Mens en Dier

Baudet houdt vlammend betoog in Tweede Kamer: ‘Gefeliciteerd, Klaus Schwab kan trots op jullie zijn’

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-voorman Thierry Baudet hield vandaag een vlammend betoog in de Tweede Kamer. Hij verwees tijdens zijn inbreng naar een rapport dat in 2010 is opgesteld door de Rockefeller Foundation. In het rapport beschrijft de ngo het zogeheten Lockstep-scenario, over de komst van een pandemie.

Volgens het rapport zouden de Chinezen als eerste gaan beginnen met ‘verplichte quarantaine voor alle burgers en onmiddellijke en bijna hermetische afsluiting van alle grenzen’. Nationale leiders over de hele wereld zouden hun gezag verstevigen met wetten, regels en beperkingen van het verplicht dragen van mondkapjes tot lichaamstemperatuurcontroles bij ingangen van treinstations, vliegtuigen en gebouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het rapport wordt ook al gezinspeeld op klimaatlockdowns. De schrijvers van het scenario voorzagen ook goed hoe burgers op de maatregelen zouden reageren. Mensen staan te juichen als ze gevaccineerd zijn. Ze zetten hun foto’s van hun geprikte arm op social media en ze smeken om een coronapaspoort.

Collectieve psychose

Pas 13 jaar na de pandemie zou het publiek volgens de Rockefeller Foundation doorkrijgen dat ze belazerd zijn, en genoeg krijgen van de controle en absurde machtsfantasieën van de heersers.

“Ik hoop dat ze hierin echt ongelijk krijgen, en dat er een punt komt waarop wij wakker worden, waarop we inzien dat dit een collectieve psychose is, dat het op slot gooien van het hele land en de halve wereld gedurende anderhalf jaar vanwege een griepvariatie krankzinnig is,” zei Baudet.

“Dat we rondlopen met die lullige, niet-werkende mondkapjes. Dat we ons houden aan die volstrekt onzinnige afstandsregels en onze bedrijven, onze sociale levels stuk hebben zien gaan. Dat we prima eerstelijns medicijnen, zoals ivermectine, tegenhouden, alleen om experimentele injecties versneld de status van toegelaten vaccin te kunnen geven,” ging Baudet verder.

“Dat we kletsen over ‘o, de besmettingen lopen terug’, terwijl dat vorig jaar natuurlijk ook gebeurde, zoals dat elk jaar gebeurt. We doen alsof dat door corona komt, terwijl wat we vroeger de griep noemden schijnbaar geheel zou zijn verdwenen,” zei de FVD-leider.

Gehoorzaamheidstraining

“Maar het belangrijkste is dat we inzien dat met als voorwendsel één of andere hysterie over deze Chinese griep een infrastructuur is opgetuigd die op elk willekeurig moment wegens elk willekeurig voorval opnieuw kan worden aangewend,” benadrukte Baudet.

“Lockdowns, mondkapjes, afstand houden, niet meer reizen, geen handen meer schudden, belachelijke experimentele injecties laten inspuiten: deze coronatijd was een gehoorzaamheidstraining,” zei Baudet.

“De Tweede Kamer en de regering-Rutte hebben die training glansrijk doorstaan. Gefeliciteerd. Klaus Schwab kan trots op jullie zijn. De globalistische plannen kunnen doorgang vinden en de volgende stap richting mass surveillance en totale controle kan worden gezet.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Vergeet één ding niet: het volk wil dit want het vorige kabinet is de facto gewoon herkozen, zelfs met een aantal zetels meer.

Peter Z
Peter Z
2 jaren geleden

Wow Thierry voor de kill! Ik heb het persoonlijk nooit zo gehad op Baudet maar hoe hij hier keihard de confrontatie aangaat en het beestje gewoon bij de naam noemt vind ik indrukwekkend. Respect, 100% mee eens!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het is nog steeds maar 1% Elite-Parasieten die deze Planeet regeert…HUN Schapen zullen zéér spoedig erg boos worden dat ze zijn belazerd….Ik kan u verzekeren: Dan is het hek van de Dam….

Nowhere to run to, no place to hide….time…time…time….is on our side…

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x