Mens en DierCorona

Van Dissel zegt dat ivermectine niet geschikt is tegen corona. Deze studie komt tot een totaal andere conclusie

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RIVM-baas Jaap van Dissel praatte woensdag de Tweede Kamer bij over het coronavirus. Hij deed ook een opmerkelijke uitspraak, namelijk dat ivermectine niet geschikt zou zijn voor het behandelen van corona.

Hij verwees onder meer naar de Stichting Werkgroep Antibioticabeleid (SWAB) en de Federatie Medisch Specialisten, die beweren dat er geen wetenschappelijke onderbouwing is voor het (off-label) gebruik van ivermectine bij de behandeling van corona.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Totaal andere conclusie

Van Dissel zei ook dat ivermectine niet is opgenomen in de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH. Hij wees er verder op dat fabrikant Merck het middel niet geschikt acht voor de behandeling van corona.

“Een zeer recent uitgekomen metastudie komt tot een totaal andere conclusie,” zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “FVD is gelukkig (wel) wakker en stelt Kamervragen!”

Door de douane actief onderschept

Hij vraagt zorgminister Hugo de Jonge of hij bekend is met deze recente studie naar de effectiviteit van ivermectine. “Waarom wordt desondanks ivermectine in Nederland niet voorgeschreven door huisartsen?” wil Van Houwelingen weten.

“Sterker nog, waarom wordt ivermectine door de douane actief onderschept en wordt het Nederlanders onmogelijk gemaakt dit medicijn zélf te bemachtigen?” Het Kamerlid vraagt De Jonge ook waarom is besloten dat artsen die het middel voorschrijven voor de behandeling van corona een boete riskeren van 150.000 euro en hoe deze dreiging van een boete zich verhoudt met de door elke arts gezworen Eed van Hippocrates.

5 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
2 jaren geleden

Ivermectine mocht niet als effectief bestempeld worden, omdat ze dan niet zo’n snelle goedkeuring van de “vaccins” gekregen hadden. Er zou dan namelijk een ander middel voorhanden zijn…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Japie de Leugenaar zou een betere naam zijn voor de baas van het RIVM. Ik word steeds bozer als ik deze verhalen lees, maar ik doe het toch, omdat ik scherp wil blijven en de vinger aan de pols.
Natuurlijk wist ik dat Ivermectine bijvoorbeeld met succes gebruikt wordt in de grote landen India en Brazilië. Kort geleden stierven er nog vele Indiërs en dan WEL nadat ze ingeënt waren met dat gifvaccin. Vervolgens veranderde de regering van India het beleid en ging op grote schaal Ivermectine gebruiken. De sterftecijfers daalden. Uiteraard kregen WIJ deze berichten niet mee. Dat kan natuurlijk niet als je te maken hebt met een Ministerie van Leugen en Bedrog.
Pepijn van Houwelingen is een goede aanwinst voor het Forum voor Democratie. Eigenlijk hebben wij 3 grote politici die zich werkelijk hard maken voor ons Nederlanders. Dat zijn Thierry Baudet (gisteren ook ijzersterk), dan Wybren van Haga en Pepijn. De rest is een zootje labbekakken die het geen donder interesseert hoe het met het welzijn van het volk gaat. Het enige waar zij over kunnen wauwelen is woke, diversiteit en dat stomme klimaat.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Een van dissel gommerts OBERWAUS de jonge en al die anderen die een groter gevaar zijn voor de volksgezondheid dan het corona virus .Zij behartiggen hun eigen belangen dat van vaccineren ,pompze maar vol met vergif .Waar zelfs expers infectieziektes van zeggen het hydroxchloroquine red honderden levens werkt is goedkoper en wat blijkt in diverse landen loopt het aantal besmettingen en overlijdens terug .Je vraagt je steeds meer af wanneer of wie stopt deze waanzin van vaccineren met alle bewezen gevolgen van dien wie stopt deze psychopaten die niet het goede voor hebben met ons maar hun eigen gewin voor op zetten .Een tribunaal is de enige oplossing voor dit schorum .

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Als de deksel helemaal van de beerput is, dan volgen er nog veel openbaringen, aangaande uitspraken van de door zich zelf benoemde deskundige.
Hun opdracht was angst en tweedracht zaaien en hun vriendjes bv van Lienden heel veel geld te laten ontvangen.
Schandalig, daag deze mensen voor het gerecht dat verdienen zij.
En vergeet de personen met onderliggende ziektes niet, die al zijn overleden en/of nog gaan overlijden door hun kortzichtige handelen.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x