Chemtrails

Duitse regering informeert bevolking over chemtrails

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse regering informeert haar bevolking sinds vorige maand via haar website over chemtrails. Dat meldt het Duitse Kopp Online.

Waarnemers vermoeden dat geo-engineering, het bewust ingrijpen in het functioneren van de Aarde, al tenminste 20 jaar lang wordt toegepast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Geo-engineering wordt op de website van het Duitse ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF) verkocht als een onschuldige methode om klimaatverandering tegen te gaan.

Met behulp van geo-engineering wil het ministerie straling van de Zon tegenhouden en CO2 in de atmosfeer reduceren als gevolg waarvan de Aarde minder snel zou opwarmen en het broeikaseffect zou verminderen.

Op haar website erkent het ministerie dat de maatregelen niet zonder risico zijn en dat sommige vragen vooralsnog onbeantwoord blijven. Ook wordt duidelijk dat chemtrails slechts een klein onderdeel zijn van de ingrijpende maatregelen die effect hebben op grootschalige systemen op Aarde.

Wetenschappers zijn bezorgd dat de chemicaliën die wereldwijd worden verspreid kunnen leiden tot serieuze aandoeningen.

{qtube vid:=ogp44qKfGts}

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A  Melse
A Melse
11 jaren geleden

Vandaag, 11 oktober 2012 was het ook weer raak, in elk geval boven Gelderland. Chemtrails van noord naar zuid en van west naar oost (matrixen) Het gif waaierd uit tot breedtes van enkele honderden mtr tot wel enkele kilometers. Ik hebde afgelopen dagen enkele kamerleden benaderd en gevraagd of hierover nu eens vragen in de 2e kamer kunnen worden gesteld. Wat hier gebeurd heeft te maken met: Milieu, Defensie, Veiligheid, Buitenlandse Zaken enz. Een regering MOET hierop officieel gaan reageren. Teken allemaal in elk geval de pititie van SOPN.nl
De vraag die moet worden herhaald totdat er antwoord is luidt: Wat wordt er boven onze hoofden uitgespoten….? en WAAROM!
met vriendelijke frisse en zuurstofijke maar stofvrije groetjes,
Alfred Melse

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x