Homepagina » UFO » Astronaut: “Er waren UFO’s bij Roswell, maar dat is stilgehouden vanwege de technologie die ze gebruiken”
Astronaut: "Er waren UFO's bij Roswell, maar dat is stilgehouden vanwege de technologie die ze gebruiken"

Astronaut: “Er waren UFO’s bij Roswell, maar dat is stilgehouden vanwege de technologie die ze gebruiken”

Apollo 14-astronaut Edgar Mitchell sprak onlangs in een interview met Observer.com over UFO’s en het beroemde Roswellincident. Volgens velen is er in de jaren veertig een UFO gecrasht bij het Amerikaanse plaatsje.

Mitchell, die in het gebied opgroeide, zei dat hij zelf nog nooit een UFO heeft gezien. Hij zei wel te hebben gesproken met mensen die op de nucleaire basis White Sands hadden gewerkt. Die bevestigden tegenover hem dat er UFO-activiteit was geweest.

Hij zei ook dat het incident geheim is gehouden vanwege de technologie die uit de UFO’s kon worden gehaald door ‘vermogende partijen’. Hij doelde hiermee op de mensen die achter de schermen het overheidsbeleid uitstippelen en het leger aansturen.

De 84-jarige Mitchell maakte deel uit van de Apollo 14-missie in 1971 en was de zesde maanwandelaar ooit. Hij is dus niet zomaar iemand. Volgens Mitchell vlogen aliens met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases en boven White Sands, waar in 1945 de atoombom Trinity werd gedropt, om zich te informeren over de militaire kracht van de Amerikanen.

Uit gesprekken met mensen bleek duidelijk dat de buitenaardse wezens wilden voorkomen dat Amerika oorlog zou voeren, zei hij. Luchtmachtofficieren die de raketbases in de Koude Oorlog bemanden zeiden tegen hem dat er toen geregeld UFO’s werden gespot. Die zouden raketten vaak onklaar hebben gemaakt, met name aan de Pacifische kust. “In die dagen was er hevige activiteit,” zei Mitchell. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Observer]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x