Homepagina » Mens en Dier » Robert Jensen waarschuwt: ‘We worden in de maling genomen!’
robert jensen
Foto: Screenshot YouTube/Jensen

Robert Jensen waarschuwt: ‘We worden in de maling genomen!’

Beelden van een enorme poolparty in de Chinese stad Wuhan gaan de wereld over. In de stad, waar eind 2019 de eerste coronabesmettingen werden gemeld, feestten duizenden mensen er afgelopen weekend op los. Waar wij in Nederland nu nog te maken hebben met strenge coronamaatregelen, lijken ze in Wuhan het normale leven weer volledig te hebben opgepakt.

De beelden leiden tot veel verbaasde reacties. Veel mensen vragen zich af waarom wij mondkapjes moeten dragen, moeten reserveren voor het terras en 1,5 meter afstand moeten houden, terwijl dat in Wuhan allemaal niet hoeft.

Robert Jensen waarschuwt dat ze ons voor de gek houden. Hij twittert: “In Wuhan zijn ze massaal aan het partyen. Economie en leven normaal. En Hugo de Jonge en premier Rutte lezen ons als kinderen de les. Het verraad van onze westerse elite en haar politici. 6172 doden MET corona. 17 miljoen mensen. We worden in de maling genomen!”

Dit kaartenhuis staat op omvallen

Jensen, die zijn vakantie inkortte omdat hij het niet langer kon aanzien, heeft felle kritiek op de manier waarop De Jonge en Rutte het volk toespreken. “Ze bedreigen 17 miljoen mensen: ‘Geen feestjes met vrienden en geliefden! Anders!’ Vanwege een virus waar maanden niemand aan sterft. Nog steeds niet wakker mensen?”

Hij merkt dat veel mensen snel beginnen te begrijpen dat er iets niet klopt. “Dit is een gevaar voor Rutte en De Jonge, die inzetten op angst en onderdrukking. Dit kaartenhuis staat op omvallen!”

Robert Jensen stelt dat onze volksvertegenwoordigers ons steeds vaker verraden: “Ze willen leiderschap tonen, terwijl de bevolking dat vaak niet wil. Het gedrag van De Jonge en Rutte is voorspelbaar: ze liegen ons voor en ze kunnen er ook niet voor ons zijn,” zei hij in De Jensen Show.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje168 schreef:

  Het klootjesvolk blijft het kaartenhuis wel stutten.

 • Ralph de Schepper schreef:

  China heeft de wereld in hun macht let maar op over een tijdje.

  • GeVanK schreef:

   Inderdaad Ralph, China heeft in samenwerking met de Marxistische Westerse elite dit hele complot gesmeed, om de hele wereld in hun communistische NWO val te lokken.

 • Ralph de Schepper schreef:

  China heeft de wereld in hun macht.

 • AlbertV schreef:

  De paniek die gisteravond is opgejaagd is bedoeld om die vervloekte noodwet er morgen doorheen te jagen. Als de koning die ondertekent, wordt ik lid van het Republikeins Genootschap.
  Onderteken en verzend deze mail:
  https://apokalypsnu.nl/2020/08/19/mailprotest-aan-tweede-kamer-mailprotest-nl/

  • GeVanK schreef:

   Helaas hoort onze koning bij de Marxistische elite die de NWO nastreeft.

   • Hans Vegter schreef:

    Het kan wel zijn dat hij daar bijhoort, maar als hij een man is die doet wat hij zegt, tekent hij de noodwet, mocht die door de 2e Kmer komen, NIET. , gedachtig zijn laatste woorden op een lege Dam, op de avond van 4 mei. ..Niet normaal maken, wat niet normaal is, niet wegkijken…Mark Rutte en Hugo de Jonge stonden even verderop. Aan Rutte merkte je weinig, maar Hugo de Jonge leek wel te schrikken. Ik hoop natuurlijk, dat die achterlijke noodwet niet door de 2e Kamer komt. Maar wordt W.A. gevraagd, de noodwet te tekenen, en wejgert hij, dan heb je pas een echte REL die ook in de MSM niet weggecensureerd kan worden. WA. en de andere leden van het koningshuis zouden de helft van hun geld moeten weggeven aan de bevolking, maar in andere zaken heeft W>A het hart op de goede plaats

    • Rob schreef:

     Het koningshuis hoort tot elite die de meest walgelijke praktijken met kinderen uitvoeren. Geloof je dan werkelijk dat hij de noodwet niet zal ondertekenen? In het verleden las ik diverse berichten waarin geschreven werd dat het koningshuis overal op de wereld een vinger in de pap heeft. Ook met betrekking tot die walgelijke praktijken. Drie koninginnen op rij getrouwd met Nazi’s waarvan er één de Bilderberg Conferentie mede heeft opgericht. Beatrix die als lid van de 9de cirkel op foto’s te zien is met Marina Abramović, die aan occulte rituelen en spirit cooking doet. En Willem zou dan niet die noodwet tekenen?

   • HeerJan schreef:

    Een communistische monarchie, alsof zoiets mogelijk zou zijn.

 • E.V. Verheijen schreef:

  Hij, Jensen, is geen complotdenker, maar een heuse COMPLEETDENKER. Hij maakt mens en wakker !

 • ProAsfalt schreef:

  “Dit kaartenhuis staat op omvallen”

  Dit kaartenhuis staat nog lang niet op omvallen want het kort geding van viruswaarheid samen met een paar anderen is afgewezen, dus de muilkorvenplicht blijft gewoon bestaan. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1211462367/rechtbank-dragen-mondkapje-op-drukke-plekken-amsterdam-blijft-verplicht
  Goh, je verwacht het niet.
  Jeroen Pols van Viruswaarheid was voorzichtig optimistisch.
  Ik niet. Want gelet op de eerste kort geding van Viruswaarheid met een zeer uitgebreid vonnis kan de overheid van alles maken en breken zonder enige vorm van beperking.
  Wij zijn nu letterlijk overgeleverd aan de duivels.

  De reguliere media evenals Rutte gaat los op Wit Rusland terwijl het hier geen haar beter is.

  De rechtspraak van de burger tegenover de staat is compleet een wassen neus geworden.

  A.s. maandag dient het kort geding van viruswaarheid tegen het RIVM. Viruswaarheid willen alle onderzoeken van a tot en met z bovenwater hebben welke nu allemaal tot geheim verklaard is.
  Ik ben er van overtuigd als dat bovenwater komt dan blijft er niets heel van het totalitaire (corona)regiem.
  Drie keer raden wat ook deze rechter zal gaan doen.

  Wat kan een land binnen een paar maand tijd sterk afglijden op grond van niets.
  En het volk? Die gaat massaal VVD stemmen en 80% is het nog eens met de totalitaire (corona)regiem (met dank aan de reguliere media die voor het tribunaal moet komen).

 • Hein schreef:

  Ze maken ons alleen maar slaafs, zouden wij niet eens aan zet zijn?

 • Edward schreef:

  Een rechter oordeelde vandaag dat mondkapjes rechtmatig zijn, dit gaat betekenen dat Hugo de Clown de vrijheid heeft om dit landelijk in te voeren. De noodwet is kennelijk al van kracht en is al goedgekeurd door de ministerraad. Dit is niet meer te stoppen.

  • mikkie schreef:

   snap er niks van…die mondkapjes functioneren toch niet? Ik kijk geen nieuws of OP1 maar dit bericht filtert toch overal door..
   Als ik die van de action voordoe( we hebben een paar in huis voor het geval), en ik hoest, dan spuit de lucht er aan de zijkant wel uit. Er zit in elk geval geen nanofilter in ofzo…
   Maar misschien ben ik wel een beetje dom…

   • mikkie schreef:

    O, en een beetje off topic misschien…hoeveel bejaarden zouden er inmiddels in de verpleeghuizen zijn overleden door de hitte?
    Er is geen airco. In loppersum moest de brandweer het dak koelen omdat het in het gebouw te heet werd…
    Bij mijn vader , jaar of 10 geleden ook zo bloedheet..
    Hij mocht niet op eigen kosten een airco laten installeren. Wij hebben toen een mobiele airco voor hem gekocht maar omdat er geen afvoergat in de muur mocht, stak de buis door het open raam naar buiten.
    KRANKZINNIG gewoon. Zijn buurvrouw, met hartklachten en diuretica ( dus onvoldoende lichaamsvocht om af te koelen), is in augustus na een bloedhete zomer plotseling overleden. Wegens ouderdom…jaja.
    Dus let een beetje op die oudjes.
    Heb voor een internist gewerkt. Die bezocht zijn oma in een verpleeghuis. Stokoud, ook hartproblemen, aan de diuretica. Hij heeeft onmiddelijk ingegrepen en de plastabletten verboden zolang het zo heet was..

 • Elise schreef:

  Natuurlijk gaat het door. Het virus wordt gebruikt voor de great reset(financieel systeem). Alles wordt geprivatiseerd(ziekenhuizen en andere/overheid verdwijnt) en wordt overgenomen via de wereldbank. De EU neemt het eerst over. Daarna/ondertussen de wereldregering.
  Dit zei ik al in het begin van deze coronacrisis.
  Er spelen sowieso daarnaast op wereldniveau heel veel macht spelletjes. Best wel zorgelijk allemaal. Maar eh, overheid speel dan gewoon openkaart.
  Vandaag eindelijk in de reguliere krant gelezen om het virus op een andere manier onder controle te kunnen krijgen, namelijk ijsklontjes met moedermelk. Maar ja. zucht.

 • Rop schreef:

  Vreemd wel Veel besmettingen ..maar geen corona doden..of ze worden niet vermeld of er zijn maar weinig slachtoffers erdoor gevallen ..wel vreemd met een paar maanden geleden …de getallen van doden waren niet aan te slepen .en nu lijkt het erop dat er maar weinig doden zijn .zeer vreemd?

 • Danny schreef:

  Niet vreemd rop, een normaal griep seizoen eindigt vaak in april en begint weer november. Normaal zijn er zo’n 6500 tot 7000 griep doden per seizoen en nu 440 en ongeveer 6500 covid doden, beetje vergelijkbaar toch? Alles is weggeschreven onder covid.

 • Norbert schreef:

  Boeiende is dat de cijfers van het RIVM aangeven dat het Rhinovirus vrolijk rondwaard in grote getallen en de cijfers van corona erg laag zijn. Als maatregelen om verspreiding van een virus te voorkomen werken, waarom is er dan zo’n groot verschil?

  En nog even voor de mensen van links/rechts denken en (ver)oordelen… Dit is geen links of rechts. Dit staat hier los van en laat je niet verleiden tot het spel van polarisatie. Hier is alleen maar verdeel en heers in terug te vinden. Vind ik…

 • nick schreef:

  we worden et in de maling genomen maar onderdrukt

  • Elise schreef:

   Yep en dat valt onder de grote verdrukking(bijbel). Duurt tot 2030.(agenda) Punt is: er zijn nu meerdere dingen tegelijkertijd aan de hand.
   Mijn theorie voor alle veranderingen: de aarde draait nu dichter om de zon. Zo’n 15000 km.(Dit tijdperk(nieuwe 14000 jaar) heet het tijdperk van het licht/vorige heette tijdperk(14000 jaar) van het donker) Dat zorgt voor veranderingen in het weer en in/op aarde. Agenda 21 eerste punt is alles/natuur zoveel mogelijk terug brengen in oude staat. Lijkt mij een klimaatprobleemvoorzorgsmaatregel.
   Nu was het zo dat heel lang geleden land(wereld) aan elkaar vastzat. Door tektonische plaatveranderingen is land gaan scheuren en zo is de huidige wereld tot stand gekomen. Dus door de hitte van de zon(corona) wordt het binnenste van de aarde opgewarmd met alle gevolgen van dien. Via technologie probeert men dit tegen te gaan. Missies zon/maan etc.
   Maar goed, als deze theorie klopt, dan vind ik het nog steeds niet goed, dat de mens verder onderdrukt gaat worden.

 • Gaston schreef:

  Het volk wordt voorbereid op groen islam-communisme….

 • GeenStuffroker schreef:

  Ik ga vanmiddag behaaglijk zwemmen..Beetje genieten zeg maar…

 • Wolfs schreef:

  Er zijn veel mensen die iets zinnigs kunnen zeggen aangaande Covid-19 en het duidelijk, wetenschappelijk kunnen onderbouwen waarom het geen killer virus is. Robert Jensen en lange Frans reken ik niet onder die verstandige mensen. Lange Frans draaft veel te veel door en ziet overal een complot in. Jensen heeft nu ook niet bepaald een wetenschappelijke achtergrond.

 • x

  Check Also

  mondkapjes

  Artsen maken zich grote zorgen over mondkapjes op school: ‘Ingrijpende bedreiging’

  Van een tweede en derde coronagolf kan ...

  corona

  Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’

  In totaal liggen er 1943 mensen met ...

  >