Homepagina » Mens en Dier » Robert Jensen waarschuwt: ‘We worden in de maling genomen!’
robert jensen
Foto: Screenshot YouTube/Jensen

Robert Jensen waarschuwt: ‘We worden in de maling genomen!’

Beelden van een enorme poolparty in de Chinese stad Wuhan gaan de wereld over. In de stad, waar eind 2019 de eerste coronabesmettingen werden gemeld, feestten duizenden mensen er afgelopen weekend op los. Waar wij in Nederland nu nog te maken hebben met strenge coronamaatregelen, lijken ze in Wuhan het normale leven weer volledig te hebben opgepakt.

De beelden leiden tot veel verbaasde reacties. Veel mensen vragen zich af waarom wij mondkapjes moeten dragen, moeten reserveren voor het terras en 1,5 meter afstand moeten houden, terwijl dat in Wuhan allemaal niet hoeft.

Robert Jensen waarschuwt dat ze ons voor de gek houden. Hij twittert: “In Wuhan zijn ze massaal aan het partyen. Economie en leven normaal. En Hugo de Jonge en premier Rutte lezen ons als kinderen de les. Het verraad van onze westerse elite en haar politici. 6172 doden MET corona. 17 miljoen mensen. We worden in de maling genomen!”

Dit kaartenhuis staat op omvallen

Jensen, die zijn vakantie inkortte omdat hij het niet langer kon aanzien, heeft felle kritiek op de manier waarop De Jonge en Rutte het volk toespreken. “Ze bedreigen 17 miljoen mensen: ‘Geen feestjes met vrienden en geliefden! Anders!’ Vanwege een virus waar maanden niemand aan sterft. Nog steeds niet wakker mensen?”

Hij merkt dat veel mensen snel beginnen te begrijpen dat er iets niet klopt. “Dit is een gevaar voor Rutte en De Jonge, die inzetten op angst en onderdrukking. Dit kaartenhuis staat op omvallen!”

Robert Jensen stelt dat onze volksvertegenwoordigers ons steeds vaker verraden: “Ze willen leiderschap tonen, terwijl de bevolking dat vaak niet wil. Het gedrag van De Jonge en Rutte is voorspelbaar: ze liegen ons voor en ze kunnen er ook niet voor ons zijn,” zei hij in De Jensen Show.

4.2 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

Het klootjesvolk blijft het kaartenhuis wel stutten.

Pieter
Pieter
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden
Ralph de Schepper
Ralph de Schepper
5 maanden geleden

China heeft de wereld in hun macht let maar op over een tijdje.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Ralph de Schepper
5 maanden geleden

Inderdaad Ralph, China heeft in samenwerking met de Marxistische Westerse elite dit hele complot gesmeed, om de hele wereld in hun communistische NWO val te lokken.

Ralph de Schepper
Ralph de Schepper
5 maanden geleden

China heeft de wereld in hun macht.

AlbertV
AlbertV
5 maanden geleden

De paniek die gisteravond is opgejaagd is bedoeld om die vervloekte noodwet er morgen doorheen te jagen. Als de koning die ondertekent, wordt ik lid van het Republikeins Genootschap.
Onderteken en verzend deze mail:
https://apokalypsnu.nl/2020/08/19/mailprotest-aan-tweede-kamer-mailprotest-nl/

GeVanK
GeVanK
Reactie op  AlbertV
5 maanden geleden

Helaas hoort onze koning bij de Marxistische elite die de NWO nastreeft.

Hans Vegter
Hans Vegter
Reactie op  GeVanK
5 maanden geleden

Het kan wel zijn dat hij daar bijhoort, maar als hij een man is die doet wat hij zegt, tekent hij de noodwet, mocht die door de 2e Kmer komen, NIET. , gedachtig zijn laatste woorden op een lege Dam, op de avond van 4 mei. ..Niet normaal maken, wat niet normaal is, niet wegkijken…Mark Rutte en Hugo de Jonge stonden even verderop. Aan Rutte merkte je weinig, maar Hugo de Jonge leek wel te schrikken. Ik hoop natuurlijk, dat die achterlijke noodwet niet door de 2e Kamer komt. Maar wordt W.A. gevraagd, de noodwet te tekenen, en wejgert hij, dan heb je pas een echte REL die ook in de MSM niet weggecensureerd kan worden. WA. en de andere leden van het koningshuis zouden de helft van hun geld moeten weggeven aan de bevolking, maar in andere zaken heeft W>A het hart op de goede plaats

Rob
Rob
Reactie op  Hans Vegter
5 maanden geleden

Het koningshuis hoort tot elite die de meest walgelijke praktijken met kinderen uitvoeren. Geloof je dan werkelijk dat hij de noodwet niet zal ondertekenen? In het verleden las ik diverse berichten waarin geschreven werd dat het koningshuis overal op de wereld een vinger in de pap heeft. Ook met betrekking tot die walgelijke praktijken. Drie koninginnen op rij getrouwd met Nazi’s waarvan er één de Bilderberg Conferentie mede heeft opgericht. Beatrix die als lid van de 9de cirkel op foto’s te zien is met Marina Abramović, die aan occulte rituelen en spirit cooking doet. En Willem zou dan niet die noodwet tekenen?

John
John
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Ja en Maxima s vader weet er ook wel wat van. Maar hoor niet zo veel van ouwe natie vriend

HeerJan
HeerJan
Reactie op  GeVanK
5 maanden geleden

Een communistische monarchie, alsof zoiets mogelijk zou zijn.

E.V. Verheijen
E.V. Verheijen
5 maanden geleden

Hij, Jensen, is geen complotdenker, maar een heuse COMPLEETDENKER. Hij maakt mens en wakker !

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

“Dit kaartenhuis staat op omvallen”

Dit kaartenhuis staat nog lang niet op omvallen want het kort geding van viruswaarheid samen met een paar anderen is afgewezen, dus de muilkorvenplicht blijft gewoon bestaan. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1211462367/rechtbank-dragen-mondkapje-op-drukke-plekken-amsterdam-blijft-verplicht
Goh, je verwacht het niet.
Jeroen Pols van Viruswaarheid was voorzichtig optimistisch.
Ik niet. Want gelet op de eerste kort geding van Viruswaarheid met een zeer uitgebreid vonnis kan de overheid van alles maken en breken zonder enige vorm van beperking.
Wij zijn nu letterlijk overgeleverd aan de duivels.

De reguliere media evenals Rutte gaat los op Wit Rusland terwijl het hier geen haar beter is.

De rechtspraak van de burger tegenover de staat is compleet een wassen neus geworden.

A.s. maandag dient het kort geding van viruswaarheid tegen het RIVM. Viruswaarheid willen alle onderzoeken van a tot en met z bovenwater hebben welke nu allemaal tot geheim verklaard is.
Ik ben er van overtuigd als dat bovenwater komt dan blijft er niets heel van het totalitaire (corona)regiem.
Drie keer raden wat ook deze rechter zal gaan doen.

Wat kan een land binnen een paar maand tijd sterk afglijden op grond van niets.
En het volk? Die gaat massaal VVD stemmen en 80% is het nog eens met de totalitaire (corona)regiem (met dank aan de reguliere media die voor het tribunaal moet komen).

Hein
Hein
5 maanden geleden

Ze maken ons alleen maar slaafs, zouden wij niet eens aan zet zijn?

Edward
Edward
5 maanden geleden

Een rechter oordeelde vandaag dat mondkapjes rechtmatig zijn, dit gaat betekenen dat Hugo de Clown de vrijheid heeft om dit landelijk in te voeren. De noodwet is kennelijk al van kracht en is al goedgekeurd door de ministerraad. Dit is niet meer te stoppen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

snap er niks van…die mondkapjes functioneren toch niet? Ik kijk geen nieuws of OP1 maar dit bericht filtert toch overal door..
Als ik die van de action voordoe( we hebben een paar in huis voor het geval), en ik hoest, dan spuit de lucht er aan de zijkant wel uit. Er zit in elk geval geen nanofilter in ofzo…
Maar misschien ben ik wel een beetje dom…

mikkie
mikkie
Reactie op  mikkie
5 maanden geleden

O, en een beetje off topic misschien…hoeveel bejaarden zouden er inmiddels in de verpleeghuizen zijn overleden door de hitte?
Er is geen airco. In loppersum moest de brandweer het dak koelen omdat het in het gebouw te heet werd…
Bij mijn vader , jaar of 10 geleden ook zo bloedheet..
Hij mocht niet op eigen kosten een airco laten installeren. Wij hebben toen een mobiele airco voor hem gekocht maar omdat er geen afvoergat in de muur mocht, stak de buis door het open raam naar buiten.
KRANKZINNIG gewoon. Zijn buurvrouw, met hartklachten en diuretica ( dus onvoldoende lichaamsvocht om af te koelen), is in augustus na een bloedhete zomer plotseling overleden. Wegens ouderdom…jaja.
Dus let een beetje op die oudjes.
Heb voor een internist gewerkt. Die bezocht zijn oma in een verpleeghuis. Stokoud, ook hartproblemen, aan de diuretica. Hij heeeft onmiddelijk ingegrepen en de plastabletten verboden zolang het zo heet was..

Elise
Elise
5 maanden geleden

Natuurlijk gaat het door. Het virus wordt gebruikt voor de great reset(financieel systeem). Alles wordt geprivatiseerd(ziekenhuizen en andere/overheid verdwijnt) en wordt overgenomen via de wereldbank. De EU neemt het eerst over. Daarna/ondertussen de wereldregering.
Dit zei ik al in het begin van deze coronacrisis.
Er spelen sowieso daarnaast op wereldniveau heel veel macht spelletjes. Best wel zorgelijk allemaal. Maar eh, overheid speel dan gewoon openkaart.
Vandaag eindelijk in de reguliere krant gelezen om het virus op een andere manier onder controle te kunnen krijgen, namelijk ijsklontjes met moedermelk. Maar ja. zucht.

Greta Brooshooft-Klunder
Greta Brooshooft-Klunder
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Colloïdaal zilverwater.

Rop
Rop
5 maanden geleden

Vreemd wel Veel besmettingen ..maar geen corona doden..of ze worden niet vermeld of er zijn maar weinig slachtoffers erdoor gevallen ..wel vreemd met een paar maanden geleden …de getallen van doden waren niet aan te slepen .en nu lijkt het erop dat er maar weinig doden zijn .zeer vreemd?

x

Check Also

lockdowns

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

Voorstanders van lockdowns blijven beweren dat ze ...

president

President Venezuela presenteert ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘100% effectief, geen bijwerkingen’

Terwijl in de rest van de wereld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x