Gezondheid

Baby loopt zwaar hersenletsel op door BMR-prik en krijgt 101 miljoen schadevergoeding. Zijn vaccins wel zo veilig?

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn vaccinaties veilig en effectief. Desalniettemin zijn er veel ouders die twijfels hebben over de informatie die de overheid over vaccins verstrekt.

Geregeld komen er op deze website berichten voorbij over kinderen die na het krijgen van een vaccinatie opeens ernstig ziek worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Artsen en wetenschappers claimen vrijwel altijd dat er geen verband is tussen de inenting en de aandoening.

Schadevergoeding

Toch krijgen veel ouders na een ernstige bijwerking een schadevergoeding uitgekeerd.

In de Verenigde Staten moet men zich melden bij het National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP).

Recentelijk kreeg een kind een schadevergoeding van 101 miljoen dollar (88 miljoen euro) toegekend na een ernstige bijwerking als gevolg van de BMR-prik.

Koorts

O.R. was een gezonde baby van één jaar oud en kon al lopen en klimmen.

Op 13 februari 2013 kreeg ze het vaccin tegen bof, mazelen en rodehond. Die avond merkte de moeder van O.R. dat ze koorts had.

Ze belde de kinderarts, die haar adviseerde om paracetamol te geven. De koorts hield echter meerdere dagen aan.

Toen begon O.R. opeens last te krijgen van zware epileptische aanvallen. Ze werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze een hartstilstand kreeg.

Zwaar hersenletsel

Als gevolg hiervan liep O.R. zwaar hersenletsel op, encefalopathie, en trad nierfalen op.

Na maanden van behandelingen in het ziekenhuis kon de baby weer naar huis. Vanwege haar beperkingen zal ze de rest van haar leven speciale medische zorg nodig hebben.

De schadevergoeding moet de zorgkosten dekken.

Gelijk

De ouders van O.R. kregen daarnaast een bedrag van 1 miljoen dollar (880.000 euro) om openstaande zorgrekeningen te betalen.

Het gezin werd bijgestaan door advocate Diana Stadelnikas. Zij diende een aanklacht in waarin ze stelde dat de BMR-prik de ernstige bijwerking heeft veroorzaakt.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken stelde haar in het gelijk en oordeelde dat het kind recht heeft op compensatie.

[MCT Law]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

De vraag of vaccins wel zo veilig zijn klinkt me steeds debieler in de oren. Het is onderhand meer dan duidelijk dat onderzoeksresultaten die het tegendeel bewijzen voortdurend zorgvuldig zijn weg gemoffeld en de actuele gevallen met klem ontkend als zijnde een gevolg van vaccinatie. Zo lang we dat pikken en onze kinderen vol laten spuiten met die troep gaan zij er lekker mee door. Er is voldoende bewijs om dit resoluut te weigeren dunkt mij, laat ze eerst maar eens bewijzen dat het veilig is en werkt bovendien. Voorlopig krijgen gevaccineerden nog volop de mazelen. De ziekte kan dus in wezen zelfs in stand gehouden worden door het vaccin zelf.

Rob
Rob
4 jaren geleden

101 miljoen voor een leven lang speciale medische zorg. Gewoon geld dus dat bestemd is voor de medische wereld. Zelf zal dat kind en de ouders er nooit iets aan hebben. En DAT is hoe het werkt, een leven lang ziek en dus een leven lang een onkomstenbron voor de medische wereld. En dat ene miljoen voor de ouder, precies hetzelfde. Ook alleen maar voor rekeningen. Je zou het moeten omdraaien. Voordat je je kind laat vaccineren etc moet je de verantwoordelijkheid leggen bij degene met wie je het eerste te maken hebt. Dat is de vaccinerend arts. Die moet je confronteren met zijn verantwoordelijkheid jegens de gezondheid van je kind. Als hij beweert dat de vaccinatie niet gevaarlijk zijn dan zou je hem persoonlijk moeten vragen of hij de verantwoordelijkheid neemt als er iets met je kind mis gaat. Iemand die dat eens deed kreeg meteen te zien hoe zo’n arts ‘over de rooie’ ging toen hem dat gezegd werd. Dan weet je dus al genoeg. Hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor wat hij doet. Om het nog leuker te maken zou je zo’n arts een uitgeprinte verklaring kunnen voorleggen waarin die verantwoordelijkheid nog eens heel erg versterkt wordt. Dit is een aardige tekst voor zo’n verklaring. En kies zelf maar een bedrag. Dat kun je zo hoog maken als je zelf wilt.:

Vaccin vrijwaring
Aangezien u vaccins heeft aangevraagd voor mijn / onze kind(eren), is het mijn plicht als ouder om hen te beschermen in het geval dat het (de) vaccin(s) nadelige reacties op mijn / onze kind (eren) veroorzaken.

Ik verzoek u om dit vrijwaringsformulier te ondertekenen voordat u het vaccin toedient ter bescherming van mijn / onze kind (eren).
In het geval dat mijn / onze kind (eren) ziek worden of andere kwalen, ongemakken of effecten ondervinden na het toedienen van dit vaccin, bent u verantwoordelijk voor de schadevergoeding van in totaal 250 / 500 / 1000 miljoen euro plus alle medische kosten om dit te corrigeren.

Als u ervoor kiest om deze vrijwaring niet te ondertekenen, wat in feite verklaart dat u de veiligheid van mijn / onze kind (eren) niet kunt garanderen, dan is het mijn verantwoordelijkheid en recht als ouder om deze vaccinatie te weigeren.

Naam en functie (hoofdletters):

Handtekening:

Daan
Daan
4 jaren geleden

Rob, wat een brillant idee. Laat ze hier maar eens over nadenken, helemaal mee eens! Als kind heb ik heftig gereageerd op de DKTP . Volgens mijn moeder leek het alsof ik stikte, en zat ze wekenlang s’nachts naast mijn ledikant. Ze heeft mij vaak op de koude badkamervloer gelegd, zodat ik schrok, en weer begon adem te halen. Een nachtmerrie voor een ouder die denkt zijn of haar kind te verliezen. Ze is nooit meer naar de GGD gegaan, ook niet met mijn zusje.

Straalmans
Straalmans
4 jaren geleden

Alles wat een industrie wordt en waar winst maken het doel wordt, verandert in iets kwaadaardigs. Wie wil er nou winst maken t.k.v. zieke mensen? U weet wel wie.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x