Buitenaards

Documentaire die voor het eerst ‘alien’ toonde aan de wereld gratis te bekijken

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De documentaire Sirius, die heel wat stof heeft doen opwaaien, kan nu door iedereen worden bekeken op YouTube. De documentairemakers claimen resten van een ‘alien’ te tonen, die jaren geleden in de Atacamawoestijn zouden zijn gevonden.

De film is gemaakt door Steven Greer, oprichter van het Disclosure Project, en Emmy-winnaar Amardeep Kaleka. Volgens het tweetal is de aarde al meerdere keren bezocht door buitenaardse wezens, maar is dit geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De documentaire toont onder meer getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten die het bestaan van aliens zouden aantonen.

De makers claimen achterhaald te hebben welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om in korte tijd immense afstanden af te leggen. Greer stelt dat ook de mensheid die technologie kan gebruiken.

“Dit is het belangrijkste verhaal ooit dat nooit verteld werd,” zei hij. “Dankzij deze kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie overbodig worden. Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit openbaar maakten.”

[Sirius Disclosure]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
8 jaren geleden

Greer stelt dat ook de mensheid die technologie kan gebruiken.

Welk deel van de mensheid? Het valse gedeelte of het eerlijke, vrije gedeelte?

Heidi
Heidi
8 jaren geleden

Ik begrijp niet dat die onbetrouwbare oplichtende hoaxer ( staat duidelijk op zijn voorhoofd geschreven) met zijn nep bewijzen nog gepubliceerd word?
Wat een afschuim. Altijd weer die mannetjes die worden ingezet om de boel te misleiden, de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat.

Sergeant yves
Sergeant yves
8 jaren geleden

Die alien zal toch maar weinig hersenen gehad hebben in zoneen klein kopje

Roy
Roy
8 jaren geleden

Uit testen is gebleken dat Ata gewoon menselijk DNA had en dus ook menselijk was. Ik snap wel dat mensen het liever anders hadden gezien.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x