Het Complot

“Osama bin Laden stierf in 2001 in Afghanistan, niet in 2011 in Pakistan”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse journalist heeft gezegd dat Osama bin Laden in december 2001 in Afghanistan is gestorven, niet in mei 2011 in Pakistan. De gepensioneerde professor James Henry Fetzer zei dat de topjournalist Seymour Hersh de halve waarheid vertelt over de dood van Bin Laden.

In een artikel in het tijdschrift London Review of Books beschuldigde Hersh president Obama van ‘leugens omtrent de dood van de Al Qaida-leider’. Hersh schrijft dat de Pakistaanse autoriteiten het Amerikaanse leger naar Bin Laden hebben geleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op 2 mei 2011 maakte Washington bekend dat Bin Laden door speciale troepen en CIA-agenten was gedood in zijn schuilplaats in Abbottabad in Pakistan. De terroristenleider wordt verantwoordelijk gehouden voor de aanslagen op 11 september 2001.

De journalist van Veterans Truth Network zei verrast te zijn dat Hersh het niet heeft begrepen. “Osama bin Laden is op 15 december 2001 in Afghanistan gestorven,” zei hij. “Hij is volgens de moslimtraditie begraven in een anoniem graf.”

“David Ray Griffin, die 10 boeken over 9/11 op zijn naam heeft staan, heeft erover geschreven in Osama bin Laden Dead or Alive,” voegde hij toe. “Nicholas Kollerstrom schreef erover in een artikel getiteld Osama bin Laden, 1957 – 2001. Zelfs Fox News publiceerde op 26 december 2001 een artikel over de dood van Osama bin Laden.”

Volgens Fetzer was de Navy Seals-operatie in 2011 een staaltje van politiek theater, een pr-stunt. “Osama bin Laden had niets te maken met 9/11,” legde hij uit. “Het enige wat de Amerikaanse overheid doet is liegen tegen het volk.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
8 jaren geleden

Bin Laden had niets te maken met 9/11? En al die videoboodschappen dan?

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdbeichten en andere nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
jenne
jenne
8 jaren geleden

Het zou heel goed zo kunnen zijn, de USA-CIA-FBI-zionisten en ander gespuis maken er een potje van, niets is zo als het er uit ziet, of de schijn heeft van !

Bennie
Bennie
8 jaren geleden

Allemaal al klaar voor operation Jade Helm 15 ?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x