Buitenaards

Turkse universiteit bereidt studenten voor op buitenaards contact. Deze docent opent de doofpot

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Akdeniz-universiteit in de Turkse provincie Antalya biedt sinds kort het vak ‘Ufologie en Exopolitiek’, ter voorbereiding op contact met bezoekers uit de ruimte.

Docent Erhan Kolbasi vertelde aan het Turkse persbureau Dogan News Agency dat hij verwacht dat de mensheid binnen ’10 tot 15 jaar’ contact zal maken met buitenaardse wezens.

“Wij geloven dat afgezanten van de aarde en buitenaardse beschavingen spoedig officieel contact maken met elkaar,” zei hij.

Massaal contact

“Wij denken dat er tegen die tijd openlijk en massaal contact zal zijn,” voegde Kolbasi toe.

Hij lichtte toe dat het vak onderdeel is van voorbereidingen op de ‘grootste verandering in de geschiedenis van de wereld’.

Kolbasi claimde ook dat een schimmige groep genaamd MJ12 kennis over buitenaardse wezens onderdrukt om ‘de belangen van de VS te beschermen’.

Gecrashte UFO’s

MJ12 is naar verluidt gevormd door president Harry Truman om het volk in het duister te houden over buitenaards contact.

Dingen als glasvezelkabels, microchips, nachtkijkers en kogelvrije vesten kunnen we alleen maken dankzij de informatie die we hebben gehaald uit gecrashte UFO’s, stelde de docent.

Exopolitiek zal zich gaan richten op de manier waarop kennis over buitenaardse wezens in de doofpot wordt gestopt door overheden, voorbereiding op open contact en galactische diplomatie.


Foto: Maderibeyza Wikimedia Commons

[Hurriyet Daily News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Predator
Predator
4 jaren geleden

Nou……helemaal goed..intelegent…voorbereiden….er is teveel aan de hand op het gebied van ufo’s om het onderwerp zomaar aan de kant te schuiven…..wij nederlanders hoeven ons daar niet druk om te maken.
Rutte liegt dan gewoon zover door dat wij gaan geloven dat het vogeltjes zijn…..en wij?? Geloven.
..Hij zit er toch weer..!!!

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Pas over 10/15 jaar?

koekje
koekje
4 jaren geleden

Geweldig, ik ben benieuwd hoe het tegen die tijd met de AI en de cashless society is. Of we allemaal met geïmplanteerde chippies rondlopen en iedereen, jong en oud verplicht een een berg vaccinaties te verstouwen krijgt. Oh nee, die laatste hoeven natuurlijk dan vast niet meer met prikken.

Voorlopig heeft een op de vier en halve mensen opeens een hersenaandoening, tel uit je winst.

Paul
Paul
4 jaren geleden

Stel je voor dat de buitenaardsen bewust een geheime techniek verstopt hebben in onze huidige communicatie apparaten, een techniek om de mens volledig afhankelijk te maken aan beeldschermen.
Dat zou verklaren waarom er zo veel mensen als zombies naar hun smartphones lopen te turen.
Een flinke EMP aanval en we zijn zo mak als schapen, en de invasie begint……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x