Mens en Dier

Vuurwerk: Canadese premier Trudeau in Europees Parlement uitgemaakt voor dictator

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

De Canadese premier Justin Trudeau was deze week te gast in het Europees Parlement. Europarlementariër Mislav Kolakusic gaf hem de wind van voren. Canada, ooit een symbool van de moderne wereld, is de afgelopen maanden onder uw quasi-liberale laars verworden tot een symbool van mensenrechtenschendingen, zei hij tegen Trudeau.

Dictatuur van de ergste soort

We hebben gezien hoe u vrouwen vertrappelt met paarden, hoe u bankrekeningen blokkeert van alleenstaande ouders zodat ze niet eens schoolgeld en de medicijnen van hun kinderen; gas, water en licht; en hun hypotheek kunnen betalen, zei Kolakusic.

U ziet dit wellicht als liberale methoden, maar veel wereldbewoners zien dit als een dictatuur van de ergste soort, benadrukte het Europarlementslid. Hij wees erop dat de wereldburgers elk regime kunnen tegenhouden dat de vrijheid van mensen wil vernietigen door middel van bommen of schadelijke farmaceutische producten. Hoe? Door zich te verenigen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Terroristen

Ook Europarlementariër Christine Anderson gaf de Canadese premier niet bepaald een warm welkom. “U bent een schande voor elke democratie,” zei Anderson, die Trudeau beschuldigde van het schenden van mensenrechten, democratie en de rechtsstaat.

“Een premier die de Chinese dictatuur openlijk bewondert, die fundamentele rechten met voeten treedt door zijn eigen burgers te vervolgen en criminaliseren als terroristen, enkel en alleen omdat ze opstonden tegen zijn verknipte idee van democratie, zou dit parlement niet mogen toespreken,” sprak Anderson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Staxx
Staxx
1 jaar geleden

Net alsof dat (pl)euro parlement zo democratisch is met wat ze hier uithalen.
Hypocrieten

Grens
Grens
1 jaar geleden

Mateloos irritant mannetje ,net zoals zijn vriendje Mark Rutten en kompanen .
Een grote poppenkast gedoe ,dat deze aardbewoners nog mogen spreken zegt iets over de mensheid op deze wereld.

Rene
Rene
1 jaar geleden

Wow, powertalk van beide, Top. zo hoort het, tegengas voor de NWO en hun puppets, heerlijk om te zien, weg met het politiek correct zijn, al vond ik het nog heel correct.

Yehonatan
Yehonatan
1 jaar geleden

Ik zou onder de indruk zijn als ik niet wist dat europa geen haar beter is….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x