Homepagina » Buitenland » Australische premier: coronavaccin wordt verplicht (en krabbelt terug)
australische
Foto: Australian Embassy Jakarta CC BY 2.0

Australische premier: coronavaccin wordt verplicht (en krabbelt terug)

Australië wil het coronavaccin ‘zo verplicht als mogelijk maken’ zodra het beschikbaar komt, kondigde de Australische premier Scott Morrison eerder vandaag aan. Later krabbelde hij terug en zei hij dat het vaccin toch niet verplicht zal worden.

De Australische nieuwssite News.com.au onthulde dat zijn regering een deal heeft gesloten met farmareus AstraZeneca. Eerder sloot Nederland een contract af met dit bedrijf voor een potentieel coronavaccin. De Britse overheid heeft 100 miljoen doses besteld.

Morrison verwacht dat het vaccin begin volgend jaar beschikbaar is. Op de vraag van radiozender 3AW of het verplicht zal zijn, antwoordde de premier dat 95 procent van de bevolking het moet krijgen. “Het zal zo verplicht als mogelijk zijn,” zei hij. “We hebben het hier over een pandemie die de wereldeconomie heeft verwoest en die honderdduizenden levens heeft geëist, waaronder 450 Australiërs.”

Neil Mitchell van 3AW wees erop dat de bevolking zich waarschijnlijk zal verzetten tegen een verplichte vaccinatie. Hierop zei Morrison dat de overheid nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

Genetisch gemodificeerd virus

De premier is de bedenker van ‘no jab, no pay’ (geen prik, geen geld), een maatregel die ervoor zorgt dat ouders die hun kinderen niet laten vaccineren, minder geld krijgen van de overheid.

De Australische hoofdepidemioloog Paul Kelly zei eerder tijdens een persconferentie dat de vaccinatie in eerste instantie vrijwillig zal zijn. Hij voegde toe dat er campagnes gelanceerd zullen worden om mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren.

Ook opmerkelijk: het coronavaccin van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford is gemaakt van een genetisch gemodificeerd virus dat verkoudheid veroorzaakt bij chimpansees. Wetenschappers hebben het virus zodanig aangepast dat het ‘lijkt op corona’.


[News.com.au]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jur
Jur
6 maanden geleden

Maund: Welcome To The Global Gulag…
https://www.zerohedge.com/geopolitical/maund-welcome-global-gulag

Dit maakt meer duidelijk voor mensen die het nog niet helemaal door hadden.

Rob
Rob
Reactie op  Jur
6 maanden geleden

Dat is nu gaande. In de toekomst is het de bedoeling van de elite dat de mens zelf onderdeel wordt van een volledig technologisch systeem. Vaccinaties met de microchip, Bill Gates en MIT zijn een vaccinatie systeem aan het ontwikkelen of hebben dat al ontwikkeld, technologie in de hersenen die het brein aan de cloud koppelt. Een belangrijke plak is daarbij het bloed-hersen-barrière. Daar moet het door binnen komen. Met de testen die ze nu diep je neus in duwen zitten ze daar nu al te rotzooien. Wie weet wat ze met die tests al in je hersenen stoppen.

Denk dan even aan het idee van de ‘isolatie kampen’ waar hier onlangs een bericht over te vinden was. Testen onder dwang, vaccineren onder dwang etc. Dat zou dan een kamp worden waar je daartoe gedwongen wordt als je niet zelf mee werkt.

Dit artikel is een aardig compleet verhaal over hoe de mens volgens de planning straks technologisch onderdeel moet moet worden van het systeem en hoe dat gecontroleerd kan worden.
https://gezondontwaken.blogspot.com/2020/08/niet-gebruikelijke-post-informatie-die.html

ben
ben
6 maanden geleden

“een pandemie die de wereldeconomie heeft verwoest”

nee, kloothommel, die waanzinnige maatregelen van jullie hebben de wereldeconomie verwoest EN jullie hebben bloed aan je handen van alle doden door zelfmoord, eenzaamheid, geen medische behandeling of te laat behandeld, etc, etc….

heel veel bloed aan jullie handen…..
moge karma met gelijke munt terug betalen, het liefst met factor 10….

John Doe
John Doe
Reactie op  ben
6 maanden geleden

Inderdaad Ben, ik wou ook al weer gaan schreeuwen en blazen.. maar rustig blijven.

Wusaahh pffff.. en weer in ademen 🙂

Deze malloten zijn experts in draaien en realiteit kapen.

Rob
Rob
Reactie op  ben
6 maanden geleden

De wereldeconomie en het financiële systeem stonden sowieso al op instorten. Het financiële systeem is volledig op schulden gebaseerd en dat kan niet eindeloos blijven bestaan. De schulden kunnen nooit terug betaald worden omdat het geld er niet voor is. Er is vele malen meer schuld dan dat er geld is. Maar het enige dat echte waarde heeft is het menselijke werk en de energie die de mens daar in stopt. Daarom is het een schuld-slavernij systeem en dat is aan zijn einde aan het komen. Met de zogenaamde maatregelen versnellen ze dat. Wat ze aan het doen zijn is om het versneld in te laten storten en vervangen door een volledig technologische controle systeem. Met het oude systeem hadden ze al de controle en heeft de elite alle welvaart via da systeem opgeslokt. Het plan van de NWO bestaat al een aantal eeuwen en daar zijn ze nu mee bezig dat te realiseren. DAT is waarom er al zoveel mensen de dood ingejaagd worden door de corona maatregelen. Geheel volgens planning dus. Wat er nu gaande is is nog maar het begin. Er moeten volgens het plan van de NWO nog miljarden dood, tot er zo’n half miljard over blijven. Die moeten in smart cities worden gestopt en de elite dienen terwijl zij de rest van de planeet opeisen. Er zijn er die menen dat de planeet hun bezit is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft.

salvar
salvar
6 maanden geleden

zouden die badgasten iets verkeerds gegeten hebben?
totaal van de pot gerukt.
je kan nooit iemand verplichten tenzij er geweld zal worden gebruikt.
pak die spuit en je licht gaat uit, maar wel langzaam.

we moeten in hun ogen nu eenmaal geruimd worden.
alleen zal ik mijn uiterste best doen om er enkelen mee te nemen naar de andere zijde.

laat maar komen het leven wat wij gekend hebben is zo meteen helemaal weg , dus vecht voor het laatste restje van zelf respect wat we nog hebben.

walter
walter
6 maanden geleden

Als je je niet laat vaccineren krijg je minder geld van de overheid??? Lekker bij invoering van een basisinkomen ben je gelijk de sjaak.!!

salvar
salvar
Reactie op  walter
6 maanden geleden

walter
als ik dit lees dan ben jij de sjaak.
lekker nano chippen.
lekker rondkomen met een inkomen dat je net niet dood gaat.
overal worden gevolgd.
geen leuke dingen meer.
als jij in zo,n wereld wilt leven dasn wens ik je veel plezier.

Gladiator
Gladiator
6 maanden geleden

Om duidelijk te zijn over dit toverdrankje ehhh, ik bedoel wondervaccin kan men misschien beter even luisteren naar een jongeman die er denk ik redelijk veel verstand van heeft en het in minder dan 12 minuten aan eenieder wil mededelen, men hoeft alleen maar te luisteren!!

Is wel in de Duitse taal maar ik neem aan dat eenieder die wel machtig is

Kijk aub en luister ook wat hij zegt over Hugo’s lievelingsbedrijfje alwaar zijn broertje ook een baantje mag bezetten, natuurlijk geheel zonder enige belangenverstrengeling wel te verstaan maar dat zal toch geen verdere uitleg behoeven!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=libQ-GjuNn8

Hoe ver kan corruptie gaan en hoe diep kunnen mensen zinken voor geld.

Wordt tijd om hier een abrupt einde aan te maken!!
Maar ik wil jullie toch ook nog een heel klein beetje laten genieten van iets waar we door deze “crisis” even aan vergeten te denken echter wat onverkort verder gaat…..

Het geheel wordt erg leuk en gezellig ingeleid met een schitterende “snakedance” van niemand minder dan onzer aller Frau Bundeskanzler Verkel…..Merkel….of zoiets….

En nog wel in BIKINI……!!!!!!!! Kijken dus!! 6 min.

https://www.bitchute.com/video/0Qqm7MtoyK3Y/

De boodschap in dit laatste filmpje is echter van LEVENSBELANG……net zoals in het eerste!!!

Gladiator

rudy
rudy
6 maanden geleden

De enige die verplicht gevaccineerd moeten worden in alle landen zijn die “experts en politici” die ongezien een niet bestaand en slecht getest vaccin gekocht hebben voor miljoenen. En intussen ook contractueel voor ons al hebben vastgelegd dat wij de fabrikanten niet aansprakelijk kunnen stellen als het mis gaat. (als er zoiets in het contract staat weet je bijna wel zeker DAT het mis gaat)

Jody
Jody
Reactie op  rudy
6 maanden geleden

Juist, en wie laat zich überhaupt een (verplichte) schoen aanmeten (het vaccin) dat is ingekocht door een ander (de politiek), keuze bepaal ik zelf (recht op eigen keuzes). Schadeclaim richting inkoper kan worden verwacht wanneer dit wordt verplicht!

Recht op vrijheid van meningsuiting (art. 7, NL grondwet) kan daarbij ook als middel worden ingezet.

Tony
Tony
Reactie op  rudy
6 maanden geleden

Hallo Rudy, het klopt, wat er ook gebeurd, dat de fabrikanten van vaccins in de USA niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, ook niet bij dood.

Volgens mij is het zo dat degene die de inenting doet wel aansprakelijk gesteld kan worden. Maar dat hebben al die doctoren die inentingen gaan toepassen volgens mij nog niet begrepen.

Het wordt tijd dat artsen en doctoren wakker worden en gaan inzien dat zij gebruikt worden om de boze plannen van Bill Gates en het WHO te realiseren.

Dat doctoren worden gebruikt om plannen tegen de mensheid te realiseren, zou men doctoren en artsen duidelijk moeten maken.Het geld wint hier van het nuchter verstand. In feite gaan zij in de val lopen, waarvan zij zelf onderdeel zijn om deze op te zetten en te realiseren.

Gladiator
Gladiator
6 maanden geleden

1ste reactie plots verdwenen maar dan nog maar een keertje!!

Mensen, luister gewoon eventjes naar deze jongeman welke denk ik best wel verstand heeft van vaccins.

Hij heeft het ook eventjes over AstraZeneca, jullie weten wel, dat bedrijfje dat miljarden aan schadeclaims moet betalen aan mensen welke ze naar de kl*te geholpen hebben met hun rotzooi en waar broertjelief van Hugootje werkzaam is en waar dus “geen sprake kan zijn” van belangenverstrengeling!!!

Nee hoor, hoe kan ik daar aan denken, doet Hugootje toch niet, hij is toch niet zo corrupt…

Kijk even hiernaar, in minder dam 12 minuten is men behoorlijk bijgepraat!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=libQ-GjuNn8

En we vergeten inmiddels wel wat er nog steeds en wel met spoed gewoon verder gaat en ter herinnering een korte video om ons geheugen een beetje te steunen een en ander aangekleed met een echte “snakedance” door niemand minder dan Die Bundeskanzlerin Angela Verkel…..ehhh, Merkel….

Niet missen dit hoor, ze danst echt, is het echt en ook nog……….in een ECHTE BIKINI!!!!

Niet te versmaden……echter, vergeet niet de boodschap in deze korte video van 6 minuten!!!!!

https://www.bitchute.com/video/0Qqm7MtoyK3Y/

Veel plezier bij het zien van deze historische en wondermooie beelden uit de oude doos!!!

Gladiator

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Vaccine is de NUMBER ONE MONEY MAKING BUSINESS!! En hoe kan AstraZeneca zo snel met een Corona vaccine komen ? Een vaccine test duurt jaren…

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

@Joyce Ramgatie,

Beste,

Kijk gewoon eens even naar de korte video dan heeft u antwoord op uw vraag!!!

Gegroet,

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Joyce Ramgatie
het is geen corona vaccin , het is de gifspuit om de bevolking naar het hiernamaals te sturen.

inderdaad zou het jaren duren voor er een vaccin zou zijn maar , je kan geen vaccin maken voor iets wat niet bestaat.

Piet
Piet
6 maanden geleden

Beste Scott, niet de ‘plandemic’ heeft de economie verwoest maar al de idiote politici die de leugens van de WHO en UN en alle andere Marxistische organisaties voor waar hebben aangenomen en op die manier hun eigen macht te kunnen vergroten.

Jan
Jan
6 maanden geleden

Kennelijk denkt men nog altijd dat zij gered gaan worden door bepaalde groepen. Er gaan massa-arrestaties plaatsvinden etc. Een illusie wellicht? We moeten het uiteindelijk zelf doen. Helaas zijn er nog te veel mensen die niet wakker zijn en dat ook niet willen worden.

x

Check Also

corona

Opgepast: dit zit er in de coronavaccins

Om gebruikers te informeren over hun medicijnen ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x