paar uur later waren zij weer terug. De dreiging was voldoende.
In zo’n wereld leven wij inmiddels.
Duidelijk aan dit verhaal is weer, dat de WAARHEID dus absoluut niet meer verteld mag worden. Er is nog maar één waarheid en dat is de LEUGEN. Alles wat recht is krom praten en wat krom is recht praten.
Hoe gek het ook is…. ik zie er toch wel wat positiefs in in wat er nu allemaal gebeurt. Ik denk dat de psychopaten het toch een beetje benauwd beginnen te krijgen.
Het net begint zich langzamerhand te sluiten. Laten wij duimen dat al het tuig er in terecht komt en als dat gebeurt…. dan kunnen WIJ weer gelukkig en vrij de draad oppakken van ons leven. Het leven KAN zo mooi zijn.

Richard
Richard
11 maanden geleden

Nederland Word wakker!!!

Wappie
Wappie
11 maanden geleden

En dat zegt genoeg hun leugens zijn niet meer te verkopen en dan de waarheid die uitkomt kunnen ze niet mee dealen want dan vallen ze door de mand omdat ze weten dat alles een leugen is Dan maar mond dood maken smerige lafbekken en dat vertegenwoordigd de bevolking ?? allemaal er uittrappen stelletje pshyschopaten opsluiten en dwangbuis gevaar voor de maatschappij ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x