Homepagina » Gezondheid » Ken je deze vorm van marteling die jij mogelijk ondergaat?
gegeneraliseerde-angststoornis-bg

Ken je deze vorm van marteling die jij mogelijk ondergaat?

Heb je ooit gehoord van de zogenaamde ‘Chinese martelmethode’?

Ze binden je vast en laten constant water op je voorhoofd druppelen, zonder ophouden. Deze vorm van marteling drijft je tot waanzin en het schijnt één van de ergste martelmethoden te zijn die er bestaan.

Natuurlijk is het niet de impact van één druppel die het slachtoffer krankzinnig maakt, maar het gecombineerde effect van honderdduizenden afzonderlijke druppeltjes, die op dezelfde plek op het hoofd spatten.

Pijn lijden

We nemen aan dat mensen pijn lijden vanwege grote, dramatische stressvolle gebeurtenissen, en dat is ook zo. Maar hoe zit het met de opbouw van de kleinere dagelijkse ‘druppeltjes’ herhalende stress?

Een beetje stress is goed en houdt je scherp. Het kan ervoor zorgen dat je de juiste motivatie hebt om iets te doen. Maar een opeenhoping van overmatige stress, zal net zoals aanhoudende druppels op je voorhoofd, na verloop van tijd ernstige consequenties hebben.

En dat opbouwen van stress begint tegenwoordig al op heel vroege leeftijd. Er wordt zo veel van kleine kinderen verwacht, dan de meesten van ons, al van kinds af aan, gewend zijn geraakt aan deze opbouwende stress. Daardoor merk je niet eens meer dat deze er is. Je hebt alleen te maken met de consequenties.

En als je daar een beetje gevoelig voor bent, word je minder creatief, je leven wordt minder leuk, je verliest je dromen uit het oog, en je kunt concentratie- en angststoornissen ontwikkelen.

Gegeneraliseerde angststoornis

De medische wetenschap is er in gespecialiseerd om mensen zo snel mogelijk in hokjes te duwen. Dat stelt ze in staat om een bijpassende medische oplossing te creëren. Of dit gewenst is of niet, is een andere vraag. Vast staat echter wel dat er steeds meer mensen het label ‘gegeneraliseerde angststoornis’ opgeplakt krijgen.

Wanneer je een z.g. gegeneraliseerde-angststoornis hebt ontwikkeld, dan kun je je overmatig zorgen maken over allerlei dagelijkse dingen. Je kunt bijvoorbeeld piekeren over dingen die zouden kunnen gebeuren, zonder dat daar aanleiding voor is. Vaak denk je dan ook nog aan de ergste dingen die zouden kunnen gebeuren. Je kunt zorgen hebben over bijvoorbeeld geld, je gezondheid, je prestaties op het werk, of dat mensen van wie je houdt iets ergs overkomt.

Met een gegeneraliseerde-angststoornis, is het vaak moeilijk voor je om je zorgen en angsten onder controle te krijgen. Dat kan ertoe leiden dat je je gejaagd, gestrest en rusteloos voelt. En doordat je zo veel piekert kun je ook last krijgen van concentratie- en slaapproblemen. In je hoofd blijft het namelijk maar doormalen. Je denkmachine kun je niet uitzetten.

En dan kun je ook nog fysieke problemen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Spierspanning
 • Knopen in je schouders en rug hebben
 • Overmatig zweten
 • Last hebben van misselijkheid
 • Maag en darmen die overstuur zijn en diarree hebben
 • Hoofdpijn hebben

Maar het kan ook anders

Hoe prachtig en heerlijk kan het zijn als het druppelen ineens ophoudt!? Of als je ineens stopt met het opmerken daarvan?

Op dat moment gaat de watermarteling over in een heerlijk verfrissende zachte regenbui die de stress en ellende van je afspoelt. Je gaat je steeds sterker en betere voelen. Je komt beter in je vel te zitten en mentaal krijg je rust. Je slaapt beter, het gevoel van je overmatig zorgen maken smelt steeds verder weg en je wordt kalmer.

Hoe doe je dit?

Door eenvoudig een paar keer te luisteren naar de sessie ‘Gegeneraliseerde Angststoornis’. Deze sessie werd speciaal ontwikkeld om je snel af te helpen van de verwoestende effecten van een gegeneraliseerde angststoornis.

Je angsten en zorgen worden minder en komen terug op een normaal gezond niveau. Hierdoor ga je beter functioneren.

Je gaat merken dat:

 • je je veel meer ontspannen voelt dan je in lange tijd of ooit gevoeld hebt
 • je een steeds sterker wordend gevoel van kalmte krijgt in je lichaam en geest
 • je een nieuw perspectief in je hoofd ontwikkelt
 • het gemakkelijker is om te bepalen wat er gedaan moet worden
 • je meer mogelijkheden krijgt om zorgen opzij te zetten en meer van je leven te genieten
 • je leert hoe je kunt voorkomen dat overdreven zorgen terugkomen

Deze super ontspannende sessie kost normaal gesproken € 49,99.

Nu tijdelijk voor slechts 27 euro.

Meer info en downloaden doe je hier…

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Emulgatoren die de houdbaarheid van bewerkte voedingsmiddelen ...

Er zijn meer dan een miljoen mensen met een angststoornis in Nederland. Toch is de oplossing eenvoudiger dan je denkt

Er zijn meer dan een miljoen mensen met een angststoornis in Nederland. Toch is de oplossing eenvoudiger dan je denkt

Er zijn veel mensen die voortdurend piekeren ...

>