Buitenland

Zweedse artsen analyseren video van Witte Helmen en komen tot onthutsende conclusies

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hulporganisatie Witte Helmen won afgelopen maand de Oscar voor beste korte documentaire. Eerder werd de groep al onderscheiden met de Right Livelihood Award, de ‘alternatieve Nobelprijs’.

Een groep Zweedse artsen, waaronder kinderartsen, heeft een video van de Witte Helmen bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat de ‘levensreddende’ procedures in het filmpje onjuist, levensbedreigend of gewoon nep zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zo reanimeren de Witte Helmen in de video een levenloos kind, aldus de artsen, die spreken van macabere taferelen.

De vermeende aanval op Sarmin

Vlak voor de Oscar-uitreiking publiceerde Human Rights Watch een rapport over aanvallen met chemische wapens op de bevrijde stad Aleppo.

Het was grotendeels een kopie van het rapport uit april 2015 over een vermeende chloorgasaanval op de stad Sarmin in Idlib.

Daarin heeft Human Rights Watch het over anonieme ‘inwoners van Sarmin’ die zeggen dat ze ‘kort voor de aanval’ helikopters hebben ‘gehoord’.

Nergens werd daadwerkelijk een helikopter gezien. De belangrijkste getuige in het rapport is een lid van de Witte Helmen genaamd Leith Fares.

“Een helikopter dropt altijd twee tonnen,” zei Fares. “We waren in eerste instantie blij omdat er geen explosie volgde.”

Hoewel ze helikopters ‘hoorden’ en een aanval verwachtten, zijn er geen beelden van de aanval zelf. Er zijn alleen beelden van ‘reddingswerkers’ van de Witte Helmen die de levenloze lichamen van drie kinderen verplaatsen.

Een macaber tafereel
Zweedse artsen analyseren video van Witte Helmen en komen tot onthutsende conclusies
Marcello Ferrada de Noli

De kinderen hebben geen zichtbare verwondingen en reageren niet wanneer de ‘hulpverleners’ reanimatie toepassen.

Professor Marcello Ferrada de Noli, voorzitter van Zweedse artsen voor mensenrechten (SWEDHR) stuurde de beelden naar diverse Zweedse medisch specialisten.

Dr. Leif Elinder, een Zweedse arts, reageerde als volgt: “Na de videobeelden te hebben bestudeerd ontdekte ik dat de procedures die zijn toegepast op de kinderen bizar, niet-medisch, niet-levensreddend en zelfs levensbedreigend zijn.”

Een collega van dr. Lena Oske, een andere Zweedse arts, reageerde op een fragment waarin een kind een intracardiale injectie krijgt: “Als het kind niet al dood was, zou deze injectie het zeker hebben gedood!”

“Wat een macaber tafereel. En hoe triest,” voegde de collega toe.

Banden met het al-Nusra Front en Al Qaida

Interessant genoeg opereren de Witte Helmen alleen in gebieden die in handen zijn van het al-Nusra Front en IS, twee terreurorganisaties.

Professor Ferrada de Noli merkt op dat er inmiddels genoeg bewijs is waaruit blijkt dat de Witte Helmen nauwe banden onderhouden met terroristische organisaties.

Eén van de leiders van de Witte Helmen, Mustafa al Haj Yussef, zwoer bijvoorbeeld trouw aan extremistische groeperingen als Ahrar Al Sham, die verantwoordelijk worden gehouden voor etnische zuiveringen in Syrië.

Yussef riep tijdens de verkiezingen van 2014 op tot het bombarderen van burgers in Damascus.

Toch worden de Witte Helmen gezien als een ‘neutrale en onpartijdige humanitaire organisatie’.

Theater

De video van de Witte Helmen die de Zweedse artsen hebben geanalyseerd werd ook vertoond bij de VN-Veiligheidsraad.

De Amerikaanse oud-ambassadeur bij de VN, Samantha Power, zei daarover: “Ik zag niemand in de ruimte die niet huilde. Niemand hield het droog.”

De VN-functionarissen waren zo afgeleid door de macabere praktijken, dat ze geen kritische vragen stelden over de verschillende procedures die in de video werden uitgevoerd door de ‘medici’.

Als de video van ondertiteling was voorzien, hadden de beleidsmakers al snel kunnen zien dat het tafereel in scène was gezet.

Op 1:16 zegt een ‘arts’: “De moeder moet onder en de kinderen moeten bovenop haar. Hé! De moeder moet onder.”

Het doel: een no-fly zone

Ferrara de Noli legt uit dat de beelden van de Witte Helmen worden gebruikt in een poging een no-fly zone in te stellen boven Syrië en meer ingrijpende sancties op te leggen.

Volgens een gelekt VN-rapport uit 2016 leiden de Amerikaanse en Europese economische sancties tegen Syrië tot ‘lijden van ongekende omvang onder gewone Syriërs’.

Conclusie

De VN-functionarissen werden tot tranen toe geroerd door de beelden van de Witte Helmen.

In een normale wereld zouden ze worden vervolgd voor de manier waarop ze kinderen inzetten om landen te betrekken bij een oorlog waar uiteindelijk alleen maar meer kinderen bij omkomen.

In plaats daarvan onderscheiden we ze met de alternatieve Nobelprijs en sturen we ze miljoenen aan belastinggeld.

Door de inspanningen van oorlogshavik Samantha Power en haar zogenaamde mensenrechtenorganisaties, die worden gecontroleerd door de westerse elite, begonnen de VS en NAVO-landen met het trainen en bewapenen van ‘gematigde’ extremisten die Syrië zijn binnengevallen en tot op de dag van vandaag terroriseren.

[The Indicter]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Nep nep nep, alles is nep. Hoe lang duurt het nog voor het tot iedereen is doorgedrongen ?
Zoals het stuk van Pieter Stuurman onlangs zo precies duidde hoe de vork in de steel zit : De wereld wordt bestuurd door een misdaadsyndicaat en de P. R. van dit syndicaat wordt beheerd door de media.
Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de mensen beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de mensen te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de mensen te parasiteren, maar ze te beschermen.

trackback
Als er al (Nobel) prijzen bij komen, moet je helemaal uitkijken… | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Erik
Erik
7 jaren geleden

Dit is eigelijk al oud nieuws, maar het zal een selecte groep zijn die dit weten.
Daarom hulde aan dit soort berichtgevingen.
Door dit soort “hulp” organisaties te hebben, bebben the powers that be, een middel om snel en ongezien binnen landsgrenzen te opereren.
Het rode kruis is hier ook een voorbeeld van.
Geld ophalen en het vervolgens in eigenzakken steken, maar ook een mogelijkheid om goeden een land binnen te smokkelen.
Nee, hulpgoeden zijn dat niet (misschien een paar procent), maar meestal wapens of iets dergelijks.
Ook kunnen deze organisaties zo mensen in en uit een land smokkelen.

Hou in je gedachte dat alles is gebaseerd op misleiding, dat wat goed lijkt zal ons juist vernietigen.

Een trieste waarheid, maar helaas maar al te waar…..

trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x