UFO

Astronaut: “Er waren UFO’s bij Roswell, maar dat is stilgehouden vanwege de technologie die ze gebruiken”

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Apollo 14-astronaut Edgar Mitchell sprak onlangs in een interview met Observer.com over UFO’s en het beroemde Roswellincident. Volgens velen is er in de jaren veertig een UFO gecrasht bij het Amerikaanse plaatsje.

Mitchell, die in het gebied opgroeide, zei dat hij zelf nog nooit een UFO heeft gezien. Hij zei wel te hebben gesproken met mensen die op de nucleaire basis White Sands hadden gewerkt. Die bevestigden tegenover hem dat er UFO-activiteit was geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij zei ook dat het incident geheim is gehouden vanwege de technologie die uit de UFO’s kon worden gehaald door ‘vermogende partijen’. Hij doelde hiermee op de mensen die achter de schermen het overheidsbeleid uitstippelen en het leger aansturen.

De 84-jarige Mitchell maakte deel uit van de Apollo 14-missie in 1971 en was de zesde maanwandelaar ooit. Hij is dus niet zomaar iemand. Volgens Mitchell vlogen aliens met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases en boven White Sands, waar in 1945 de atoombom Trinity werd gedropt, om zich te informeren over de militaire kracht van de Amerikanen.

Uit gesprekken met mensen bleek duidelijk dat de buitenaardse wezens wilden voorkomen dat Amerika oorlog zou voeren, zei hij. Luchtmachtofficieren die de raketbases in de Koude Oorlog bemanden zeiden tegen hem dat er toen geregeld UFO’s werden gespot. Die zouden raketten vaak onklaar hebben gemaakt, met name aan de Pacifische kust. “In die dagen was er hevige activiteit,” zei Mitchell. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Observer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x