Homepagina » Natuur en Milieu » 97% van de wetenschappers is het eens dat klimaatverandering door de mens komt? Waarom dit ‘totale kolder’ is
97

97% van de wetenschappers is het eens dat klimaatverandering door de mens komt? Waarom dit ‘totale kolder’ is

Activisten beweren dat ’97 procent van de wetenschappers’ het erover eens is dat mensen de opwarming van de aarde veroorzaken.

Totale kolder, stelt de FvD in een nieuwe video.

Het begon allemaal met een tweet van Barack Obama, die verwees naar een omstreden onderzoek van milieuactivist John Cook.

Statistische truc

Hij probeerde aan te tonen dat de mens hoofdverantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde.

Cook analyseerde 12.000 papers die de woorden ‘global warming’ of ‘klimaatverandering’ bevatten.

Het bleek dat twee derde daarvan, 67 procent, in het midden liet of de mens een rol speelt in de opwarming van de aarde.

Cook verwijderde deze groep vrijwel geheel uit het onderzoek door een statistische truc toe te passen.

Mythe

Hierdoor leek het opeens alsof 97 procent van de wetenschappers het eens was dat klimaatverandering door de mens wordt veroorzaakt.

Zo ontstond de mythe van de 97%-consensus.

Maar het wordt nog erger, zoals blijkt uit onderstaand filmpje.

Slechts 1,6 procent valt in de ‘pro-groep’.

Volkomen onzin

Dat 97 procent van de wetenschappers het eens is dat de mens de grootste oorzaak is van klimaatverandering, is volkomen onzin, benadrukt de FvD.

De meeste wetenschappers zeggen dat er geen enkele reden is voor paniek.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
10 maanden geleden

Hmm,ik weet en ervaar wel dat 97% van de beloften van overheden zijn gelogen…en denk dat 97% van de wetenschappers mij gelooft,..

Lydia
Lydia
10 maanden geleden

Het weer wordt al decenia gemanipuleerd …. de eerste patenten voor cloudseeding en HAARP zijn inmiddels 70 jaar oud …. info op geoengeneeringwach.com

IIS
IIS
10 maanden geleden

We worden voorgelogen, gedicteerd, geregeerd, gecontroleerd, gehersenspoeld, gekocht, vermoord, ziek, arm en ellendig gemaakt door het zionisme (satanische maffia) en dat alles van ver en bovenaf.

Alles wat men leest en hoort vanuit en over de gevestigde politiek, gevestigde media, gevestigde banken en gevestigde wetenschap enzoverder wordt haarfijn door een machtige club zeer Kranke geesten gestuurd, die banken (geld), ondernemingen en politiek en overheden in de pocket hebben, deze mensen zijn verantwoordelijk voor praktisch alle leed en ellende in de (westerse/Europese/MO) wereld.

Het klimaat is net zo’n smerige zionistische aangelegenheid als de gestuurde zionistische oorlogen en financiële crisissen.

Goedgelovige stupide volksdelen en de linkse (vaak agressieve) bewegingen worden daarbij gemanipuleerd, gekocht en als slaven- en zombie-eenheden ingezet om actie te voeren voor de meesters van het zionisme tegen het volk en de wereld. De (klimaat)wetenschappers en demonstranten doen daar in hun schuld of onschuld dapper aan mee en zijn allen gebruiksvoorwerpen en als de hoeren van Babylon.

Dit voortschrijdende kanker, want het zionisme is kanker, timmert al over decennialang stevig aan de weg en deze macht is nog altijd groeiende en kan uitsluitend of vooral groeien omdat de bevolking slaapt, droomt en zichzelf stronteigenwijs dom blijft houden. Vergeet niet, kanker gedijt goed in een verzuurde en weerstandloze omgeving. Ben zelfs ervan overtuigd dat er iets in ons voedsel en drinken wordt ‘verstopt’ om miljarden mensen dom, mak en braaf te houden. Hoe anders is het te verklaren dat veel mensen, zo niet miljarden mensen, niet meer goed in hun vel zitten of als idioten of zombies door het leven gaan en geen enkele gezonde, weldenkende of natuurlijke tegenreactie of weerstand meer geven. Het kan niet alleen zijn omdat de mens politiek correct geconditioneerd-afgericht is.

Pjoter
Pjoter
10 maanden geleden

97%?

0,3% leest de Bijbel (het woord van God!) en ziet uit naar dé vervoering en daarna de komst van Jezus.
En zij leven nog lang (héél lang!) en gelukkig.

Denk daar a.u.b. over na?!
Vredevolle fijne dagen toegewenst.

Bigfeet
Bigfeet
Reactie op  Pjoter
10 maanden geleden

Het belieft me niet.

Silbereye
Silbereye
10 maanden geleden

(97% van de wetenschappers is het eens dat klimaatverandering door de mens komt)

Narcisme komt dus nogal bizar royaal voor in de wetenschappelijke kringen, snap werkelijk niet dat de nietige mensheid zichzelf in staat ziet deze wereld te kunnen beinvloeden, wat een ontstellende hoogmoet gaat er van deze mensen uit.
Overigs is het klimaat (negatief) aan het veranderen ons confortabel plekje gaat verloren dat is wel duidelijk maar dat is de ononkoombare cyclus welke de aarde al miljoenen jaren doormaakt, de geschiedenis van de polen, ijstijden etc deden zich al voor toen de mensheid deel begon uit te maken op deze planeet.

Wij kunnen geen doktertje over de aarde spelen, maar wel een goed heenkomen zoeken in gebieden welke de ergste rampen zoals onderlopen van gronden niet zullen beleven.
Maar zover is onze overheid niet, zover zullen ze vermoedelijk ook niet komen want dan word hun macht ondermijnd en macht delen behoord niet bij hun agenda.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
10 maanden geleden

Door de overheden met hun slecht 8% functionerende hersencellen zelf wordt de klimaatcrisis in stand gehouden, dit omdat ze de mensheid onwetend houden over het feit dat ze zelf de veroorzakers zijn en zowel totaal onvermogend zijn om dit ook te gaan oplossen.

x

Check Also

coronawet

Boris Dittrich (D66) tijdens debat coronawet: ‘Het volk begrijpt het niet’

In de Eerste Kamer wordt sinds vanochtend ...

bill gates

Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

De coronapandemie laat ons zien dat het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x