Buitenland

Australië: Als je voor 15 oktober geen vaccin hebt gehaald, mag je niet meer werken – ‘Het is heel simpel’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groot deel van de werknemers in de Australische deelstaat Victoria moet voor 15 oktober minstens één coronaprik hebben gehaald ‘als ze willen blijven werken’, zo heeft premier Daniel Andrews aangekondigd.

De werknemers moeten voor 26 november hun tweede dosis hebben gehaald. “Het is uiterst belangrijk dat het aantal gevallen niet verder stijgt, waardoor de ziekenhuizen nog voordat we weer opengaan onder immense druk zouden komen te staan,” zei hij vrijdag tijdens een persconferentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het is heel simpel

Op de vraag wat mensen kunnen doen als ze deze verplichte vaccinatie niet willen, antwoordde de premier: “Dan gaan ze niet naar hun werk. Het is heel simpel. Heel simpel.”

We willen vrij zijn, we zullen vrij zijn, we gaan weer open en de sleutel daartoe is het verhogen van de vaccinatiegraad,” zei Andrews. “We willen zoveel mogelijk mensen vaccineren. Er staat te veel op het spel. Deze vaccins zijn veilig en ze werken.”

Premier Berejiklian stapt op wegens corruptieonderzoek

Deze week kondigde de premier van de Australische deelstaat New South Wales, Gladys Berejiklian, haar ontslag aan, nadat corruptiewaakhond ICAC had laten weten dat er een onderzoek naar haar loopt. De commissie tegen corruptie onderzoekt of ze het vertrouwen van het publiek heeft geschonden toen ze tussen 2012 en 2018 subsidies toekende aan verschillende gemeenschapsorganisaties.

Het Australische oud-parlementslid Clive Palmer zei vorige maand tijdens een persconferentie dat Berejiklian ‘tientallen miljoenen’ heeft gekregen van AstraZeneca en Pfizer om zoveel mogelijk mensen te vaccineren tegen corona.

Dystopische taferelen

In Melbourne (Victoria), waar veel werknemers zich dus voor 15 oktober moeten laten vaccineren als ze willen blijven werken, zijn onderstaande dystopische taferelen aan de orde van de dag:

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
baviaan
baviaan
2 jaren geleden

dit is pure chantage en zeker vergelijkbaar met jodenvervolging…..beide hebben de bedoeling op uitroeien van mensen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

In Australië MOET je dus vóór 15 oktober in ieder geval de eerste prik hebben gehad en voor 26 november de tweede. Anders wordt het je verboden om nog naar je werk te gaan.
Dit is absoluut verschrikkelijk. Wat een onmogelijke keuze die je dan moet maken.
Gisteren las ik toevallig over een Amerikaanse whisle blower die vertelde dat haar collega onder druk was gezet en toen ook onder die druk was bezweken. NU is zij dood. Zij had dus een onderbuikgevoel dat die prik niet goed was. En dat was dus ook zo. Zo zullen er inmiddels velen zijn.
Gelukkig ben ik gepensioneerd en word nu nog niet voor die keuze gesteld. Maar er zit vast ook hier het nodige in het vat om mensen te gaan dwingen.
Die Clive Palmer is ECHT goed bezig. Hij is miljardair en staat ook nog eens aan de goede kant. Hij heeft die corrupte trut Gladys Berijiklian mooi ontmaskerd. Zal ongetwijfeld bij het onfrisse clubje van Klaus Schwab en consorten hebben behoord.
Clive Palmer heeft, ik dacht, gisteren op ALLE radiostations in Australië een boodschap uitgezonden over de gevaren van het vaccin. Hij heeft daar enkele tonnen van zijn eigen geld ingestoken. Het resultaat was in ieder geval, dat er véél minder mensen naar de prikstations gingen.
Er zijn dus nog heel rijke mensen, die WEL een geweten hebben.
Als laatste dat dilemma: prikken of niet meer werken. Hoe moeilijk ook, maar ik zou toch niet zwichten.
Het beste is dat mensen die er gelijk over denken, zich verzamelen en met elkaar de storm proberen te doorstaan.
Dit kan je niet alleen. Maar samen staan wij sterk.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Laat HugoDeQRankzinnige dit maar niet horen…..

Takkov
Takkov
2 jaren geleden

Hieruit blijkt dat al onze politici zijn omgekocht en miljoenen krijgen voor het pushen van de vaccins die geen vaccins zijn maar een euthanasie prik die ze remote kunnen activeren.. ze zijn (de elite) in paniek omdat er 100 miljoen Amerikanen weigeren de prik te halen… en die hebben allemaal wapens.. als daar de vlam in de pan slaat zijn de rapen gaar voor de regering.. is het jullie opgevallen dat het de landen die colonien waren of zijn van het Engelse Konikrijk allemaal dysopische dwang om de spuit erin te krijgen pushen.. Australie, Canada, Nieuw Zeeland.. het is een olievlek met psychopaten die overal hun gif verspreiden.. als we ons nu niet verenigen dan zijn we de volgenden… met zn allen naar Amsterdam vandaag 3 10 2021 de dag dat er een kantelpunt kan worden bereikt.. wij zijn met velen .. zij maar een handvol

Back to top button
169
0
We lezen graag je reactie!x