Homepagina » Binnenland » Rechter: troonopvolging is illegaal
Rechter: troonopvolging is illegaal

Rechter: troonopvolging is illegaal

De belangstelling om de inhuldiging van prins Willem-Alexander op 30 april bij te wonen is groot.

Van een nationaal geschenk tijdens de officiële feestelijkheden is afgezien met het oog op de economische crisis. Premier Rutte kondigde aan dat er sprake zal zijn van een sober, maar toch een groot feest.

Volgens Peter Ingelse, rechter bij het gerechtshof te Amsterdam, is de troonopvolging illegaal. Hij stelde eerder in NRC Handelsblad dat de troonswisseling gepaard gaat met een aantal juridische problemen.

Overheidsdienst

Ingelse zegt dat het koningschap een overheidsdienst is, waar iedereen op kan solliciteren. Het zou volgens de rechter illegaal zijn om het koningschap te vergeven aan Willem-Alexander. Dientengevolge is onze huidige koningin ook onwettig.

De magistraat zet uiteen waarom de grondwettelijke bepaling dat ‘het koningschap erfelijk vervuld wordt door de wettige opvolgers van Koning Willem I, Prins van Oranje-Nassau’ eigenlijk onverbindend is.

Erfelijk koningschap

“Het is regelrecht in strijd met het verbod van discriminatie, dat niet voor niets als artikel 1 is opgenomen in de Grondwet,” zei Ingelse. “Het is evenzeer in strijd met het internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. Dat verbiedt iedere vorm van discriminatie, uitdrukkelijk ook die op grond van geboorte, bij de toelating van een burger ‘tot de overheidsdiensten van zijn land’.”

Dit laatste verbod heeft volgens Ingelse een hogere rangorde dan onze Grondwet en zet daarmee het erfelijk koningschap opzij.

Bron: Nieuwsuur.nl

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Majesteit illegaal

  Nederland heeft sinds mei 2012 al 72 jaar geen wettige regering. In de meidagen van 1940 werd het de regering van destijds te heet onder de voeten en vluchtten zij naar Engeland. Hierdoor werd automatisch grondwettelijk afstand gedaan van het wettige landsbestuur. Op deze manier kreeg de bezetter een heel land in de schoot geworpen en kon er een Duitse Rijkscommissaris worden aangesteld.

  Tot zijn genoegen riep de Majesteit ook nog eens op, de bezetter zoveel als mogelijk terwille te zijn en zodoende kon de topambtenarij voor de Nazi’s aan de slag. Dit was landverraad en dus strafbaar. Omdat de regering onder leiding van Wilhelmina het hazenpad koos, werd grondwettelijk de regering opgeheven. Dit vanwege het in 1940 geldende grondwetsartikel 21: “In geen geval kan de zetel der regering buiten het Rijk worden verplaatst.”

  Op 6 september 1898 bij de aanvaarding van de kroon heeft Wilhelmina met haar twee vingers in de lucht het volgende aan het Nederlandse volk beloofd en toegezegd: “Ik zweer aan het Nederlandsche volk, dat ik de grondwet steeds zal onderhouden en handhaven, etc…… Zo waarlijk helpe mij God almachtig.”

  Op 13 mei 1940 heeft zij deze plechtige eed aan het ‘Nederlandsche’ volk gebroken en aldus afstand gedaan van de regering. Sinds die dag wordt dit land dus onwettig bestuurd door een onwettig gezag. Iedereen kan dit begrijpen. Maar je hoort de politici in Den Haag en de staatsrechtgeleerden nergens over.

  Het vestigen van een regering is pas wettig als er over gestemd kan worden. Nederland heeft niet gekozen voor de ‘Oranjes’, niet in 1813 toen Willem Frederik hier is geïnstalleerd en ook niet in 1945, toen de onwettige koningin weer pontificaal plaats nam op de troon. Een en ander is nooit bevestigd door een volksraadpleging, dus sinds die tijd is het gezag illegaal.

  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/illegaal-nederlands-bestuur/

  3 likes
 2. [quote name=”Arie”]Ja daar kan ik mij wel in vinden.
  Sterker nog in WOII heeft Wilhelmina samen met aanhang het land verlaten, en zo volgens mij haar koningschap verspeeld. Dat na de oorlog zij weer gewoon op de troon is gaan zitten heeft mij altijd verbaasd.[/quote]
  Zoals bij een scheepsramp de kapitein als laatste het schip hoort te verlaten, zo hoort een koning(in) als laatste het land te verlaten.

  2 likes
 3. Ja daar kan ik mij wel in vinden.
  Sterker nog in WOII heeft Wilhelmina samen met aanhang het land verlaten, en zo volgens mij haar koningschap verspeeld. Dat na de oorlog zij weer gewoon op de troon is gaan zitten heeft mij altijd verbaasd.

  1 likes
 4. Tja Het is niet voor niets als artikel 1 is opgenomen in de Grondwet ook de oranjes moeten zich aan de grondwet houden

  1 likes
 5. De rechter heeft gelijk!!Maar daar trekt een Bildenberger zich niet een hout van aan.Toch??Denk nog maar eens aan de uitspraak van die rechter, als de wegen weer vol met mensen staat, die met vlaggetjes en feestballonnen staan te slijmen.Het lijkt wel een eng sprookje!!Maar bovenal?? HET(Koningshuis+bevolking) HEEFT EEN PLAAT VOOR DE KOP!!!En de rechter kan roepen en roepen, maar niemand is thuis!!!!Stakkers!

  1 likes
 6. oppakken dat tuig.. hele koningshuis allemaal uitkeringstrekkers, jatten van de bevolking en meeste mensen gaan vrolijk feest vieren op 30 april… COMMOOOOOOON PEOPLE

  1 likes
 7. Met zijn alles solliciteren dan maar lijkt me. Er zijn zat mensen die zitten te springen om een baan en/of woning, dit lijkt me een leuke ludieke actie.

  1 likes
 8. Ach vreest niet. Maxima zal Willempie wel afzetten en zelf de macht grijpen.

  1 likes
 9. ik hoop niet dat ze hem morgen dood vinden ergens in een sloot…

  ik zal stemmen op deze rechter !!

  1 likes
 10. Petitie aanmaken , nadat willempie officieel koning is verklaard??

  1 likes
 11. Aangifte doen wegens onwettig koningschap??

  1 likes
 12. Nou, dan ga ik maar gelijk solliciteren. Ik verzoek ieder Nederlander om dat te doen. Dan kunnen we gelijk schoon schip maken en de Elite criminelen achter slot en grendel zetten.

  1 likes
 13. Vraag me weleens af hoelang dat schijnheilige gedoe nog blijft doorgaan.
  Dit is een kat en muis spel dat al zolang stand houd.
  De oranjes weten hoe het zit steeds meer burgers weten hoe de werkelijkheid in elkaar steekt en dan toch het spelletje blijven mee spelen wie houd wie voor de gek belachelijk.

  1 likes
 14. [quote name=”Hunting Wolf”]De rechter heeft gelijk!!Maar daar trekt een Bildenberger zich niet een hout van aan.Toch??Denk nog maar eens aan de uitspraak van die rechter, als de wegen weer vol met mensen staat, die met vlaggetjes en feestballonnen staan te slijmen.Het lijkt wel een eng sprookje!!Maar bovenal?? HET(Koningshuis+bevolking) HEEFT EEN PLAAT VOOR DE KOP!!!En de rechter kan roepen en roepen, maar niemand is thuis!!!!Stakkers![/quote]
  zo lang de mensheid een leider boven hen willen hebben ,zijn zij niet waard om in vrijheid te leven,en de ene shell gaat weg en de andere komt ,de enige met verstand was andre van duin(bevriend met berhard) met de carnavals kraker willempie (water en chemtrails maneger)wake-up before it,s to late.!

  1 likes
 15. Ze moeten dat pretpark gewoon helemaal sluiten, of het mag alleen bestaan door donaties, zodat alleen die mensen betalen die er daadwerkelijk nog plezier aan beleven.

  1 likes
 16. Voor alle tegenstanders en critici:
  http://www.koningskind.nu
  Koningskind van Rob van Hoorn is een spannende royal detective die zich afvraagt of Willem Alexander wel recht heeft op de troon.

  1 likes
 17. Jij en ik als burger moesten eens zo,n streek flikken.Wedje doen, dat de BAJES WIJD OPEN STAAT?????

  1 likes
 18. Het Huis van Oranje heeft eigenlijk helemaal geen recht meer op de troon, terwijl de strijd nog in volle gang was, en er nog dagelijks Nederlandse militairen sneuvelden, vluchtte koningin Wilhelmina en haar regering op 13 mei 1940 naar Engeland.
  Volgens de grondwet hebben de Oranjes daarme het recht op de troon verspeeld.

  1 likes
 19. “Dutch People Get Off Your Knees” zou David Ike waarscheinlijk tegen elke Oranjeklant zeggen. Ik wil daar nog wel aan toe voegen: Mensen wakker worden!!, we leven niet meer in de tijd van Zwiebbertje.

  1 likes
 20. Heb liever geen koning of koningin. Wat kan mij die vergaarde traditie nog schelen. Ik vier liever de “niet koning/koninginnen-dag.” Veel goedkoper!

  1 likes
 21. Ik dacht dat we het caranaval al gehad hadden ? Waarom staat eigenlijk dit in d e tekst ?

  ‘ Premier Rutte kondigde aan dat er sprake zal zijn van een sober, maar toch een groot feest. ‘

  Hoezo sober maar toch…? O wacht… natuurlijk ! Iedereen wordt uitgekleed en toch moet er voor miljoenen over de balk gegooid worden… Dat is het, natuurlijk…

  Zucht…..

  1 likes
 22. Ik wil geen koning en/of koningin.
  Ik wil niet overheerst worden.
  De oranjes mogen van mij in Nederland blijven, maar alleen als ze al het gegraaide geld, aandelen en andere waardevolle zaken teruggeven aan den volke.
  Doen ze dat niet dan zit er wat mij betreft maar één ding op:

  kielhalen!

  1 likes
 23. [quote name=”Marcel”]Aangifte doen wegens onwettig koningschap??[/quote]
  Eigenlijk zou dat moeten gebeuren, en dat uitspelen tot aan Brussel aan toe!!De rechter is wel een watje, want zelf solliciteerd ie niet,althans nog steeds niet(zie filmpje)en van aangifte doen, heeft die rechter kennelijk nog nooit gehoord??De politie zal hem behandelen als gestoord!!In opdracht van IVO de OP-STELTEN BROMBEER SPOOK,UIT DE HUIDIGE REGERING.

  1 likes
 24. Ik weet niet of bevoordeling ook als discriminatie wordt aangemerkt.

  0 likes
 25. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Marcel”]Aangifte doen wegens onwettig koningschap??[/quote]
  Eigenlijk zou dat moeten gebeuren, en dat uitspelen tot aan Brussel aan toe!!De rechter is wel een watje, want zelf solliciteerd ie niet,althans nog steeds niet(zie filmpje)en van aangifte doen, heeft die rechter kennelijk nog nooit gehoord??De politie zal hem behandelen als gestoord!!In opdracht van IVO de OP-STELTEN BROMBEER SPOOK,UIT DE HUIDIGE REGERING.[/quote]
  een ding staat vast deze opgeblazen steltloper helpt geen (INDIVIDUWEN)niet mijn maar zijn eigen woorden.

  0 likes
 26. [quote name=”Kapitein Biff”]Ik wil geen koning en/of koningin.
  Ik wil niet overheerst worden.
  De oranjes mogen van mij in Nederland blijven, maar alleen als ze al het gegraaide geld, aandelen en andere waardevolle zaken teruggeven aan den volke.
  Doen ze dat niet dan zit er wat mij betreft maar één ding op:

  kielhalen![/quote]

  Een voor allen… allen voor een Kapitein Biff… of niet dan ?
  Wie heeft hier de pet nu op LOL 🙂

  0 likes
 27. Weg met de monarchie !!!

  http://www.hetis2013.nl

  Meld je nu aan …..

  0 likes
 28. Het is gewoon niet meer van deze tijd, ik weet niet hoe het bij jullie is, maar het komt op mij een beetje triest over.

  Hou er gewoon mee op en trek je terug in een landhuis zou ik zeggen.

  0 likes
 29. waarom wordt dit niet behandeld in bv. Paul & Witteman? Discussies barsten los en dan via een referendum (zeer wettig middel) kan iedereen dan beslissen over wel of niet n Koning van Oranje.
  Das toch goedkoper en legaler.
  En dan is het nog democratisch ook.

  0 likes
 30. [quote name=”Peter II”]Ik dacht dat we het caranaval al gehad hadden ? Waarom staat eigenlijk dit in d e tekst ?

  ‘ Premier Rutte kondigde aan dat er sprake zal zijn van een sober, maar toch een groot feest. ‘

  Hoezo sober maar toch…? O wacht… natuurlijk ! Iedereen wordt uitgekleed en toch moet er voor miljoenen over de balk gegooid worden… Dat is het, natuurlijk…

  Zucht…..[/quote]
  T’ja, een giller, WIJ betalen die hele poppenkast..erger nog,wij worden nieteens uitgenodigt voor het banket!!! 😉
  Daarbij..zelfs wetende dat ze NIET van koninklijke bloede zijn, zijn wij nou zo gek..of..??

  0 likes
 31. bedoeld deze rechter art.94 van het wetboek. zonder onderbouwde en of schriftelijke bewijzen of jurespedentie kan je geen serieuse uitzending maken.
  wederhoor zou door 2vandaag ook wensekijk zijn zo zakken zij in mijn aanzien.
  dan regeert men ook nog bij de gratie GODS hoe denkt de rechter daar mee om te gaan??
  daar naast wik deze man ons koningshuis gewoon wippen en wat krijgen we er dan voor terug en waar om tred de zeker nog vitale koningin af?? ik heb gelezen wat de familie heeft gedaan maar er zijn ook dictators en gezien dat zijn wij er dan goed af gekomen.
  nu met willen soevereine afspraken maken wand vele van ons weten wat ze o.i.fout hebben gedaan hij is de schakel (NA HET AFLEGGEN VAN DE EET AAN HET VOLK)tussen binnen en buiten-land en geschillen tussen ons burgers die hem weer controleren.
  ps. lid zijn van bilderberggroep staat het koningsschap m.i. in de weg.
  namastê

  0 likes
 32. [quote name=”Koningskind”]Voor alle tegenstanders en critici:
  http://www.koningskind.nu
  Koningskind van Rob van Hoorn is een spannende royal detective die zich afvraagt of Willem Alexander wel recht heeft op de troon.[/quote]
  Lijkt me een leuk boek! Ik heb het net besteld, ik hoefde niet eens vooruit te betalen, ze sturen het boek samen met acceptgiro op…top service!
  P.S. Heb je het boek al gelezen en wat vind je er van??

  0 likes
 33. De troon wordt al eeuwen onwettig bezet, vandaar dat dna onderzoek stellig wordt geweigerd door onze bezetters. Iedereen hier weet dat we in een “demoncratie” leven.

  Hier een interessant artikel over de wederrechtelijke aanmatiging van de troon;

  jacobusderoma.blogspot.nl/2010/02/dna-koningin-bloedverwanten.html?m=1

  0 likes
 34. Beste Landgenoten….

  Hierbij roepen wij u en de uwen op, tot eensgezindheid. Laten wij er toch, samen, iets heel moois van maken.
  Wij roepen jullie allen op, om met al uwen kracht en zaligheden, mee te gaan doen en er gezamenlijk, enen geweldigen feest, van te gaan maken.
  Jullie zijn van harten welkom. Het eten, best volk, jaaaaa, dank je de koekoek, laten wij alleen aan den gasten en anderen genodigden en opvreters over. Dat komt ook zonder u wel op. U bent allen, zo dan wel, van harten uitgenodigd, maar er zal, helaas, niet genoten kunnen gaan worden, van ons heerlijk ‘ chiquet sjuu et bakkedaise ‘. Daar staat dan wel weer tegenover, dat u en de zijnen, wel mag gaan zwaaien.
  Verder willen wij u en de uwen, mede gaan delen, dat erop gerekend wordt, dat u zich allen, achter den dranghekken zult gaan blijven bevinden, zodat den stoet in allen pracht en tooi, zich geruisloos, zich kan gaan voortschuiven, daar waar, het grote spektaculaire ‘ moment et suprise ‘, zich zal kunnen gaan volbrengen ppffffff. Wij rekenen dan ook op u, met al uw gelederen, besten onderdanen. En dat het enen, gigantisch, onbetaalbaren feest, mag gaan worden.
  Ja… beste landrotten, uchh… landgenoten bedoel ik, u en de zijnen, zullen het allen, niet gemakkelijk hebben, zoals wij allen weten. Het lachen, zal u dan ook nader aan het huilen liggen, maar mogen wij u en de uwen, gaan verblijden… met den gedachten…. dat daar, beste landgenoten, dezen dag, niet aan gedacht zal en mag gaan worden. Feest zal en moet het zijn, voor enen ieder, die het nog kan. Het zal zijn, enen feeststemming en vollen gebruis, ook al weten wij maar al ten goede, dat bij u en de uwen, den broekriem u haast wel van uwen middel, zal zijn gevallen. Maar wij willen u getroosten, beste landgenoten. Het kan namelijk nog erger en daarom wensen wij u en de uwen enen zalig en kleurrijken feest !

  0 likes
 35. Ik denk dat we ons ook moeten realiseren dat veel informatie pas de laatste tijd aan het licht komt. Dat we daardoor kunnen gaan zoeken en achter waarheden komen waar we lang niet naar gezocht hebben.

  Maar ik denk dat ‘de kroon’ dit altijd wel geweten heeft en er samen met de regering over heeft gezwegen, om wat voor reden ook. Om je dan als koningshuis ook nog te mengen in de politiek van een zgn. democratisch land is een grote stap te ver. Niet chique. Ze hebben mijn respect wel helemaal verspeeld.

  0 likes
 36. Gelukkig heeft ‘het volk’ het niet voor het zeggen in dit land. De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen? Wat willen jullie in de plaats van ons koningshuis…een geldverslindende president ( Frankrijk, budget voor de huishouding en werkomgeving van de president 113 miljoen, Duitsland 100 milj) en daar komt de hele regering nog eens bij. De Oranjes, brengen Nederland veel meer op dan een gekozen politicus ons ooit zal opbrengen. Maar ja, nadenken is de meeste chipseters en bierdrinkers niet gegeven. Jalouzie vanuit de luie uitkerings stoel en gebrek aan inzicht en respect, brengt hele naties aan de rand van de afgrond. Gekozen regeringen die geld rondpompen om de massa tevreden te houden, maar het houdt op zodra het geld dat werkenden en ondernemers opbrengen, op is. Geniet er nog meer even van, want straks is het sociale/socialistische paradijd failliet.
  Ik wens onze nieuwe koning het professionalisme van zijn moeder, het geduld van zijn vader, de rebelse attitude van zijn grootvader en de daadkracht van zijn overgrootmoeder toe. Geef onze koning aub meer macht, zodat hij richting kan geven aan onze mateloze, redeloze, inzichtloze politici, die nooit verder kunnen kijken dan hun beperkte regeerperiode.
  Sterkte Nederland

  0 likes
 37. [quote name=”Choucrout”]Gelukkig heeft ‘het volk’ het niet voor het zeggen in dit land. De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen? Wat willen jullie in de plaats van ons koningshuis…een geldverslindende president ( Frankrijk, budget voor de huishouding en werkomgeving van de president 113 miljoen, Duitsland 100 milj) en daar komt de hele regering nog eens bij. De Oranjes, brengen Nederland veel meer op dan een gekozen politicus ons ooit zal opbrengen. Maar ja, nadenken is de meeste chipseters en bierdrinkers niet gegeven. Jalouzie vanuit de luie uitkerings stoel en gebrek aan inzicht en respect, brengt hele naties aan de rand van de afgrond. Gekozen regeringen die geld rondpompen om de massa tevreden te houden, maar het houdt op zodra het geld dat werkenden en ondernemers opbrengen, op is. Geniet er nog meer even van, want straks is het sociale/socialistische paradijd failliet.
  Ik wens onze nieuwe koning het professionalisme van zijn moeder, het geduld van zijn vader, de rebelse attitude van zijn grootvader en de daadkracht van zijn overgrootmoeder toe. Geef onze koning aub meer macht, zodat hij richting kan geven aan onze mateloze, redeloze, inzichtloze politici, die nooit verder kunnen kijken dan hun beperkte regeerperiode.
  Sterkte Nederland[/quote]

  hoop dat je het sarcastisch bedoelt, maar dat denk ik niet!
  ook nog te zeggen dat de koning nog meer macht moet hebben en dat wij respect voor dat tuig moeten hebben.. GAAT ER BIJ MIJ NIET IN!

  wat ik hiervan opmaak is dat we alle hoop maar moet opgeven en het in de handen laten van de “Koning” 1 ding WTF, heb je je hoofd ergens tegen aangestoten ofzo.. pfff

  0 likes
 38. zouden al die oranjevlaggetjeswapperaars betaald (uiteraard met belastinggeld) worden tijdens dit soort circusvoorstellingen? kan me zo voorstellen dat ze anno 2013 anders geen mens langs de route hebben staan. er gaat tenslotte ook een complete armada mee over het ij om de koningssloep te begeleiden. ja, het is zo sneu als als vers behangen koning en koningin in je bootje zit te grijnzen en zwaaien en er komt geen hond naar je kijken. hahaha, mensen zet die bloedhonden flink te kakken: tv op zwart vanwege de kijkcijfers (hoewel ze die wel weer oppimpen), en masse wegblijven bij alle feestelijkheden en… stuur dat enge boek retour afzender zodra het in de brievenbus valt, hoe halen ze het in hun hoofd te denken dat we die troep in huis willen! choucrout is een aluhoedje, zeker weten hahaha

  0 likes
 39. [quote name=”Choucrout”]Gelukkig heeft ‘het volk’ het niet voor het zeggen in dit land. De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen? Wat willen jullie in de plaats van ons koningshuis…een geldverslindende president ( Frankrijk, budget voor de huishouding en werkomgeving van de president 113 miljoen, Duitsland 100 milj) en daar komt de hele regering nog eens bij. De Oranjes, brengen Nederland veel meer op dan een gekozen politicus ons ooit zal opbrengen. Maar ja, nadenken is de meeste chipseters en bierdrinkers niet gegeven. Jalouzie vanuit de luie uitkerings stoel en gebrek aan inzicht en respect, brengt hele naties aan de rand van de afgrond. Gekozen regeringen die geld rondpompen om de massa tevreden te houden, maar het houdt op zodra het geld dat werkenden en ondernemers opbrengen, op is. Geniet er nog meer even van, want straks is het sociale/socialistische paradijd failliet.
  Ik wens onze nieuwe koning het professionalisme van zijn moeder, het geduld van zijn vader, de rebelse attitude van zijn grootvader en de daadkracht van zijn overgrootmoeder toe. Geef onze koning aub meer macht, zodat hij richting kan geven aan onze mateloze, redeloze, inzichtloze politici, die nooit verder kunnen kijken dan hun beperkte regeerperiode.
  Sterkte Nederland[/quote]

  ‘jalouzie’? en:

  ‘De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen?’

  Haha

  0 likes
 40. [quote name=”blanky”][quote name=”Choucrout”]Gelukkig heeft ‘het volk’ het niet voor het zeggen in dit land. De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen? Wat willen jullie in de plaats van ons koningshuis…een geldverslindende president ( Frankrijk, budget voor de huishouding en werkomgeving van de president 113 miljoen, Duitsland 100 milj) en daar komt de hele regering nog eens bij. De Oranjes, brengen Nederland veel meer op dan een gekozen politicus ons ooit zal opbrengen. Maar ja, nadenken is de meeste chipseters en bierdrinkers niet gegeven. Jalouzie vanuit de luie uitkerings stoel en gebrek aan inzicht en respect, brengt hele naties aan de rand van de afgrond. Gekozen regeringen die geld rondpompen om de massa tevreden te houden, maar het houdt op zodra het geld dat werkenden en ondernemers opbrengen, op is. Geniet er nog meer even van, want straks is het sociale/socialistische paradijd failliet.
  Ik wens onze nieuwe koning het professionalisme van zijn moeder, het geduld van zijn vader, de rebelse attitude van zijn grootvader en de daadkracht van zijn overgrootmoeder toe. Geef onze koning aub meer macht, zodat hij richting kan geven aan onze mateloze, redeloze, inzichtloze politici, die nooit verder kunnen kijken dan hun beperkte regeerperiode.
  Sterkte Nederland[/quote]

  ‘jalouzie’? en:

  ‘De gemiddelde reaguurder kan amper onze taal behoorlijk schrijven en dat moet dan onze regering kiezen?’

  Haha[/quote]
  Hij is nogal zuur van zichzelf (choucrout=zuurkool) Een gewone azijnpisser.

  0 likes
 41. Choucrout, wat is paradijd, over taal gesproken.
  Je weet blijkbaar niet wat het koningshuis ons ieder jaar kost.
  De grootste miljonairs, die wij maar miljoenen blijven toestoppen en dan nog niet eens belasting betalen, terwijl wij 80% van ons loon terug moeten geven aan belasting.

  0 likes
 42. Nou, van mij mag prins Willem-Alexander gewoon koning worden hoor. Ik hoef die baan niet.

  0 likes
 43. En dan nog maar te zwijgen over de twijfels betreffende de zogenaamde bloedlijn… Daar zit nog wel een vreemde kink in de kabel. Trouwens waarom zou hun bloed beter zijn dan dat van de hele Mensheid? Wat geeft hen precies het recht om over ons te regeren? Hebben we het hier over verlicht leiderschap?

  0 likes
 44. @ Majesteit illegaal

  dan kan je toch wel begrijpen wat er aan de hand is met dit land. dit verklaard een heleboel… en v.m. is dit niet het enige land ter wereld waar op illegale manier rare mensen aan de macht komen… de vraag is: laat je je leiden / afleiden door de machtgeile bedriegers… of ga je je eigen weg samen met echte, eerlijke en liefdevolle mensen?

  0 likes
 45. Zolang de “sheople” nog steeds niet bewust genoeg zijn, zullen zij zich laten heersen door deze zwendelende koekenbakkers en geloven dat zij hen nodig hebben…. BIG SIGH!!!!!

  Waar anderen al voor zichzelf willen leven en zijn, en eigen verantwoordelijkheid willen nemen voor zijn/haar eigen leven, besluiten deze onbewuste stakkers te blijven dagdromen en ons in feite grote vertraging van massa-ontwaking op de hals halen.

  Helaas ontstaat hierdoor nog meer lijden, net zolang totdat iedereen op de bodem zit en alsnog twee keuzes heeft; 1) kiezen om dan eindelijk wakker te worden en te “vechten” voor je ware vrijheid of 2) gewoon doen alsof er niks aan de hand is, oogkleppen blijven ophouden en nog verder de materie in zinken (en dus ook in je ego).

  Maar laten wij, de bewusten onder ons, LIEFDE blijven uitstralen naar buiten toe, niet in ons eigen ego gaan zitten, hiermee hebben we des te meer kans onze medemensen nog wakker te triggeren.

  Deze “NIEUWE WERELD” die wij zo graag willen zien, is al waarheid, alleen moet ie in de fysieke werkelijkheid zich nog manifesteren. We zitten inmiddels in zeer langzame trillingen (nog wel).

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

sterfgevallen

Killervirus? Minder sterfgevallen dan vorig jaar tijdens griepgolf: ‘Zeer normale maand’

In België zijn inmiddels 828 mensen overleden ...

EU

EU geeft Marokko 450 miljoen tegen corona, Nederland krijgt 25. ‘Ik zeg: Nexit!’

Tunesië en Marokko krijgen gezamenlijk 700 miljoen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.