Mens en Dier

Arts Zelenko vreest voor leven, neemt verontrustende videoboodschap op

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Vladimir Zelenko waarschuwt in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Mocht hij binnenkort komen te overlijden, dan is dat niet het gevolg van ziekte of zelfmoord, zegt hij.

In een video die Zelenko maandag op Gettr heeft geplaatst, suggereert hij dat het establishment op het punt staat een tandje bij te zetten in de strijd tegen artsen die zich openlijk uitspreken tegen het beleid. Hij roept mensen op om op te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De overheid is nu wanhopig,” zegt Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nabij is en ze hebben zich ingegraven.” De arts voegt toe dat zijn leven in gevaar is vanwege de informatie die hij naar buiten brengt.

Aanslag op de waarheid

“Ten eerste ben ik niet suïcidaal,” aldus Zelenko. “Ten tweede ben ik gezond. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.” Hij spreekt van een ‘aanslag op de waarheid’.

Zelenko zegt ook dat ze binnenkort zullen proberen artsen te bestraffen: het intrekken van licenties, enzovoorts. “Artsen moeten de handen ineenslaan en zich verzetten tegen de tirannie.”

Vijand van de mensheid

Hij roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We moeten ‘nee’ zeggen tegen de demente marionet in het Witte Huis en al die leugens van mensen als Fauci en de NIH, de CDC en de FDA. Al deze organisaties zijn niets meer dat prostituees en bordelen.”

“Ik pleit niet voor geweld. Ik pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Sta op. Zeg ‘nee’ tegen de giftige doodsprikken en zeg ‘nee’ tegen de overheid, die niets meer is dan een vijand van de mensen, een vijand van de mensheid,” zegt Zelenko.

[Infowars]

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Vele vooraannstaande lui zijn vermoord
,

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

THE ONLY THING TO FEAR IS FEAR ITSELF

WOIII is al een tijdje in volle gang….de Cabal probeert in een laatste Krampachtige Stuiptrekking te redden wat er nog te redden valt…weiger te buigen voor een Khazar zonder kleren aan…als we deze Elite-Parasieten hun gang laten gaan maken ze ons toch allemaal af…dus welbeschouwd: Wat hebben we te a verliezen? We hebben alleen maar iets te WINNEN! Namelijk Ons eigen Leven & dat van onze Kinderen, Vrouwen, Familie, Vrienden & Landgenoten….Die Satanische Illusionisten willen ons doen Geloven dat ze de Totale Controle al bezitten…maar ze bezitten hélémáál NIKS…dus gas d’rop…Over mijn Lijk dat dit Ongedierte wint of ongestraft wegkomt! Deze Oorlog MOET Gewonnen worden…

Marco "
Marco "
2 jaren geleden

Feit : als het om zoveel geld gaat als nu met het “prikgebeuren ” is een leven bijzonder weinig waard .

Bewaking van ook bijv. Fülmich zou niet overdreven zijn?

Hans van Alphen
Hans van Alphen
2 jaren geleden

Daar ben ik het volledig mee eens

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x