BuitenlandCorona

Australische premier: coronavaccin wordt verplicht (en krabbelt terug)

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Australië wil het coronavaccin ‘zo verplicht als mogelijk maken’ zodra het beschikbaar komt, kondigde de Australische premier Scott Morrison eerder vandaag aan. Later krabbelde hij terug en zei hij dat het vaccin toch niet verplicht zal worden.

De Australische nieuwssite News.com.au onthulde dat zijn regering een deal heeft gesloten met farmareus AstraZeneca. Eerder sloot Nederland een contract af met dit bedrijf voor een potentieel coronavaccin. De Britse overheid heeft 100 miljoen doses besteld.

Morrison verwacht dat het vaccin begin volgend jaar beschikbaar is. Op de vraag van radiozender 3AW of het verplicht zal zijn, antwoordde de premier dat 95 procent van de bevolking het moet krijgen. “Het zal zo verplicht als mogelijk zijn,” zei hij. “We hebben het hier over een pandemie die de wereldeconomie heeft verwoest en die honderdduizenden levens heeft geëist, waaronder 450 Australiërs.”

Neil Mitchell van 3AW wees erop dat de bevolking zich waarschijnlijk zal verzetten tegen een verplichte vaccinatie. Hierop zei Morrison dat de overheid nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

Genetisch gemodificeerd virus

De premier is de bedenker van ‘no jab, no pay’ (geen prik, geen geld), een maatregel die ervoor zorgt dat ouders die hun kinderen niet laten vaccineren, minder geld krijgen van de overheid.

De Australische hoofdepidemioloog Paul Kelly zei eerder tijdens een persconferentie dat de vaccinatie in eerste instantie vrijwillig zal zijn. Hij voegde toe dat er campagnes gelanceerd zullen worden om mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren.

Ook opmerkelijk: het coronavaccin van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford is gemaakt van een genetisch gemodificeerd virus dat verkoudheid veroorzaakt bij chimpansees. Wetenschappers hebben het virus zodanig aangepast dat het ‘lijkt op corona’.


[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jur
Jur
1 jaar geleden

Maund: Welcome To The Global Gulag…
https://www.zerohedge.com/geopolitical/maund-welcome-global-gulag

Dit maakt meer duidelijk voor mensen die het nog niet helemaal door hadden.

ben
ben
1 jaar geleden

“een pandemie die de wereldeconomie heeft verwoest”

nee, kloothommel, die waanzinnige maatregelen van jullie hebben de wereldeconomie verwoest EN jullie hebben bloed aan je handen van alle doden door zelfmoord, eenzaamheid, geen medische behandeling of te laat behandeld, etc, etc….

heel veel bloed aan jullie handen…..
moge karma met gelijke munt terug betalen, het liefst met factor 10….

salvar
salvar
1 jaar geleden

zouden die badgasten iets verkeerds gegeten hebben?
totaal van de pot gerukt.
je kan nooit iemand verplichten tenzij er geweld zal worden gebruikt.
pak die spuit en je licht gaat uit, maar wel langzaam.

we moeten in hun ogen nu eenmaal geruimd worden.
alleen zal ik mijn uiterste best doen om er enkelen mee te nemen naar de andere zijde.

laat maar komen het leven wat wij gekend hebben is zo meteen helemaal weg , dus vecht voor het laatste restje van zelf respect wat we nog hebben.

walter
walter
1 jaar geleden

Als je je niet laat vaccineren krijg je minder geld van de overheid??? Lekker bij invoering van een basisinkomen ben je gelijk de sjaak.!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x