Mens en Dier

Robert Jensen waarschuwt: ‘We worden in de maling genomen!’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden van een enorme poolparty in de Chinese stad Wuhan gaan de wereld over. In de stad, waar eind 2019 de eerste coronabesmettingen werden gemeld, feestten duizenden mensen er afgelopen weekend op los. Waar wij in Nederland nu nog te maken hebben met strenge coronamaatregelen, lijken ze in Wuhan het normale leven weer volledig te hebben opgepakt.

De beelden leiden tot veel verbaasde reacties. Veel mensen vragen zich af waarom wij mondkapjes moeten dragen, moeten reserveren voor het terras en 1,5 meter afstand moeten houden, terwijl dat in Wuhan allemaal niet hoeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Robert Jensen waarschuwt dat ze ons voor de gek houden. Hij twittert: “In Wuhan zijn ze massaal aan het partyen. Economie en leven normaal. En Hugo de Jonge en premier Rutte lezen ons als kinderen de les. Het verraad van onze westerse elite en haar politici. 6172 doden MET corona. 17 miljoen mensen. We worden in de maling genomen!”

Dit kaartenhuis staat op omvallen

Jensen, die zijn vakantie inkortte omdat hij het niet langer kon aanzien, heeft felle kritiek op de manier waarop De Jonge en Rutte het volk toespreken. “Ze bedreigen 17 miljoen mensen: ‘Geen feestjes met vrienden en geliefden! Anders!’ Vanwege een virus waar maanden niemand aan sterft. Nog steeds niet wakker mensen?”

Hij merkt dat veel mensen snel beginnen te begrijpen dat er iets niet klopt. “Dit is een gevaar voor Rutte en De Jonge, die inzetten op angst en onderdrukking. Dit kaartenhuis staat op omvallen!”

Robert Jensen stelt dat onze volksvertegenwoordigers ons steeds vaker verraden: “Ze willen leiderschap tonen, terwijl de bevolking dat vaak niet wil. Het gedrag van De Jonge en Rutte is voorspelbaar: ze liegen ons voor en ze kunnen er ook niet voor ons zijn,” zei hij in De Jensen Show.

4.6 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het klootjesvolk blijft het kaartenhuis wel stutten.

Ralph de Schepper
Ralph de Schepper
3 jaren geleden

China heeft de wereld in hun macht let maar op over een tijdje.

Ralph de Schepper
Ralph de Schepper
3 jaren geleden

China heeft de wereld in hun macht.

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

De paniek die gisteravond is opgejaagd is bedoeld om die vervloekte noodwet er morgen doorheen te jagen. Als de koning die ondertekent, wordt ik lid van het Republikeins Genootschap.
Onderteken en verzend deze mail:
https://apokalypsnu.nl/2020/08/19/mailprotest-aan-tweede-kamer-mailprotest-nl/

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x