Mens en Dier

Door deze maatregel van Frans Timmermans ‘gaan 22 miljoen mensen honger krijgen’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

De Green Deal, het paradepaardje van Commissie-vicevoorzitter Frans Timmermans, is ‘een spoorboekje’ voor de omschakeling naar een ‘klimaatneutrale’ EU in 2050. Zijn voorstellen variëren van de invoering van belasting voor de lucht- en scheepvaart en het duurder maken van het wegverkeer tot een miljoen laadpalen voor ‘schone’ elektrische auto’s langs de wegen.

Freelance journalist Arno Wellens merkte in de podcast van David van Ineveld op dat de Green Deal 12.000 pagina’s beslaat. Op pagina 5000 nog wat staat dat Nederland 10 procent van zijn landbouwgrond moet vernietigen, onthulde Wellens. “Ik herhaal dat even. Nederland moet [10 procent van zijn landbouwgrond vernietigen].”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat staat er echt

“Dat staat er echt?” vroeg Van Ineveld. “Dat staat er echt,” aldus Wellens. De reden: ‘klimaat’. “Het wordt gewoon even doorgevoerd. De hele Europese Unie moet dat dus doen,” voegde de journalist toe.

Hij nam contact op met een Amerikaanse econometrist en vroeg hem wat het effect hiervan is. “22 miljoen mensen gaan honger krijgen. 22 miljoen mensen. Door deze maatregel van Timmermans.”

Minister Van der Wal-Zeggelink voor Natuur en Stikstof zei eerder in de Tweede Kamer: “We moeten zorgen dat we de doelen tijdig halen. En als bijvoorbeeld uit de gebiedsinformatie vanuit de provincies blijkt dat vrijwillige maatregelen niet tot resultaat [leiden], dan heb je geen andere keuze dan dat ik moet ingrijpen.”

Onteigening

“Dat is ook het moment dat onteigening volgens de geldende procedures moet worden ingezet,” zei de minister.

Onderzoeksjournalist en datagraver Marc van der Vegt reageert: “Het onteigenen van boeren. Een soort Green Deal. Stikstof, de zoveelste ongrijpbare vijand waar de hoge omes wel een ‘oplossing’ voor denken te hebben en deze ook doordrukken. De gevolgen van het onteigenen van boeren zijn niet te overzien.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
3 maanden geleden

GEKKER DAN GEK die VETZAK TIMMERMAN

Steven
Steven
3 maanden geleden

Het is allemaal voor uw eigen bestwil en dat voor uw nageslacht hoorr… UGHH..
Aan het potret van die Paulus te zien kan hij nog wel een eeuw zonder voeding!

Ron
Ron
3 maanden geleden

Het word tijd dat fransje in een dwangbuis gaat,met de rest van Brussel erbij.
Dit zijn echt top criminelen.

Fransdo
Fransdo
3 maanden geleden

De overheid inclusief de Europese overheid is er een meester in om oplossingen te verzinnen voor niet bestaande problemen. Dit is daar weer het zoveelste voorbeeld van.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x