Bewustzijn

De kracht van bewustzijn: we verkennen allemaal de hogerdimensionale ruimte

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op elk gegeven moment in het nu sta je voor de keuze om een oneindig aantal mogelijke toekomsten in de hogerdimensionale ruimte binnen te gaan.

Sommige van deze toekomsten zijn waarschijnlijker dan andere. Als je niets doet, zal één van deze waarschijnlijke toekomsten zich op een voorspelbare manier ontvouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als bewust wezen heb je de mogelijkheid om de toekomst te beïnvloeden. Je ervaart dit als het gevoel van vrije wil. Je kunt invloed uitoefenen op de manier waarop de toekomst zich ontvouwt door middel van bijvoorbeeld de subtiele kracht van actief bewustzijn.

Verenigd veld

Natuurkundige Michael Faraday probeerde rond 1800 de mysterieuze eigenschappen van magneten te verklaren. Hij suggereerde dat magneten altijd een invloed of kracht uitoefenen, die we alleen niet kunnen zien.

Velden kunnen gerelateerd zijn aan elkaar. Het magnetisch veld is gerelateerd aan het elektrisch veld omdat elektriciteit kan worden gebruikt om een magneet te creëren en een magneet kan worden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Deze twee velden zijn onderdeel van hetzelfde veld, namelijk het elektromagnetisch veld.

Je kunt je afvragen of alle velden onderdeel uitmaken van één enkel verenigd veld. Een dergelijk veld moet tenminste tien ruimtelijke dimensies bevatten om te kunnen bestaan.

Bewustzijn kan ook worden gezien als een veld, een gebied waarin de kracht van bewustzijn wordt uitgeoefend. Als we ons ergens ‘bewust’ van zijn, wanneer gedachten opkomen, ontvangen we wellicht informatie uit het bewustzijnsveld.

Waarnemen

Het is ook goed mogelijk dat we niet alleen de effecten van het bewustzijnsveld kunnen waarnemen, maar ook onze eigen invloed erop kunnen uitoefenen. Net zoals een magneet een magnetisch veld kan creëren en wordt beïnvloed door de krachten van andere magneten, kan bewustzijn zowel een veld zijn waardoor we worden beïnvloed als een actieve kracht die we kunnen uitoefenen.

In plaats van marionetten die worden bespeeld door het bewustzijnsveld om ons heen nemen we misschien wel allemaal actief deel aan een groots energieballet en voegen we onze eigen unieke bewustzijnskrachten toe aan het geheel.

Natuurkundigen weten inmiddels dat op subatomair niveau alles bestaat uit een reeks mogelijkheden die wordt beïnvloed door bewustzijn. Alleen al door te waarnemen kunnen veranderingen ontstaan in de subatomaire wereld. Als we deeltjes meten is het haast alsof we ze zelf creëren. Slechts weinigen geloven echter dat intenties een waarneembaar effect kunnen hebben op ons dagelijks leven.

Tijdens een onderzoek naar transcedente meditatie werd aangetoond dat de criminaliteit in een stad kan worden teruggebracht als er genoeg mensen wonen die gedurende langere tijd mediteren. Het lijkt er sterk op dat onze gedachten en intenties onze collectieve realiteit in hoge mate beïnvloeden, we beseffen het alleen niet.

Meer informatie: Activeconsciousness.com

Bron: Realitysandwich.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Renoost
Renoost
10 jaren geleden

Wijlen Sai Baba, een goddelijke incarnatie uit India, was bij machte verschillende voorwerpen te materialiseren. Op de vraag hoe hij dat deed, zei Hij: Door er alleen maar aan te denken. In de 4de dimensie is het eenvoudig iets te scheppen. Maar in de derde dimensie komt de factor tijd om de hoek kijken. Als we een idee op papier hebben gezet in de vorm van een bouwtekening, zal het minimaal 3 maanden duren om het te bouwen. In de hogere dimensies binnen een ogenblik.

EVO
EVO
10 jaren geleden

[quote name=”Renoost”]Wijlen Sai Baba, een goddelijke incarnatie uit India, was bij machte verschillende voorwerpen te materialiseren. Op de vraag hoe hij dat deed, zei Hij: Door er alleen maar aan te denken. In de 4de dimensie is het eenvoudig iets te scheppen. Maar in de derde dimensie komt de factor tijd om de hoek kijken. Als we een idee op papier hebben gezet in de vorm van een bouwtekening, zal het minimaal 3 maanden duren om het te bouwen. In de hogere dimensies binnen een ogenblik.[/quote]
Is het ooit live op tv geweest? Wat een onzin zeg!!!

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Vanuit de hogere dimensies, in ons bewustzijn, zijn wij dan in staat aankomende rampen te bestrijden?

hetzalwel
hetzalwel
10 jaren geleden

het enige wat wij verkennen is onszelf. alles speelt zich af in het nu, en in jou. wat je waarneemt speelt zich in jou af. kan je waarnemen buiten je eigen zintuigen? kan je voelen buiten jezelf? kun je ruiken buiten jezelf? kan je zien buiten jezelf? illusie……..

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x