Mens en Dier

Ziekenhuispatiënt haalt uit naar media: ‘Jullie pushen net zo hard mee met die hele vaccinatie-ellende’

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leon (50) werd opgenomen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven omdat hij meerdere keren was flauwgevallen. Hij bleek een zouttekort te hebben en kreeg in het ziekenhuis een zoutoplossing toegediend. “Dat is de reden dat ik hier ben,” zei hij tegen verslaggever Jan Waalen van Omroep Brabant. Omdat hij in het ziekenhuis ook positief was getest op corona, kwam Leon op de corona-afdeling terecht.

Hij heeft zich niet laten vaccineren omdat hij geen vertrouwen heeft in het vaccin. “Ik vind dat een vaccin vrijwillig moet blijven en die kant gaan we nu niet op. Het blijft niet vrijwillig. Dan klopt er ergens iets niet. Dan zit er in ieder geval een dubbele agenda. Die agenda komt niet mij ten goede, maar vooral degenen die de agenda gecreëerd hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoewel hij wordt meegeteld als coronapatiënt ligt hij eigenlijk in het ziekenhuis voor reguliere zorg. “Het flauwvallen had niets met covid te maken. Maar omdat je positief getest bent, val je wel onder die cijfers,” aldus Leon, die corona ziet als een vorm van griep.

Dat zal ook nooit het geval worden

“Ik zou me kunnen voorstellen dat je denkt: had ik het misschien maar wel gedaan,” zei Waalen, daarbij doelend op de vaccinatie. “Nee, dat is niet het geval,” reageerde Leon. “Dat zal ook nooit het geval worden.”

“Maar zou het zo kunnen zijn dat het feit dat u niet gevaccineerd bent één van de redenen is dat u hier nu ligt?” vroeg de verslaggever van Omroep Brabant. “Nee, want ik lig hier voor mijn zoutoplossing en ik lig hier niet voor mijn covid.” Maar u ligt wel op de covid-afdeling, zei de verslaggever.

Zo krijgen we hele scheve verhalen

“Zo krijgen we de verkeerde verhalen,” aldus Leon. “Zo krijgen we hele scheve verhalen. Dat is het nadeel van een deel van de media: jullie pushen net zo hard mee met die vaccinatie-ellende.”

Deze week werd bekend dat Omroep Brabant alle logo’s en stickers van de satelliet- en bedrijfswagens voor tv en radio verwijdert. Aanleiding voor het besluit zijn de aanhoudende bedreigingen aan het adres van de regionale omroep.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De media propageren slechts.
De rechtelijke macht legitimeert het slechts.
De politici willen ons Totaal Terroriseren.

Echter, de artsen zijn de uitvoerders van dit geheel. Zij dienen de injectie toe.
Zij voeren zoals in dit geval een onnodige invasieve medische handeling uit, de PCR test.

Het zijn derhalve de artsen die de kwalijkste rol spelen.

Maria
Maria
2 jaren geleden

Meer van dit soort mensen! Héél nuchter iemand!
En zo worden we belazerd!

Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Leon heeft ze in de smiezen, hij heeft ’t spel door. Hij toont moed en is een voorbeeld voor vele anderen. Hang in there, buddy!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!

Toevallig had ik dit verhaal gisteren al gelezen op Telegram. Ik maakte mij er héél boos over.

Wat zijn dit voor walgelijke mensen. Dit soort journalistiek is te bizar voor woorden.

Ik heb zelf ook wel mijn gedachten over het feit, dat deze Leon met opzet op die covid-afdeling is gelegd.

Die zogenaamde nietszeggende test om “covid” op te sporen is, zeker voor mensen werkzaam in het ziekenhuis, héél gemakkelijk te manipuleren.

Deze Leon kwam dus in het ziekenhuis terecht vanwege een tekort aan zout. Dat heeft natuurlijk geen ene malle moer te maken met “covid”, maar zó krijg je dus een scheef beeld wat betreft de opnames van covid-patiënten.

Dáár is natuurlijk goed over nagedacht. Iedere zogenaamde covid patiënt levert het ziekenhuis namelijk flink veel geld op.

En dan ook nog even toevallig een journalist van Omroep Brabant er op afsturen en een leugenachtig verhaal in elkaar flansen.

Ik kan mij goed voorstellen, dat ze bij Omroep Brabant alle stickers van de satelliet- en bedrijfswagens hebben verwijderd.

Wat men zaait, zal men oogsten!

En zó is het maar net!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x