Binnenland

We geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden. Dit lees je in De Andere Krant over 9/11

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Editie drie van De Andere Krant is voor heel Nederland beschikbaar. Het betreft ditmaal De Andere Krant 9/11 met als ondertitel ‘alle oorlogen zijn gebaseerd op misleiding’.

De redactie laat weten:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

We zijn ontzettend trots op het resultaat en geloven dat we met deze krant veel mensen wakker gaan schudden met betrekking tot de werkelijke toedracht en de voortdurende consequenties van de gebeurtenissen van 11 september 2001.

Heel anders

Wat u gaat vinden in de krant is een schets van de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die (buiten het zicht van de reguliere media) over 9/11 de ronde doen.

We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11. Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht.

De conclusie dat er meer aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk impliceert dat er ook andere betrokkenen en andere daders zijn.

Leugens

In meerdere artikelen gaat het over deze mogelijke daders en betrokkenen. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van een wegkijkende media.

We besteden veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden.

De ondertitel van de krant is niet voor niets een citaat van Sun Tzu die stelt dat alle oorlogen gebaseerd zijn op misleiding.

Op de laatste twee pagina’s bespreken we de psychologie achter 9/11 en hoe een mens om kan gaan met leugens van deze proportie.

Congres

Zoals gebruikelijk is de achterpagina een boekenpagina waarin we achterliggende literatuur en ditmaal ook video onder het voetlicht brengen.

Meegewerkt aan deze krant hebben De Stichting 11 September en vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho en anderen.

Op 22 juni is er in Amsterdam een congres waar een aantal auteurs van deze krant nog dieper zullen ingaan op de gebeurtenissen en consequenties van 9/11.

De krant is middels deze website te bestellen.

[De Andere Krant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
5 jaren geleden

Alle oorlogen zijn een misleiding..er schort nog genoeg tekortkomingen aan het menselijke bewustzijn..men is eerder onbewust bezig met als gevolg dat de eigen misleiding de voedingsbodem is van deze onbewustheid en er oorlogen mee kunnen worden gevoerd [het bewuste] is niet bewust genoeg met als gevolg misleiding, het bewuste is niet bekend met het onbewuste, men weet de uitkomst er niet van, daarom voert men oorlogen op allerlei gebied,om het onbewuste bewust te laten worden, door dat gedrag van de mens misleid het zichzelf, vooral mensen die de macht erover hebben storten andere daarmee ook in misleiding..het komt voort uit het hooft niet uit het Hart..nu is er een krant die mensen wakker gaan maken oftewel bewuster,over 9/11..niet alleen dit maar alle oorlogen zijn misleiding,een wakker iemand weet gewoon dat oorlogen altijd op misleidingen zijn gebaseerd, anders is er geen voedingsbodem voor een oorlog, elk leider die oorlog gaat voeren misleid zichzelf maar ook zijn volgelingen..het is een psychologische truc, die onwetenden ,oftewel de onbewuste mens mee krijgt om zichzelf te misleiden door het gedrag van de leiding of leider gevende te volgen. vooral de jongeren die makkelijk te voeren zijn om oorlogje te voeren, tegen een gemaakte vijand van een leider of bevelhebbend om zijn medemens als vijand te beschouwen..zo worden vele misleid tot daden en elk daad van onmenselijkheid zal een oorlog als voedingsbodem zijn voor de visuele cirkel..en blijft misleiding als misleiding bestaan..en onbewust als onbewust-Zijn bestaan ,zo schuifelt de mens voort op zijn weg , naar een langzame vernietiging..zowel lichamelijk als psygische zal er nog genoeg oorlogen zijn , totdat het echt bewust ervan is ,van zo is het Genoeg..maar er moet eerst nog genoeg offers er voor vallen..totdat men echt wakker word van de niet wakkere Mens …

Pietka
Pietka
5 jaren geleden

Zo’n krant is al bijna een verzet’s daad tegen de boven ons gestelden ! Als je hart voor de zaak heb bestel er een aantal en breng ze rond, alleen dan zullen de ogen van de mensen geopend worden. Achter het toetsenbord heeft weinig nut

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x