UFO

Vliegverkeer Israël stilgelegd om UFO

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vliegverkeer in Israël is woensdag korte tijd stilgelegd nadat in het Israëlische luchtruim een ongeïdentificeerd vliegend object was gezien, zo liet de militaire radio van het land weten.

De luchtmacht liet gevechtstoestellen opstijgen en het luchtruim werd enkele minuten hermetisch afgesloten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het afsluiten van het luchtruim was een ‘uitzonderlijke’ maatregel en geeft aan hoe gespannen de sfeer is in het land.

Resten

Afgelopen zaterdag schoot de Israëlische luchtmacht nog een onbemand en ongewapend vliegtuigje uit de lucht. De drone vloog vanaf de Middellandse Zee het luchtruim binnen, aldus een legerwoordvoerder.

In de buurt van de Negevwoestijn werd de drone na een mislukte eerste poging neergehaald. Militairen zijn in het gebied waar de drone is neergehaald op zoek naar de resten van het vliegtuigje.

Voorval

In juli 2006 schoot Israël al eens een ongewapende drone neer boven de territoriale wateren van het land. Op 12 april 2005 slaagde een ander onbemand vliegtuigje erin over het noorden van Israël te vliegen zonder neergehaald te worden.

Het leger wilde niet gelijk commentaar geven op het voorval woensdag. Ook wilde het niet ingaan op het bericht dat de drone afgelopen zaterdag in eerste instantie werd gemist door de F-16 die erop af was gestuurd.

Bron: AFP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
max1
max1
11 jaren geleden

Die ufo kan ook een drone geweest zijn. Vorige week hebben zij er één uit de lucht geschoten.

r
r
11 jaren geleden

helemaal niet …zij konden gewoonweg niet opstijgen vanwege dat deze ufo de toestellen blokkeerde met ufo stralen…een smoesje komt hiermee goed uit en past precies in het straatje om hun tekortkomingen daarin te verbloemen..

Sieuwert
Sieuwert
11 jaren geleden

Een ongeïdentificeerd vliegend object dus idd. een UFO. Toch opvallend hoe open de Israëlische luchtmacht hierover is.

Doet me onwillekeurig denken aan dat Spaanse verkeersvliegtuig boven Zeeland eind augustus dit jaar waarvan de piloot de vluchtorders niet opvolgde en het toestel in tegenovergestelde richting stuurde. Uiteindelijk bleek het te gaan om ‘verstoord radiocontact’. Heb hier zo m’n twijfels over omdat ik denk dat het ook hier om een UFO ging. En natuurlijk…je hoort en leest er nooit meer wat over. Gevalletje doofpot dus! Of was het misschien een in de weg vliegende weerballon waardoor de piloot moest uitwijken?

max1
max1
11 jaren geleden

[quote name=”r”]helemaal niet …zij konden gewoonweg niet opstijgen vanwege dat deze ufo de toestellen blokkeerde met ufo stralen…een smoesje komt hiermee goed uit en past precies in het straatje om hun tekortkomingen daarin te verbloemen..[/quote]

Dat wist ik niet r. Ik heb nog op israelische nieuwssites gekeken, maar ik heb niets speciaals betreffende de ufo kunnen ontdekken.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x