Buitenland

Ron Paul: “Stem zoveel je wilt, maar de geheime schaduwregering zal niet veranderen”

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand kondigde het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid aan een actievere rol te gaan spelen bij de verkiezingen. Oud-presidentskandidaat Ron Paul haalde tijdens zijn internetshow Liberty Report fel uit naar de federale organisatie, die volgens hem alleen maar uit is op meer macht.

“Maken ze zich zorgen als ze zeggen dat ze iets zullen doen aan vervalste verkiezingen, dat de stemmen worden geteld?” vroeg hij. “Nee, ze zorgen ervoor dat de stemmen niet worden geteld en dat ze irrelevant zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ron Paul spreekt uit ervaring. In 2012, toen hij zelf een gooi deed naar het presidentschap, werd hem de mond gesnoerd door de media en de politieke elite. Tijdens bijeenkomsten gingen de lichten uit of werden aanhangers van Paul aangevallen of gearresteerd.

Niet verkiesbaar

“De verkiezingen doen er niet toe,” merkte Paul op. “Het is een ritueel dat we doormaken. De diepe staat heeft de macht en mensen moeten zich dat realiseren.”

Michael Lofgren, die jarenlang als adviseur werkte voor de Republikeinse Partij, heeft uitgebreid geschreven over de diepe staat. “De diepe staat is geen occulte organisatie, ze opereert onder onze ogen,” aldus Lofgren in zijn boek The Deep State. “Zij die de staat in de staat controleren, zijn niet verkiesbaar of herverkiesbaar. Het publiek en de media kijken de andere kant op. Die zijn meer bezig met Kim Kardashian dan met de werking van de diepe staat.”

President Eisenhower waarschuwde begin 1961 voor het militair-industrieel complex. Hij wist volgens Lofgren waar hij het over had. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fundering gelegd voor de diepe staat, waar onder meer vertegenwoordigers van het Pentagon, inlichtingendiensten en het bedrijfsleven elkaar vinden.

Maakt niet uit

De Amerikaanse presidentsverkiezing is de grootste politieke show ter wereld, maar de echte machthebbers in Amerika zijn niet verkiesbaar, stelt Lofgren.

“Onze verkiezingen worden gemanipuleerd,” zei Paul. “Maar daar gaat het ministerie van Binnenlandse Veiligheid niets aan doen. Het maakt niet uit wat je doet met je stem, of je nu stemt of niet, de diepe staat heeft de touwtjes in handen.”

Paul eindigde op een positieve noot: “Het is goed om politiek actief te zijn, om deze boodschap te verspreiden, om te laten zien wat de overheid ons aandoet en waarom we betrokken moeten zijn.”

[Anti-Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
7 jaren geleden

ja hoor meneer paul we realiseren het ons. we zien de marionetten iedere dag op het journaal. en nu?

Predator
Predator
7 jaren geleden

Dat speelt hier ook.stem maar tot je een ons weegt.het word hem toch niet..ja..wat is wel nog echt.zolang de regering het stemmen tellen regelt.

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“De Amerikaanse presidentsverkiezing is de grootste politieke show ter wereld, maar de echte machthebbers in Amerika zijn niet verkiesbaar….”

Tja, dan klagen we wel eens over de EU, maar hier hebben we niet de illusie dat wij Europese burgers zelf de president zouden mogen kiezen. 😉

an argie
an argie
7 jaren geleden

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fundering gelegd voor de diepe staat, waar onder meer vertegenwoordigers van het Pentagon, inlichtingendiensten en het bedrijfsleven elkaar vinden.

Dit is al veel eerder het geval. Rothschild was verantwoordelijk voor de Amerikaans-Spaanse oorlog (Valse vlag: de USS Maine), Het neerzetten van de machtsgeile Teddy Roosevelt, Beurscrash van 1907, Jeckyl Island (1910), Overname Federal Reserve op 23 december 1913 (Terwijl het overgrote deel van het congres al op kerstreces was), Valse vlag: De Lusiania 1915 en de Zimmerman hoax (1917) om de V.S. bij W.O.I te betrekken, de Drooglegging (Illegale drankhandel), De beurskrach van 1929, zelfs de Aanval op Pearl Harbour werd afgedwongen door allerlei sancties aan Japan op te leggen.

http://www.tomatobubble.com/span_am_war.html
http://www.therebel.is/news/guest/747282-the-zimmermann-telegram-hoax
http://investmentwatchblog.com/rothschilds-had-several-prominent-business-partners-in-america-john-d-rockefeller-j-p-morgan-the-warburg-brothers-and-jacob-schiff-they-went-from-there-to-jekyll-island-georgia-to-draft-the-legisl/
https://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c
https://truth11.com/2010/10/17/pearl-harbor-was-an-inside-job-fdr-not-only-knew-about-the-attack-in-advance-but-that-his-administration-did-everything-it-could-to-cause-a-japanese-attack-on-americ/
http://www.eutruth.org.uk/federalreserve.html

En dit is alleen al in de V.S. het geval. In Europa hebben deze bankiers de touwtjes al veel langer in handen. Zij bepalen wat er gebeurt en niemand anders!

http://www.rense.com/general88/hist.htm

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x