Great ResetBuitenland

Staatsgreep van de globalisten: volgende WEF-premier mag Groot-Brittannië resetten

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Rishi Sunak is de nieuwe premier van Groot-Brittannië geworden. Hij was minister van Financiën in het tweede kabinet-Johnson. Sunak wordt verweten elitair te zijn. In de financiële sector werd hij multimiljonair. Daarnaast was er ophef toen hij als minister een bekeuring kreeg voor het schenden van de coronaregels.

Hij en zijn vrouw zijn bovendien beschuldigd van belastingontwijking. Sunak is de eerste hindoe-premier van het land en de jongste Britse premier in ruim 200 jaar.

Partner van het WEF

De kersverse premier komt uit de stal van Schwab, net als Liz Truss, die na enkele weken opstapte. Sunak is getrouwd met de dochter van een Indiase miljardair die de oprichter en eigenaar is van de IT-groep Infosys, één van de partners van het World Economic Forum.

Het lijkt erop dat men niet tevreden was over de koers die Truss had ingezet. De banken en beurzen reageerden nerveus en Truss werd ‘verwijderd’.

De reset begint

De globalisten binnen de partij van Sunak zijn blij dat hij de nieuwe premier is. Zo schreef parlementslid Tobias Ellwood op Twitter: ‘De reset begint’. Een verwijzing naar de plannen van Schwab? Korte tijd later verwijderde hij de tweet.

al

[Wochenblick]

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Waar blijft dat WEF ongedierte toch vandaan komen?

Joop
Joop
3 maanden geleden

Yup, Robert Jensen had weer gelijk.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
3 maanden geleden

Dat wordt echt lachen!

Avax
Avax
3 maanden geleden

Perdon…hij komt uit de stal van ClauSSwaab, men bedoeld daarmee.. hij komt uit de smerige en besmette varkensstal van ClauSSwans!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x