Homepagina » Buitenland » Ron Paul: “Stem zoveel je wilt, maar de geheime schaduwregering zal niet veranderen”
Ron Paul: "Stem zoveel je wilt, maar de geheime schaduwregering zal niet veranderen"

Ron Paul: “Stem zoveel je wilt, maar de geheime schaduwregering zal niet veranderen”

Afgelopen maand kondigde het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid aan een actievere rol te gaan spelen bij de verkiezingen. Oud-presidentskandidaat Ron Paul haalde tijdens zijn internetshow Liberty Report fel uit naar de federale organisatie, die volgens hem alleen maar uit is op meer macht.

“Maken ze zich zorgen als ze zeggen dat ze iets zullen doen aan vervalste verkiezingen, dat de stemmen worden geteld?” vroeg hij. “Nee, ze zorgen ervoor dat de stemmen niet worden geteld en dat ze irrelevant zijn.”

Ron Paul spreekt uit ervaring. In 2012, toen hij zelf een gooi deed naar het presidentschap, werd hem de mond gesnoerd door de media en de politieke elite. Tijdens bijeenkomsten gingen de lichten uit of werden aanhangers van Paul aangevallen of gearresteerd.

Niet verkiesbaar

“De verkiezingen doen er niet toe,” merkte Paul op. “Het is een ritueel dat we doormaken. De diepe staat heeft de macht en mensen moeten zich dat realiseren.”

Michael Lofgren, die jarenlang als adviseur werkte voor de Republikeinse Partij, heeft uitgebreid geschreven over de diepe staat. “De diepe staat is geen occulte organisatie, ze opereert onder onze ogen,” aldus Lofgren in zijn boek The Deep State. “Zij die de staat in de staat controleren, zijn niet verkiesbaar of herverkiesbaar. Het publiek en de media kijken de andere kant op. Die zijn meer bezig met Kim Kardashian dan met de werking van de diepe staat.”

President Eisenhower waarschuwde begin 1961 voor het militair-industrieel complex. Hij wist volgens Lofgren waar hij het over had. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fundering gelegd voor de diepe staat, waar onder meer vertegenwoordigers van het Pentagon, inlichtingendiensten en het bedrijfsleven elkaar vinden.

Maakt niet uit

De Amerikaanse presidentsverkiezing is de grootste politieke show ter wereld, maar de echte machthebbers in Amerika zijn niet verkiesbaar, stelt Lofgren.

“Onze verkiezingen worden gemanipuleerd,” zei Paul. “Maar daar gaat het ministerie van Binnenlandse Veiligheid niets aan doen. Het maakt niet uit wat je doet met je stem, of je nu stemt of niet, de diepe staat heeft de touwtjes in handen.”

Paul eindigde op een positieve noot: “Het is goed om politiek actief te zijn, om deze boodschap te verspreiden, om te laten zien wat de overheid ons aandoet en waarom we betrokken moeten zijn.”

[Anti-Media]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

ja hoor meneer paul we realiseren het ons. we zien de marionetten iedere dag op het journaal. en nu?

Predator
Predator
4 jaren geleden

Dat speelt hier ook.stem maar tot je een ons weegt.het word hem toch niet..ja..wat is wel nog echt.zolang de regering het stemmen tellen regelt.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Predator
4 jaren geleden

In Nederland hoeft men de verkiezingen niet te stelen. De bevolking stemt daadwerkelijk voor eigen ondergang. 1 dood kindje op de voorpagina en alles met een eierstok stemt weer braaf links/liberaal.

Armonicus
Armonicus
4 jaren geleden

“De Amerikaanse presidentsverkiezing is de grootste politieke show ter wereld, maar de echte machthebbers in Amerika zijn niet verkiesbaar….”

Tja, dan klagen we wel eens over de EU, maar hier hebben we niet de illusie dat wij Europese burgers zelf de president zouden mogen kiezen. 😉

dimmer
dimmer
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Wij hebben de toren van Basel

an argie
an argie
4 jaren geleden

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fundering gelegd voor de diepe staat, waar onder meer vertegenwoordigers van het Pentagon, inlichtingendiensten en het bedrijfsleven elkaar vinden.

Dit is al veel eerder het geval. Rothschild was verantwoordelijk voor de Amerikaans-Spaanse oorlog (Valse vlag: de USS Maine), Het neerzetten van de machtsgeile Teddy Roosevelt, Beurscrash van 1907, Jeckyl Island (1910), Overname Federal Reserve op 23 december 1913 (Terwijl het overgrote deel van het congres al op kerstreces was), Valse vlag: De Lusiania 1915 en de Zimmerman hoax (1917) om de V.S. bij W.O.I te betrekken, de Drooglegging (Illegale drankhandel), De beurskrach van 1929, zelfs de Aanval op Pearl Harbour werd afgedwongen door allerlei sancties aan Japan op te leggen.

http://www.tomatobubble.com/span_am_war.html
http://www.therebel.is/news/guest/747282-the-zimmermann-telegram-hoax
http://investmentwatchblog.com/rothschilds-had-several-prominent-business-partners-in-america-john-d-rockefeller-j-p-morgan-the-warburg-brothers-and-jacob-schiff-they-went-from-there-to-jekyll-island-georgia-to-draft-the-legisl/
https://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c
https://truth11.com/2010/10/17/pearl-harbor-was-an-inside-job-fdr-not-only-knew-about-the-attack-in-advance-but-that-his-administration-did-everything-it-could-to-cause-a-japanese-attack-on-americ/
http://www.eutruth.org.uk/federalreserve.html

En dit is alleen al in de V.S. het geval. In Europa hebben deze bankiers de touwtjes al veel langer in handen. Zij bepalen wat er gebeurt en niemand anders!

http://www.rense.com/general88/hist.htm

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
atomnics
atomnics
4 jaren geleden

Wij multi dimensionale wezens hebben geen externe macht nodig. Wij hallen die macht vanuit ons innerlijke eigen kracht wat heel natuurlijk is en ook gelijk de sleutel tot alles is. Je merkt het instant als je bewust bent van jezelf dat jij de touwtjes in je eigen handen heb eigen verantwoordelijkheid. Zolang je alles vanuit je innerlijke hart-ego zelf zoekt en je mind-ego aan de kant kan zetten heb jij de touwtjes in eigen handen. maar het moment dat je extern dus buiten jezelf gaat zoeken naar wat dan ook dan ben je voer voor de elite controleerbaar, manipuleerbaar, bestuurbaar, omdat je dan als onbewuste in je mind-ego leeft je dient namelijk alles je eigen te maken en met dat bedoel ik dus dit feitje alles om ons heen is ons aangeleerd 1 grote illusie dus je dient het dus je eigen te maken anders komt je nooit te weten bijvoorbeeld waar een fiets gebruikt voor kan worden.

Dit wetende, de kunst is nu creëer je eigen matrix hoe jij het wilt en leef daarna.
Dit is key, mensen speel je eigen spel. je kan namelijk niet winnen van hun spel dus laat je niet verleiden of afleiden of verlagen tot hun spel wel kun je winnen als je eigen spel speelt. Het gaat erom hoe sterk je in je schoenen staat, sta je sterk in verbinding met jezelf, aarde, zon, universum. hou van jezelf, vertrouw jezelf in alle oneindigheid en je zal niks meer externs nodig hebben dan jezelf. Luister naar je hart-ego gevoel die weet wat het beste is voor jouw het gevoel van weten vertoeft namelijk op het hoogste dimensie (7D) waar wij als mensen kunnen komen met een lichtlichaam heel puur natuurlijk om daarop te vertrouwen in je eigen pure waarheid die diep vanbinnen uit jouw komt.

mario
mario
4 jaren geleden

ze jassen ons een wereld oorlog in dus doe wat je vind dat je moet doen en kijk niet meer om.
ik geloof al jaren niet meer in de mensen in het kabinet ze zijn allemaal het zelfde.

een ding kan deze wereld zoals wij die gekend hebben is met z,n alle de straat op en wel op deze hele wereld.

misschien heel misschien kunnen we het tij nog keren maar ik heb er een hard hoofd in.

Faith
Faith
4 jaren geleden

Ze jassen ons een oorlog in? We moeten de straat weer op? Bedoel je dit sarcastisch of ben je niet op de hoogte van de feiten? Het zijn zieke geesten die behandeling nodig hebben.
Die zieke geesten proberen al 16 jaar een oorlog op te starten in Europa. Zelfs een invasie vluchtelingen kon geen grote ravage aanrichten waar ze toch echt op gehoopt hadden.
De vluchtelingen gaan langzaam maar zeker allemaal weer terug.
Niets lukt ze nog, ze kunnen de Russen niet aan dus het zal een uitspraak van 10 jaar geleden zijn,
want de geheime schaduwregering is allang geen geheime schaduwregering meer.
Die verwarde sukkels zijn schaduwen van zichzelf geworden, kijk naar Hillary.
Bill is ook al ziek en wie weet hoeveel nog meer van die schaduwfiguren die al die ellende orkestreren en die we niet in the picture zien staan.
Al hun trucs zijn aan het licht gekomen en er wordt aan het arresteren van dit tuig gewerkt.
Daardoor komt die voor hun zo broodnodige WW3 niet van de grond omdat ze geen poot meer hebben om op te staan nu alles overduidelijk is. Dit is hun ondergang want daar lag hun macht nl. dat het zo stiekem gebeurde en dat is over.
Ik ga er vanuit dat Ron Paul de alternatieve media niet volgt dus loopt hij behoorlijk achter de feiten aan en dan krijg je dit soort misleidende uitspraken.
En dan heb je nog van die handlangers hier die ook al niet op de hoogte zijn terwijl ze op een alternatieve site zitten.

exegese
exegese
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Intuïtief, @Faith voel ik dat je het bij het rechte eind hebt. De kracht van mijn wensdroom en die van velen met mij, zullen zorgen dat het werkelijkheid wordt. De tijd is rijp en het moment daar en het vonnis zal voltrokken worden. Je kunt het inderdaad overal in terugzien, al proberen ze zich met al wat ze geleerd hebben te verzetten en te verbergen.

Faith
Faith
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

We zitten op een lijn Exegese, intuitief voelde ik altijd al dat het duister het niet kon winnen en van deze planeet een hel maken. Gewoon onmogelijk.
Zij bepalen helemaal niet wat er gebeurt, daar zijn ze moreel gezien alleen al totaal ongeschikt voor. Bewijzen genoeg.
Het Licht is aan de winnende hand, alle tekenen wijzen er op.
In alle religies en in alle volkeren gaan dezelfde verhalen, naar 2012 was spannend maar na 2012 to nu zie je een opgaande lijn van het Licht.
En dan eindelijk is het zo ver.
Ik weet ineens weer wat ik hier doe, hier zijn we voor naar planeet Aarde gekomen, om 1st row te zitten.
Langzaam maar zeker de goede kant op. Rome, Londen en New York zijn ook niet in een dag gebouwd.

https://www.youtube.com/watch?v=IQmHeuhpr44

Bery
Bery
4 jaren geleden

Om eerlijk te zijn vind ik al jaren dat hij de enige politicus is die een beetje vertrouwt overkomt. Tegelijkertijd vind ik hey een beetje vreemd dat hij nog niet omgelegd is door de satanisten.

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Trump voert nu de campagne die dr paul had moeten voeren. Heb me in 2012 verbaast, zoveel schoten voor open doel laten liggen. De man was veel te timide en aardig voor zijn tegenstanders. Een Libertariër en teveel een purist. Had hij de grensproblematiek benoemt dan had hij gewonnen. Nu valt hij Trump aan omdat die niet aan zijn libertarische standaard voldoet. Terwijl Trump wel de partij corruptie weet bloot te leggen. Weet niet aan welke kant hij nou echt staat. Zijn zoon heeft zijn principes in de uitverkoop gedaan.

x

Check Also

grote reset

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de ...

de wit

Professor Bob de Wit: ‘De elite heeft maar één vijand en dat is een verenigd volk’

De elite heeft maar één vijand. Dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x