Homepagina » Binnenland » We geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden. Dit lees je in De Andere Krant over 9/11
We geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden. Dit lees je in De Andere Krant over 9/11
Foto: Facebook/De Andere Krant

We geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden. Dit lees je in De Andere Krant over 9/11

Editie drie van De Andere Krant is voor heel Nederland beschikbaar. Het betreft ditmaal De Andere Krant 9/11 met als ondertitel ‘alle oorlogen zijn gebaseerd op misleiding’.

De redactie laat weten:

We zijn ontzettend trots op het resultaat en geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden met betrekking tot de werkelijke toedracht en de voortdurende consequenties van de gebeurtenissen van 11 september 2001.

Heel anders

Wat u gaat vinden in de krant is een schets van de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die (buiten het zicht van de reguliere media) over 9/11 de ronde doen.

We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11. Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht.

De conclusie dat er meer aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk impliceert dat er ook andere betrokkenen en andere daders zijn.

Leugens

In meerdere artikelen gaat het over deze mogelijke daders en betrokkenen. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van een wegkijkende media.

We besteden veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden.

De ondertitel van de krant is niet voor niets een citaat van Sun Tzu die stelt dat alle oorlogen gebaseerd zijn op misleiding.

Op de laatste twee pagina’s bespreken we de psychologie achter 9/11 en hoe een mens om kan gaan met leugens van deze proportie.

Congres

Zoals gebruikelijk is de achterpagina een boekenpagina waarin we achterliggende literatuur en ditmaal ook video onder het voetlicht brengen.

Meegewerkt aan deze krant hebben De Stichting 11 September en vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho en anderen.

Op 22 juni is er in Amsterdam een congres waar een aantal auteurs van deze krant nog dieper zullen ingaan op de gebeurtenissen en consequenties van 9/11.

De krant is middels deze website te bestellen.

[De Andere Krant]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Alle oorlogen zijn een misleiding..er schort nog genoeg tekortkomingen aan het menselijke bewustzijn..men is eerder onbewust bezig met als gevolg dat de eigen misleiding de voedingsbodem is van deze onbewustheid en er oorlogen mee kunnen worden gevoerd [het bewuste] is niet bewust genoeg met als gevolg misleiding, het bewuste is niet bekend met het onbewuste, men weet de uitkomst er niet van, daarom voert men oorlogen op allerlei gebied,om het onbewuste bewust te laten worden, door dat gedrag van de mens misleid het zichzelf, vooral mensen die de macht erover hebben storten andere daarmee ook in misleiding..het komt voort uit het hooft niet uit het Hart..nu is er een krant die mensen wakker gaan maken oftewel bewuster,over 9/11..niet alleen dit maar alle oorlogen zijn misleiding,een wakker iemand weet gewoon dat oorlogen altijd op misleidingen zijn gebaseerd, anders is er geen voedingsbodem voor een oorlog, elk leider die oorlog gaat voeren misleid zichzelf maar ook zijn volgelingen..het is een psychologische truc, die onwetenden ,oftewel de onbewuste mens mee krijgt om zichzelf te misleiden door het gedrag van de leiding of leider gevende te volgen. vooral de jongeren die makkelijk te voeren zijn om oorlogje te voeren, tegen een gemaakte vijand van een leider of bevelhebbend om zijn medemens als vijand te beschouwen..zo worden vele misleid tot daden en elk daad van onmenselijkheid zal een oorlog als voedingsbodem zijn voor de visuele cirkel..en blijft misleiding als misleiding bestaan..en onbewust als onbewust-Zijn bestaan ,zo schuifelt de mens voort op zijn weg , naar een langzame vernietiging..zowel lichamelijk als psygische zal er nog genoeg oorlogen zijn , totdat het echt bewust ervan is ,van zo is het Genoeg..maar er moet eerst nog genoeg offers er voor vallen..totdat men echt wakker word van de niet wakkere Mens …

  11 likes
  • :adrianus-johannes.

   totdat men echt wakker word van de niet wakkere Mens … mooie geschreven..
   tot dan is nooit begrepen dat een oorlog nooit is te winnen dat is de bedoeling ook niet.. het blind zijn is het voren van oorlog nu nog op de planeet zo dadelijk tussen planeten..

   0 likes
   • @:adrianus-johannes.

    Dat wakker worden is dan ‘het doorzien van de leugen’. In die zin denk ik persoonlijk dan niet gaat om ‘hoe met dit soort zaken om te gaan’ omdat het in feite alleen maar gaat OM het doorzien van de leugen.
    (Ik ben een andere Rob dan degene die bovenstaande reactie plaatste)

    1 likes
  • Wat een hoop bullsh*t man. Oorlog levert geld op bij de grote bedrijven, daarom is het er. Onbewuste mensen laten het gewoon toe.

   0 likes
 2. Zo’n krant is al bijna een verzet’s daad tegen de boven ons gestelden ! Als je hart voor de zaak heb bestel er een aantal en breng ze rond, alleen dan zullen de ogen van de mensen geopend worden. Achter het toetsenbord heeft weinig nut

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

franse

Franse geschiedenisleraar linkt CIA aan 9/11 in Frans geschiedenisboek. Ophef alom!

Een Franse uitgeverij heeft een geschiedenisboek uitgebracht ...

tweede wereldoorlog

Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden Duitsland in 1939 de oorlog en niet andersom. Het echte verhaal over de Tweede Wereldoorlog

Stel een willekeurig iemand een vraag over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.